Blogg

Sjekk ut mine nye tattoveringer

Heihei folkens! Idag har bare vært en daffe dag, har henta posten, sovet, spist mat og kost med kattene. Men jeg og Tuva som er på besøk, har prøvd noen fake tattoos jeg fikk i posten her om dagen. Ble egentlig ganske kult resultat, selvom jeg aldri bruker sånne ting... Men jeg likte det, bra kvalitet og kult motiv! Creds til http://www.smukkesmykker.com/  :) Nå stikker jeg å bader i ett sånt lite innebasseng, vi snakkes! Prøvd fake tattoos før? Er det innebasseng der du bor?Litt kult eller? :-D

Hjemme fra Rjukan

Da er jeg hjemme fra Rjukan, (kom hjem igår da) og har hatt det så utrolig koslig. Jeg hadde med kameraet mitt, men såklart ikke minnekort, så blei bare mobil bilder fra meg. Faren til Andrea (www.rajnbow.blogg.no!) hadde med seg speilrefleks da, så det blei tatt noen finere bilder med det. De bildene kommer kanskje senere. På fredagen kom vi frem i sju tiden, og da reiste vi til sentrum for å kjøpe mat og annet knask til kvelden. Vi spiste og avslutta kvelden med noen runder kortspill, som var utrolig gøy, selvom jeg tapte hver kveld. (hehehe!) Ellers var vi en tur på Rjukan badet, vi var også i Bø sommerland en dag, og har kost meg virkelig. Kveldene blei brukt til kortspill, lage filmer, 'tattovere' hverandre, ta på falske negler og andre morsomme og kjekke ting. Legger ut noen bilder fra mobilen, så dere får se! :-) Vært i Bø før? Prøvd falske negler?

Hehe, sorry Andrea :p Her ser dere da forskjellen på Eline og Andrea etter at Andrea var sminka av meg :)

Andrea og meg. http://smilefjees.blogg.no/1249913248_hjemme_ifra_b.html Hjemme fra Bø ifjor! Kopier linken og se hvordan jeg så ut ifjor, og se forandringen :)

Eline og meg.
reiser en tur til bø

blir bare ett kort innlegg nå, for om noen strakser reiser jeg nemlig til bø sommerland med aller beste andrea, (www.rajnbow.blogg.no) og kommer til å være der til mandag. blir antagelivis NO blogging. Så, snakkes! :-) ønsk meg en god tur:*

The Bachelorette

http://images.dailyfill.com/2b9d5fe5136546f9_82cd0730a825aa9a_o.jpg
Nå ser jeg på 'The Bachelorette', som faktisk varer i hele 2 timer! Men, det er utrolig spennendes, morsomt, masse kjekke gutter (er helt betatt av Jake!) og det er ett kult program! I denne episoden så er det jenta på bildet over, Jillian som er ungkarskvinnen. Andre som ser på Ungkarskvinnen?

I had to cut my hair

Fordi mamma sa det! Å, slemme mamma! Hehe, neida. Men jeg måtte klippe tuppene mine litt, siden de var så flisete. Jeg var først veeldig imot det, siden jeg har spart så lenge til langt hår, og var redd for at hun skulle klippe for mye, men hun gjorde heldigvis ikke det. Merker forskjell da, men ellers er det helt greit. Og forresten, til dere som ikke veit det, reiser til Rjukan på fredag fordi jeg skal til Bø sommerland! Gleder meg utrolig mye, og kan nesten ikke vente! :-) Noen som har vært der før? Liker du eller hater du å klippe deg?

laangt hår ja? :D

Hva gjør man på en søndag?

God morgen folkens! Stod opp halv ett, og nå er klokka allerede over tre! Blir nesten skuffet over meg selv over at jeg sover bort hele dagen. Men, det er jo søndag, sant? På søndager pleier jeg nesten alltid å kjede meg, og derfor trenger jeg tips fra dere lesere til hva jeg skal finne på. Jeg har faktisk vært litt kreativ idag, nemlig fordi jeg spurte noen om de var intr. i å møte meg å ta litt bilder og sånn. På en måte som ett fototreff, bare med noen fåå personer. Ett skikkelig fototreff har jeg kjempe lyst til å arrangere en dag! Men tips til hva jeg kan gjøre idag?

http://smilefjees.blogg.no/1278778122__konkurranse_vinn_red.html lyst å vinne øredobber?

utrolig søte kakesmykker

De er så søte at jeg bare dåner! Spesielt det med ekornet under her! Aw, elsker det. Jeg har virkelig fått sansen for kakesmykker, og tekopper og pizza og sånne mat greier og andre søte ting på smykker, øredobber, ringer, og armbånd. Det er bare så utrolig søtt! Så jeg tenkte å vise dere noe av det jeg synest er søtt, og jeg har bare plukket ut noen bilder ifra google, altså, det er ikke ifra en fast side. Så, hva synest du om kakesmykker? like or dislike?

bildet har jeg laget.

Eline del 1

Her kommer bildene av Eline del 1, som jeg fortalte om i innlegget under her. Jeg veit jeg ikke er noen proff fotograf på noen måte, men blei faktisk litt fornøyd med noen av dem, og vil veldig gjerne høre deres mening. Jeg liker også å få kritikk og kommentarer på bildene om ting som kan gjøres bedre. Så, go ahead! :-) Hvilket bilde likte du best?


 
forresten, ideen er ifra denne jenta.

Tok meg en liten sykkeltur

... Og syklet rundt en mil. Hehe, liten sykkeltur det ja! Etter jeg var ferdig med min 'lille' sykkeltur, tok jeg meg en liten tur innom stranda for å kjenne på vannet, og det var heerlig! Nå er jeg kommet hjem og venter bare på at 'Criminal Minds' skal begynne! (Yndlingsprogrammet mitt!) Liker du å sykle? Ser du på Criminal Minds? [PS: er med i blogg vs blogg her, hadde satt pris på om du stemte!]

måtte ta ett lite skobilde med sykkelhjulet :)

hehe, ser ut som jeg har boblejakke og boblebukse på jo!

tøft fjell!

også har jeg kjørt over mange sånne:


ferist!

stranda.På jakt etter markjordbær

Isted gikk jeg meg en tur ut på jakt etter markjordbær, men jakten var ikke så altfor vellykket. Fant ett par små, men det var nok alt. De smakte heeerlig da! Ellers tok jeg bare masse bilder rundt meg av masse forskjellig, så det blir en liten bildeserie under her av litt forskjellige ting! Noen som har spist markjordbær i år?

http://theaapernille.blogg.no/, bloggen som skreiv kommentar nr. 4.000 :-)

Igår tok jeg bilder til bankkortet mitt...

Og alle bilder som skal være på bankkort er alltid perfekte, eller huh? Tulla, hehe, sånn er det ikke. For noen kanskje, men ihvertfall ikke meg. Jeg fikk smile, men ikke glise (hehe!), og jeg måtte heve hodet, så da blei det fint veitdu! Også ser jeg veldig liten ut på bildene da, hehe... Jaja, bare glad jeg er gammel nok til å få bankkort, selvom jeg har ventet utrolig lenge med å skaffe meg ett! Under her ser dere ihvertfall bildene :-) Er du fornøyd med bildet på bankkortet ditt, eller passet ditt?

veldig vakker må jeg si, menmen.


SMILEFJEES ER TILBAKE! :)

Heihei folkens! Så utrolig lenge siden nå! Har virkelig ikke blogget på evigheter... Eller, 3-4 måneder da, er ikke så aaltfor lenge det heller men. Ja, jeg fikk faktisk veldig lyst til å blogge igjen idag, og da prøver jeg meg på det. Jeg er veldig flink på å bare plutselig ta pauser, men skal prøve å holde ut hele sommerferien nå da, hvertfall. Så, jeg kommer til å blogge når jeg får tid, men kommer ikke til å sitte inne å blogge hele dagen liksom. Uanseeett, ny header skal jeg lage snart, skal bare få tatt litt nye bilder! :-) Så, ønsk meg velkommen tilbake? ;*

ett gammelt bilde av meg og eline (søster). Hehe, fant ikke noen som passet til innlegget :)

Fikk ny mobil igår

blank_pageNemlig 'Satio U1i'! Jeg fikk den igår av en veninne av mamma som hadde vært i polen, og da kan du jo tenke deg at det er ett problem med mobilen? Jo, den kan altså ikke være på norsk. Så foreløbig har jeg den på engelsk, men tror jeg skal kjøpe meg sånn 'språk pakke' som koster 199,-. Ellers er jeg kjempe fornøyd med den, den har god plass, og kjempe bra kamera (12,1mpx) og den er egentlig perfekt! Så den kommer jeg nok til å ha i en god stund fremover :-) Hvilken mobil har du? Er du fornøyd med den?bildene er selvsagt tatt av meg.
(Bli med på blogg vs blogg her, vil du være en engel å anbefale meg her?)
Fotokonkurranse hos Benedikte

Tenkte jeg skulle bli med i fotokonkurransen til Benedikte (www.daimls.blogg.no) med temaet 'grønn'. Premien er sponset av denne nettsiden, og man kan vinne en refleksskjerm. Har veldig lyst å vinne det, har ønsket meg det lenge!

Følte at jeg egentlig ikke hadde noen spesielle bilder til det temaet, så før idag gikk jeg rett og slett ut og tok noen nye. Man kan delta med maks. to bilder, og da gjør jeg det. Si gjerne din mening om bildene!

endte opp med å endre dette fra det første jeg hadde, til dere som så det :-)

Bildene er desverre litt for store for min blogg, men det var en av kravene til konkurransen å laste bilene opp i 700 px.

VÅRENS SOLBRILLER

Idag har det vært nydelig vær og en perfekt dag til å bruke på fjellet. Jeg og ett par andre har vært på Vikafjellet og solt oss idag, så har vel fått litt farge kan man si :-) Igår fikk jeg mine to par solbriller fra www.coolshop.no og de er utrolig gode og tøffe. Så idag har jeg brukt det ene solbrille paret hele dagen, og har fått litt solbrille-skille! Hva synest du, tøffe solbriller?VIL DU VINNE ETT KAKESMYKKE?

Må bare minne mine kjære lesere på om at jeg har en konkurranse der du kan vinne ett søtt kakesmykke. Linken finner du her . I tillegg har jeg blitt medlem på en side hvor man kan bli både anbefalt, og anbefale andre. Vil DU anbefale meg? Klikk her og jeg blir kjempeglad. Da stakk jeg på trening, hadebra! :-)

DAGENS DILEMMA: HELDRESS

Ja, er det virkelig bare meg som ikke har kosedress/heldress/onepiece eller hva du vil kalle det? Jeg føler at uansett hvor jeg går så er det folk som snakker om at de har det og folk som bruker den osv. Så tilogmed ei som brukte dressen sin i skibakken, hehe. Jeg kan jo tilstå at jeg ønsker meg sånn selv, og får trolig til bursdagen, men helledussen så kjent heldress har blitt. Det er jo utrolig fint, og sikkert ganske deilig å gå i, men jeg trodde ikke så mange kom til å skaffe seg det. Jeg har også lagt merke til at folk som har en konkurranse på feks. blogg om der du kan vinne en heldress får veldig mange påmeldte. Startet ikke alt oppstyret rundt en heldress etter Voe blogget om det? Det er jo ikke så veldig rart da, ettersom hun har rundt 60-70 tusen lesere hver dag. Men men, finst det fortsatt noen andre enn meg som ikke har heldress? 

Disse synest jeg er veldig fine da :-)

PAUSE OVER & NYTT DESIGN

Hei folkens! Da følte jeg at pausen min var over, og fikk lyst til å blogge igjen. Har ikke akkurat samlet meg opp masse ideer om hva jeg skal blogge om fremover, så det får bare falle inn der og da. Idag er det mandag og vi har planleggingsdag, så det er ikke så veldig mye og gjøre på. Ut ifra overskriften skjønner du kanskje hva jeg har gjordt, jo, jeg har laget meg nytt design! Håper dere liker designet og jeg vil gjerne ha respons på det! Ellers har jeg blitt medlem på en side som heter www.ch1ll.no, hvor man kan bli både anbefalt og anbefale andre. Her er linken for å anbefale meg. Blir kjempeglad om det er noen som vil :-)


BLOGG PAUSE

Heey peeps! Jauda, alle har vell sett at jeg har blogget så veldig lite i det siste? Vel, man mister jo blogglysten nå og da, og nå har jeg mistet min, så tar en liten pause. Aner virkelig ikke hvor lenge den varer, men har bare så utrolig mye og tenke på for tida, mye lekser og prøver, venner, er forelska osv... Så, da blir jeg borte en stund. Takk for alt hittil :-) Snakkes da, og ikke glem meg helt!

HOT OR NOT? - LADY GAGA

Lady Gaga er for mange helt teit, men jeg synest faktisk ho er ok! Jeg likte ho best før ho tok helt over med klesstilen sin. Likte henne mye bedre i Just Dance og Pokerface, men det er bare min mening, så vil gjerne høre deres!
 Så hva synest vi om LG? Hot or not?

HVA MED FOTOKONKURRANSER?

Jeg fikk en god idè, men før jeg forteller om den, må jeg bare fortelle dere om konkurransen min her, avgjørest denne uken! Også er jeg med i blogg vs blogg her, blir kjempeglad om du stemmer på meg! Uansett, min kjære søte idè er at jeg har en fotokonkurranse i uka, og premien er at vinnerbildet vil bli vist på bloggen min i ei uke, til neste vinnerbilde blir vist.  Hva synest du? Stemmer du på meg i blogg vs blogg?

ER MED I FOTOKONKURRANSE

Da tenkte jeg at jeg skulle bli med i denne fotokonkurransen, hvor man kan delta med to dråpebilder. Så da legger jeg ut to bilder jeg tok en dag jeg var syk, hihi. Bli gjerne med du og! Hva synest du om bildene?BAVALLEN MED THEA OG THEA

Hei folkens! Som sagt har jeg vært i bavallen idag, og jeg var der sammen med Thea Amalie og Thea. Det var kjempegøy. Egentlig var det bare meg og Thea Amalie som stod, men vi reiste bort på hytta der Thea var og stod på ski med ho også, kjempegøy! Koste meg veldig mye med dem, så det må gjentas! Og den siste turen da vi tok heisen så fikk jeg helt latterkrampe og Thea Amalie begynte og le, og de guttene som satt vesidenav oss bare 'Ler dere av meg? Sa jeg noe morsomt?' Og han gjorde det, fordi han sa at forrige gang han var på kino gikk han i klogger, haha. Jeg måtte bare le litt av det, men ikke ta det ille for dere som liker å gå med klogger på kino :-) Uansett, kos deg med bildene! Hva har du gjordt idag?
IDAG BLIR DET SLALOM

Eller, det kommer mest an på om mamma våkner tidsnok, for ho har tross alt kjørt liksom sånn dødsmange mil i ferien. Uansett, skal på slalom med Thea Amalie og Thea, så det blir kos! Gleder meg :-) Jeg veit at jeg har blogga dødslite i det siste, men sånn kommer til å skje i feriene. Uansett, nå er ferien over (på mandag) og da skal jeg skjerpe meg igjen :-) Står du på slalom?

vakre helene <3

månen igår kveld :-D


SNØBILDER OG DAGEN IDAG

Hei folkens! Tenkte å bare si tusen takk til alle som fortsatt leser bloggen min selv om jeg blogger lite i vinterferien. Men som mange andre er jeg faktisk på ferie, så jeg har mye annert å gjøre enn å bare blogge også, men fortsett og kommenter, blir kjempeglad for det! Idag våknet jeg av at søstra mi dro av meg dyna og blåste kakaoluft på meg. Haha, jeg måtte jo bare stå opp da, og vi spiste baguetter og kakao til frokost. Etter det rydda vi litt, fordi vi er noen utrolig rotekopper! Og så gikk vi ut, vi var faktisk på taket og hoppet ned, og veit dere hva jeg hadde på meg når jeg hoppa ned fra taket? MINI SKI! Men det gikk bra, heldigvis. Så nå, om ca. 10 minutter reiser vi på Askimbadet, wii! Gleder meg, har ikke vært der på flere år, så det blir gøy! Noen andre som har/skal bade i ferien?


BESTEMOR OUTFITS

Okay, ut ifra overskriften høres det kanskje ut som om en grusom outfit, men det er det faktisk ikke! ... Eller, det får du nå bedømme selv, men idag har jeg og søskenbarnet mitt Helene, funnet fram gamle klær som tilhører mormora mi, og prøvd å få det til å se litt kult ut. Noen av klærne var faktisk mamma og mammaen til Helene sine og. Resultatet på noen av outfittene blei jeg faktisk litt fornøyd med, men vil gjerne høre din mening! Hva synest du? Hvilken outfit var finest?

Bluse & øredobber og bukse er mormor sitt :D


Sko, skjorte, bluse og belte er mormor sitt :D


skjørt, vest og sko er mammaen til Helene sitt.


Bukse og jakke er mammaen til Helene sitt.

_hater_ denne outfiten, men helene synest den er fin o.o  karateoutfit! men, alt er mamma sitt :D


hårbånd og kjole er mammaen til Helene sin :D

T-skjorte og skjorte er mamma sitt. (tryne så helt hemma ut, men!) Øredobbene er mormor sine.


FREMME I GOD BEHOLD

... Eller nesten da, bortsett ifra at jeg har utrolig vondt i beina etter å sittet rett opp og ned i rundt 6-7 timer, hehe. Dessuten må jeg veeldig på do nå, så blir ett kort innlegg! Men ville bare si at jeg er fremme nå, også skal vi kanskje på Askim kino ikveld. Så da snakkes vi! Har du sett Shutter Island? (den filmen vi skal se!)

gammelt bilde som lå på denne dataen (mamma sin data)

IMORGEN BLIR DET 7 TIMERS KJØRETUR

... Og jeg gruer meg allerede. Jeg skal nemlig til Mysen for å besøke mormoren min som ikke er så veldig frisk for tida. Skal være der til Lørdag, så det blir jo gøy da! Vi har allerede funnet ut mye vi skal gjøre der borte, (sammen med søskenbarna mine da, de kommer de også!) Vi skal reise til Sverige, også skal vi bade på Askimbadet! Gleder meg allerede, men ikke til kjøreturen. Så det blir sikkert ikke noe blogging imorgen siden jeg må gjøre meg klar og sånn til reisa, men jeg sier nå hade på forhånd nå jeg da! Snakkest :-) Hva skal du i ferien? Har du vært i Sverige?

Bildet tok jeg i sommer. Ikke glem konkurransen min lenger under her da!

HJELP MEG Å VELGE

Hei folkens! Ikke så lenge til jeg har bursdag nå, nemlig 21 mars. Da blir jeg fjortiss, og som mange andre ønsker jeg meg heldress. Jeg har bedt vennene mine spleise på det, så vi får se hva jeg får! Uansett, klarer ikke bestemme meg helt for hvilken dress jeg vil ha, så jeg kunne virkelig trenge deres hjelp! Hvilken synest du var finest?


FAST LESER ELLER BARE INNOM?

 Jeg har ett lite spørsmål til deg som er innom bloggen min akkurat nå. Leser du bloggen min fast eller er du bare innom? Grunnen til at jeg lurer er fordi i statistikken min har jeg rundt 300-500 besøkendes hver dag og jeg lurer på hvor mange som faktisk leser bloggen min fast! Så svar i veg :D

VIL DU BLI DENNE UKENS BLOGG?

Åh, så kort varsel for at dere kan bli ukens blogg, og jeg beklager det. Men dere får en dag nå, til jeg avgjører det på Søndag hvem som blir ukens blogg. Forrige uke trakk jeg en blogg som jeg hadde lest mye den uken, men denne uken skal jeg trekke en tilfeldig en, så det er bare å skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet. Du kan skrive så mange kommentarer du vil! Forresten, ikke glem konkurransen min som jeg har her, du kan vinne ett søtt kakesmykke!


JEG HAR EN GAVE TIL DERE

Siden jeg er så snill, og ikke minst siden www.milajki.com er enda snillere, skal vi jeg gi ut 20% rabatt til alle mine lesere så dere kan bruke på www.milajki.com  :-) De har så utrolig mye søtt, og jeg bare elsker siden. Rabatt koden varer til 28 februar, og her er koden: ilovemilajki .Kommer du til å kjøpe noe der? Hva synest du om smykket mitt under her?

Dette er ifra www.milajki.com og er med gaffel, muffin og to andre søte tilbehør!

VS: FRISYRER

Hei folkens! Nå mens jeg og Eline (søstra mi) har ventet på at Mamma skulle komme hjem, har vi egentlig ikke gjordt så veldig mye, men isted fant jeg ut at jeg kunne lage noen 'spesielle' frisyrer på henne, og det fikk jeg lov til. Så da tok jeg bilder og sånt, og tenkte å lage en vs. Så da er det bare å stemme i veg på den frisyren du synest var finest! :D

MATTELEKSE OG DANSING

Hejhej! Nå har jeg sittet å sett på tv i en god stund, (må følge med på de faste programmene cff!) Ihvertfall, og nå skal jeg begynne med leksene... Jeg har bare en mattelekse å gjøre så det tar sikkert ikke så lang tid. I tillegg skal jeg på dansing seinere ikveld, så blir ikke så mye blogging idag. Vel, imorgen er det volleyball turnering, og laget mitt har vunnet alle kampene til nå, men tviler sterkt på at vi vinner mot 10 klasse. Vel, legger bare ut ett random bilde om temaet vinter, nå som det er vinter! Har dere noen slags turnering på skolen?

TO SØTE OG EI FÆL VESKE

Hei igjen folkens! Jeg er i virkelig blogghumør idag, og har bare lyst til å blogge mye, yey. Tingen er den at jeg egentlig ikke har så mye nyttig å blogge om, så jeg blogger om mine søte vesker! Den ene er grusomt stygg, kjøpte den når jeg var rundt 7-8 år, og de to andre er ganske nye. Den ene kjøpte jeg i Tyrkia i høstferien ifjord, og den andre fikk jeg til jul i fjord. Hvilken synest du var finest? Nå stikker jeg på trening, snakkes!

den fæle veska, hehe.

tyrkia veska, grusom bakgrunn og alt, hadde dårlig tid.

jule veska, grusom bakgrunn!

Fotografier

Takk for deltagelsen til nå på konkurransen under dette innlegget, men til dere som har blogg, så må dere skrive om konkurransen på bloggen deres! :-) Uansett, jeg har tatt noen bilder nå, siden jeg ikke hadde noe annert og gjøre, så det er bare noen enkle bilder... Og jeg vil gjerne høre deres mening. Synest om bildene?


VINNEREN AV KONKURRANSEN!!

... Blir kåret i morgen! Å, sorry sorry sorry! Men jeg hadde laget film og greier også greide filmen og slette seg og nå skal jeg på trening, dumme kamera! Så da må jeg desverre kåre det imorgen, håper ingen blir sure på meg. Siden jeg er så dum skal jeg starte en ny konkurranse med engang imorgen, yey. Jeg er litt snill? Uansett, nå må jeg stikke!


her er sponsoren til neste konkurranse. Du finner banneren i menyen til høgre også :-) www.milakji.com
Vell, hva skal du i vinterferien?

KOMMENTAR NR 3.000, BLEI DET DEG?

(http://smilefjees.blogg.no/1265132525_vinn_en_kjempefin_vin.html konkurranse! avgjørest seinere ikveld!)
Oh herregud! Nå har jeg kikket i kommentarene mine og funnet ut at jeg allerede har over 3.000 kommentarer! Tusen takk folkens <3 Vell, da jeg så hvem som blei nr 3.000, blei det faktisk Lina, ei i klassen min. Hun er veldig flink til å kommentere på bloggen min, og kommenterer ganske ofte, takk til deg! :D Så, legger ut ett bilde av søte Lina, hihi! (ikke hat meg Lina, bildet er fint!!) Hvor mange kommentarer har du, ca?

hehe, krokodillen er den musepekeren min, hehe!

søt! :D

KONKURRANSE, VINN LUE!

Hei folkens! Dette blir bare ett bittelite innlegg om min kjære konkurranse som du finner her, bli gjerne med! Avsluttest IDAG! Blir du med?

VALENTINE, MORSDAG OG FASTELAVEN!

Hei folkens! Nå har jeg akkurat snudd huset på hodet bare for å leite etter en bitteliten ting, med utrolig stor verdi. MINNEBRIKKA TIL KAMERAET! .. Og jeg finner den ikke! Så jeg er egentlig litt fortapt, så det blir ikke sånn innlegg med bilder som hører til, desverre. Vel, idag er det jo valentinsdag, og.. Hva kan man si? Jeg har fått en hilsen da ihvertfall... Også er det jo morsdag, og jeg har gitt mamma ett supert kort med masse forskjellig på. I tillegg er det jo fastelaven, og det kan hende jeg, Eline og Madde skal bake boller seinere, men det få nå tiden vise. En siste liten ting, jeg skal til Ulvik på kino med Iselin og Vilde, og kanskje noen flere? Ihvertfall, gleder meg! :-D Hvordan er din valentinsdag?
stupid (400x266)


to hjertebilder jeg har tatt en gang i tiden :-)

BLOGG VS BLOGG DELTAGERE

Wee, nå har jeg trekt ut to stk. som kom videre i blogg vs blogg, ved hjelp av Madde som sa to tilfedige tall. Så, da er det bare å stemme i veg på den bloggen du synest fortjener det!


Bloggen til Julie finner du her, og bloggen til Elise finner du her.

JEG ER SÅ TREIG

Til å blogge mener jeg altså... Jeg hadde tenkt til å blogge før jeg gikk ut, og før jeg tok meg ett bad, men ingen av delene blei gjordt. Vel, jeg kan jo fortelle dere at jeg har vært ute og jogget sånn ca. 3 kilometer sammen med Madde og Eline som begge rei på Helena. Morsomt for meg må jeg si, men sånn skjer når man ikke er så intr. i hester, ehe. Vell, da jeg jogga hjem alle de tunge, lange bakkene var det jammen tid for ett bad, og mens jeg lå i badet las jeg Topp, som jeg ikke kunne legge ifra meg, så jeg lå vel i badet i over en time! Vell, jeg har ikke fått tatt noen spesielle bilder av hva jeg har gjordt, men før idag stritta jeg håret (retta) veldig mye, og synest faktisk det blei litt kult. Jeg har egentlig ganske bølgete og mye fall i håret, så det var gøy å få det helt rett! Hvordan hår har du?

jeg er så rar med brunt hår! det er liksom ikke meg..

BLOGGEN FYLLER 1 ÅR IDAG!

Hei folkens! Jeg kommer med en god nyhet, seint og veldig brått, sorry for det! Men, jeg ville bare fortelle dere at jeg/bloggen fyller ett år idag, og det vil jeg feire litt.. Ehe, så .. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har hjulpet meg med bloggen, kommentert den, fulgt den og til alle som har støttet meg med bloggen. Dere er virkelig inspirerendes for meg, og dere er grunnen til at jeg blogger! Så, tusen takk for en god stund, og jeg håper det blir enda flere.  Har også laget ett lite bilde i photoshop :-D Men nå må jeg gå, skal på dansing! Hade! Ønske meg gratulerer med bloggen?


så litt rar ut på det bildet, men det får gå! :-D

PUS + MY ASS + BLOGG

Hei lesere! Aw, veit dere hva? Jeg er dum... Jeg rakk ikke ut å ta bilder eller noe, siden jeg var på trening... Menneh, da får jeg bare pøse på med ett kjempegøy innlegg igjen jeg da! *ironi* Vel, nå skal jeg lage en tulle cd til noen, og jeg hører blandt annet på denne sangen: (ånei, jeg begynner å bli hekta på den!!!)
Også er jeg med i enda en blogg vs blogg her, stem på meg om du synest jeg fortjener det!
Vel, her er ett bilde jeg tok for en stund siden. Hva synest du om sangen? Hva synest du om bildet?

i tillegg til at jeg hører på musikk kommer pusen opp og gnikker seg inntil dataen fordi den liker lyden... Morsomt! Ånei, her kommer ho igjen, ehe..

FORSKJELLIG INFO

Hei folkens! Idag har jeg vært på skolen, gjordt lekser, tv og ikke så mye mere. Skal ta meg en tur ut seinere å blir nok noen bilder ifra det seinere. Uansett, dette er egentlig bare ett litt info innlegg om forskjellige ting. Blandt annet konkurransen min her, er med i en blogg vs blogg her  har egen blogg vs blogg her også kan du bli ukens blogg her. Ang. konkurransen avgjørest den snart, og kommer til å avgjøre den på videoblogg, så nytt sjangsene for å bli med!

Her ser du da banneren ifra nettsiden hvor premien til min neste konkurranse er ifra. Du må gjerne ta en titt innom den å se hva de har, så får du en smakbit på hva som er premien i neste konkurranse! :-D Er du med i konkurransen min? Har du besøkt siden ovenfor før?

BLI MED I BLOGG VS BLOGG

Da tar jeg en liten blogg vs blogg, men det er også på en måte en minikonkurranse. Du må svare rikig på dette spørsmålet: Skriver jeg navnet mitt med h på slutten, eller uten?

meg og iselin i bursdagen hennes. KOS (L)

LEKSER OG HJERTEBILDER

Heej folkens! Idag kommer jeg sikkert ikke til å blogge om noe veldig interessant siden jeg bare har lekser og må øve til en prøve, så da tok jeg heller litt bilder av boka mi forma som ett hjerte. Så da kan dere fortsette å kose dere med konkurransen min her. Så da fortsetter jeg med leksene jeg da, snakkes! Har du mye lekser idag? Hva synest du om hjertebildene?


HVILKE SKO ER FINEST?

Hei folkens! I den siste tida har jeg øvd på naturfagprøven vi skal ha på fredag, også har jeg kjeda meg. Det jeg fant ut å gjøre var å gå rundt i huset for å se om det var noe jeg kunne ta bilde av. Jeg er ganske lite kreativ fordi jeg fant ikke noe annert en sko, ehe... Så da tok jeg Eline (søster) sine høghelte sko, og mine høghelte, også lager jeg en liten vs. Nå skal jeg altså snart på trening å spille innebandy og sikkert litt volleyball og, siden volleyball turneringen på skolen starter imårra... Jeg er på A laget, yeey! Menne, snakkes! Hvilke sko synest du var finest, 1 eller 2? :-D  Nr 1 er mine nederst, nr 2 er eline sine :-)


KONKURRANSE :-)

Hei folkens! Tenkte bare å minne dere på om konkurransen min som du finner her, der du kan vinne en valgfri vinterlue! Dagens spørsmål: Ville du helst bada i snøen i en lett kjole eller vært i badstua i en time?


her ser du meg i en lett kjole i snøen.. DØDSKALDT!  (tatt i helga hos andrea)

IDAG SKAL JEG TIL ANDREA <3

Hei folkens! Gad så glad jeg blir når jeg får så mange kommentarer som på det forrige innlegget! Thanks! Som du ser i overskriften skal jeg altså til min bf Andrea, og skal sove der til imorgen, så da blir det sikkert ikke så mye blogging, i guess. Ja, så vi snakkest! Hva skal du i helga? ( i mellomtiden kan du kose deg med en konkurranse her, og en blogg vs blogg her.) 
gammelt bilde ifra sommer... var med ho til bø! <3     blondt hår!

GJETT HVA JEG LAGER NÅ!

Namnamnam! Akkurat nå lager jeg ostesmørbrød, eller... Egentlig er det bare skiver med ost og skinke på, men yum, det er godt! Idag på skolen hadde vi lunsj, og vi lagde det samme, så der jeg fikk ideen ifra! Nam, har ikke spist siden.. middag! Uansett, liker dere osteskiver? Blir nok mitt siste innlegg ikveld tror jeg, skal snart være barnevakt. Nå er de ferdige, så skal spise. Bye!

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

[ Forresten, er jeg med i blogg vs blogg her, blir evig glad om du synest jeg fortjener din stemme. I tillegg har jeg en konkurranse her.]
Ja, jeg har sett at det er ganske mange som har ukens blogg, og tenkte å begynne med det selv, siden det virket veldig kult! Vinneren av hver uke blir altså linket i menyen min til høgre! :-) Alle med blogg kan være med, så det er bare å skrive en kommentar om at du vil være med. Vinneren kåres på søndag!

SNØHULE

Hei folkens! Takk for så mye deltagelse på konkurransen, fortsett å meld dere på! Uansett, jeg og søstra mi bygde ei snøhule her om dagen og tenkte på å vise den til dere. Siden mitt vanlige fotoobjektiv er ødelagt må jeg bruke det andre jeg har, som er lang zoom, så det blei ikke så bra bilde. Noen andre som har bygd snøhule i år?


den går lengre inn til venstre også :-)

Bare ett bilde ett stykke utenfor huset mitt :-)

noe jeg fikk i posten idag som blir fremtidig premie på min neste konkurranse. Hva tror du det er?

SCHOOL BLOGGING

Hi pipz! Sorry, fikk ikke blogga igår, var hos Lina :-) Btw, er på skolen nå, og vi har english! Soeh, jaa.. Da vi hadde sånn avis på skolen så var jo jeg 'fotograf' og det var i 6 klasse, og derfor har jeg masse bilder på skolendataen, wi. Legger ut et bilde av skolen, pretty! Hva er yndlingsfaget dittt?


det meste du ser er av barneskolen og det flate bygget er liksom ungdumsskolen, pluss mere bortover.

FIRE BURNING

Kommer bare ett raskt innlegg nå, siden jeg skal om ca. 5 minutter leike duplo med Tuva og Eline.  Ilu Duplo<3  Uansett, isted var vi alle ute og vi skulle brenne noe papp greier, så tok noen bilder.. Etter det begynte vi på ei snøhule, og jeg tror vi arbeidde i minst en time med den, men veit dere hva? Jeg la meg oppå den bare for å slappe av, og plutselig raser den og jeg detter rett ned på bakken, haha.. Lego eller duplo (haha) ? Synest om bildene?


her ser du et bilde som er tatt uten at kameraet er innstilt på snø og greier...

her ser du nesten samme bildet som er innstilt på snø :-)GOD MORGEN!

God morgen folkens! Nå har jeg akkurat stått opp å ligger i senga :-) Fant ut at dette var ca. min eneste sjanse til å blogge idag, siden jeg skal være ute på ski, pluss at jeg skal i bursdagsfest til Iselin og Evelyn! Så da bare vil jeg si god morgen til alle dere der ute, håper dere får en fin dag! Hva skal dere idag?


igår på skolen framførte jeg og Lina et samfunnfagprosjekt som innebærte at vi skulle kle oss
ut.. Tror klassen synest det var morsomt å se på :-) Uansett, her er ett bilde som vi tok til framføringa,
når jeg hadde blondt hår! saaaaavn... Jeg veit jeg er søt som mann, ehehe.

THIS IS A STORY OF A BOY WHO WANTS TO BE A MODEL

Hihi, lang overskrift der ja. Uansett, sønnen til naboen var oppom her istad og han var jo veldig fotogen som vanlig, så jeg fant fram kameraet og knipsa noen bilder :-) Resten av kvelden min går vel ut på å spise kvelds og se på tv, tror jeg, og imorgen skal vi på ski! Gleder meg! Hva skal du i morgen? Hva synest du om bildene?


Image and video hosting by TinyPic
også en animasjon. Blei mye mindre enn planlagt men, du ser nå hva som foregår. Først tar han telefonen og smiler, og så blir han usikker og legger sakte på, haha!

NYDELIGE VINTERLUER

Hei folkens! Idag hadde jeg faktisk tenkt til å gå ut å ta noen vinterbilder siden det kom så vakker sol, men så viste det seg at når jeg kom hjem fra skolen var det ikke sol oppe der jeg bor, så jeg orker desverre ikke gå ned i sentrum som tar 10 minutter, hihi, lat.  Uansett, jeg har funnet ut at jeg har lyst til å blogge litt mere om mote. Vise dere ting som jeg synest er kjempefint og hvor dere får kjøpt det, som foreksempel smykker, klær og mere! Hva synest du om det, kommer du til å lese mine moteinnlegg da? Jaja, jeg begynner ihvertfall med engang! - dont waste a minute, haha!
Hvilken lue under synest du er finest? :D Personlig synest jeg nr 3 er finest :-D
Disse luene får du kjøpt her, gå gjerne innom!
SELVPORTRETT I SNØEN

Hei lesere! Jeg blogger litt seint, men jeg har sittet i stua å venta på at Home and away skulle begynne, men veit du hva? håndballkamp! Blei litt sur av det, så jeg gikk heller ut for å lufte meg. Jeg fant ut at jeg ikke har tatt noen snø bilder av meg selv, så da fant jeg fram stativet og tok et par bilder. Blei ikke så mange siden jeg måtte springe fram og tilbake til kameraet for å ta på selvutløser, og etterhvert blei jeg jo også veldig kald, så... Men jeg fikk tatt noen, hva synest du om dem? Har du tatt snøbilder av deg selv?
blei virkelig ikke verdens beste kvalitet på bildene ettersom de er tatt med selvutløser og sånn
for da må jeg fokusere før jeg tar bildet og det er ikke alltid det blir som man skal ha det til...

info

hei folkens! Vet dere hva? Typisk meg å plutselig miste blogglysten, men jeg skal prøve litt til... Forresten, etter en kommentar som hadde forslag til hvor jeg skulle kjøpe premie på konkurransen blir det ikke noe konkurranse.. Your choice. Så, idag fikk vi tilbake to prøver uansett, og hadde en. Den vi hadde gikk.... Ja, ikke så bra, så tipper jeg får 4 eller 5... også fikk jeg tilbake to ja, og jeg fikk 6 på begge! :D Så, hva kan jeg blogge om for å få tilbake blogglysten?


LARS VAULAR TIL SKOLEN

Hei og hopp, jeg er trøtt! Idag kommer faktisk Lars Vaular til skolen vår, og det er en rappemann (haha, hva for et ord er det?) Uansett, noen som har hørt sangen under her? Det er altså han som har laga den, så det blir kult å få en kjendis til skolen idag! Så, ha en fin dag alle sammen!


er med i en fotokonkurranse her, hyggelig om du vil stemme på meg.

http://nrkp3.no/wp-content/uploads/2008/10/lars.jpg

PAKKE I POSTEN + VURDERINGSRUNDE

 Min dag var faktisk skole, øving til prøve, mat, og ute å ake i mørket med hodelykter som begynner å bli en vane! (awesome!) Ehm, siden dagene mine er så kjedelige, blir det ikke så mye spesielt å øve om, og imorgen tror jeg ikke at jeg får tid til å blogge, så veit dere det. Uansett, dagens høydepunkt var pakke i posten, og jeg blir alltid glad for pakker, selvom jeg får de altfor sjeldent... Jeg fikk noe jeg hadde bestilt fra en nettside, og er fornøgd med det jeg fikk! Får du ofte pakke i posten? Også var det ganske mange som meldte seg på forrige vurderingrunde, så jeg lurer på om jeg skal ha en til? dersom flertallet vil jeg skal ha en vurderingsrunde blir det kanskje imorgen, om jeg får tid!

 

MØRKEKJØRING I SNØEN

Hei følks! Og takk til deg som leser akkurat dette innlegget. Dagen min har gått utpå og sove lenge før jeg gikk ut for å ake med søstra mi, så gikk vi inn og fikk kakao av my mummy <3 Uhm, så var vi inne litt igjen, og den tiden brukte jeg på å øve til musikkprøven min vi skal ha på Onsdag. Jeg er virkelg ikke i øving humør, og jeg føler at jeg allerede stresser ganske mye med den prøven. Uansett, isted var vi ute igjen for å ake en laaaaaang bakke, tror kanskje 3 kilometer i mørket, og vi hadde hodelykter, så det var veldig morro faktisk! Isted da jeg skulle spise ett drops var jeg så dum og tygge det så mye at litt av tannreguleringen løsnet! Så da er jeg i litt problemer, men får prøve å leve med det i noen dager. Jaja, blei mye skravling nå, så her kommer noen bilder! Vil du forresten være med i trekningen om å bli vurdert så kan du klikke deg inn her.  Har du aka i år?
min unnskyldning... ingen sminke! :Dogså ett bilde av mamma! syns ho var litt søt på dette bildet <3

THIS IS IT!

Da må jeg nok en gang si tusen takk for meg for denne gang, men får ikke håpe min pause varer så lenge. Som du sikkert ser har jeg ikke blogga på mange dager, siden jeg har mista blogglysten... Men jeg synest egentlig blogg er dødskult, så det vil sikkert ikke være så lenge til jeg kommer tilbake! Så, takk for nå :-)

ha en gledelig jul folkens!

MY LAST TEST

Okay, først må jeg si sorry for 0 blogging igår, men har øvd så mye til samfunnsfagen at jeg snart spyr.. Eller, okay.. ikke mye, men ihvertfall mange timer! Nå føler jeg at jeg fortsatt ikke kan det så godt, så kvelden min går vel utpå og fortsatt øve... Jeg synest egentlig det er kjempekjipt at vi skal ha enda en prøve før jul, nå som vi var ferdig med tentamen og greier.. Såeh, hva går din kveld ut på?

MUNNEN MIN ER STAPPA

For øyeblikket er munnen min helt stappa, med både plate oppe OG tannregulering nede, som jeg fikk idag.
Jeg reiste til Bergen når storfriminuttet begynte, og i Bergen handla vi litt, og jeg var jo hos kjeveortopeden og fikk tannregulering. Jeg satt i 20 minutter og fikk den på, og det gjorde faktisk ikke noe vondt! Jeg hadde gruet meg litt til at det skulle være så vondt, men jeg kjente det nesten ikke engang. Så shoppet vi, og jeg blei veldig fornøyd med det jeg kjøpte! Nå har jeg kommet hjem, og er ganske sliten.. Er litt bedøvd i munnen nå, så gruer meg morgendagen når jeg sikkert må snakke med folk hele dagen på skolen... Hva synest du om tannregulering? Likte du innkjøpet mitt?


det eneste bildet jeg noengang legger ut på bloggen av tenna.. nærbilde!  herlig...


stikkagenseren med knapper øverst!  løvlii <3


nye buksen <3 :-D

IMORGEN KLOKKA TO

Dere aner ikke hva som skjer i morgen klokka to! Gjette? Neida, jeg skal fortelle det! Imorgen skal jeg til Bergen, og da skal jeg faktisk få meg tannregulering! (mest sannsynelig da) Jeg gruer meg litt, men har alltid ønsket meg det! Har du tannregulering? Om du kunne valgt, ville du hatt tannregulering da?


manipulert bilde av meg...

Jeg sier bare nam!

Igår da jeg var ute å spiste middag med familien pluss noen venner, fikk vi jo den gode maten, og dessert! Desserten var såklart riskrem, og det har aldri smakt bedre! Liker du riskrem?


bildet er tatt av meg.. Frister det? :-D

MY DAY

Sorry for at jeg ikke har blogget før idag, men utrolig mye har skjedd idag! Først var jeg på voss og handla julegaver, så når er jeg så godt som ferdig (nesten!) Da jeg kom hjem så fikk jeg besøk av Lina og moren hennes, og vi hadde juleverksted! Etter det spiste vi middag på 'Jaunsen' og det var kjempegøy! Så har hatt en fin daag! :-) Har du eos lip balm? Har du hatt en fin dag?

tv1

tv2

tv3

tv4

Give me some snow

Hei folkens! Idag har jeg hatt min siste tentamen, altså matte tentamen. Synest egentlig den var ganske vansklig, men får håpe det gikk bra. Etter klokka ett da jeg kom hjem, var Andrea med, og vi spilte litt bordtennis og fant på litt ting og tang. Istad da jeg var ute,  var det veldig glatt på bakken, og jeg bare sklei avgårde! SÅ MORRO! Liker du snø?

sno2
fotograf: elisabet kamera: digitalkamera tema: vinter

He is in Oslo!

Som du sikkert har fått med deg så er USA's president Barrack Obama i Oslo idag, for å motta fredsprisen. Selv har jeg lyst å dra til Oslo for å se han, men når jeg bor fem timer unna, så blei det litt komplisert. Uansett, så synest jeg at det er fortjent at han får den, siden han er en god president .(etter min mening) Det er også veldig mange som synest det er ufortjent så tidlig, men etter en stund kanskje, og andre med andre meninger. Hva mener DU om at Obama får fredsprisen? Har/vil du møte han?

smile (200x50)

my christmas

Her er ett bilde som jeg tok isted, av en julelysestake.. Den er hjerteformen, så den blei veldig fin når jeg ikke fokuserte på den.. Hva synest du om bildet?

tycks
foto:
elisabet - redigert: elisabet - program: photoshop cs3

Trude, here I come!


Idag reiser jeg altså til Trude i Årdal, og jeg kommer ikke tilbake før søndag.. Jeg gleder meg kjempemye, og kommer til å få det så morro! Ehm, ang. kalender, så kommer den på søndag, om jeg får tid.. Må øve til tentamen da også :p  Men, nå blogger jeg forresten fra skolen! Men nå må jeg stikke før jeg blir ferska :D Hadebraaa!
bilde av trudesøta på hesten <3

BUSSVELT PÅ HARDANGERVIDDA

Nå sitter jeg her og er egentlig utrolig redd, for jeg har akkurat fått vite at det har v'ært bussvelt på Hardanger vidda... Ungdommene som er med, har vært i Oslo og protestert mot hardangerlinja, som kan gi oss 15% mere kjangse for å få kreft. På veg tilbake, har altså bussen velta, og mange av ungdommene har fått skader, men bare to stk er mere alvorlig skadd... Grunnen til at jeg er redd er fordi de fleste av ungdommene går på skolen min, og i klassen min.. Har også snakka med en av dem, og han sa at det gikk sånn noen lunde greit nå. Jeg tvilte på om jeg skulle være med, men føler meg heldig nå som sitter nå i sofaen min er trygg.. Har du fått med deg den forferdelige nyheten?


(
bilde: google)

DU BESTEMMER!

Nå kan akkurat du være med å bestemme mellom forskjellige ting jeg skal ha oftere! Her er forslagene dere kan stemme på;

- Vurderinger
- Blogg vs Blogg
- Konkurranser
- Photoshop tips
- Videoblogger (hårtips, sminketips osv)
- Gratis headere

andrea
(header jeg laget til www.c0olorpink.blogg.no)
Stem i veg, så får vi se hva jeg blogger mere om!

NEW MOON

Jeg er jammen heldig! Jeg skal nemlig se new moon ikveld, halv 7. (ikke så lenge før jeg drar) men uansett, har akkurat sett eneren, og jeg hadde ikke planer om å se den.. Men etter jeg så den, blei jeg litt betatt, og føler at jeg må se new moon også.. :) Så nå sitter jeg med høy puls og venter på at vi skal kjøre til Voss for å se den.. Har jo pynta meg litt til kino, og her er outfiten:  Forresten, har du sett new moon?

twail
"første utkast" før jeg tok håret i strikk, og bytta smykke.. (fjeset var mongo)
twai

JULEVERKSTED

Da var jeg, heldig nok i gang med julegavene da! Nå har jeg sittet i ett par timer med juleverksted, og har fått laga litt av hvert... Så er ganske så fornøyd nå, selvom jeg har haugesvis igjen på julegavene... Mamma hadde kjøpt mye sånne pakninger med ting man kunne lage, og det var mye jeg ikke orka lage, men det som var morsomt lagde jeg.. Så du får ta en titt på bildet under her.. Har du begynt med julegavene?

new moon 020
to julekort, to små pakninger med hemmelige gaver oppi, og en julenisse oppi
en sko som jeg malte.. :D

MITT MÅL

Mitt mål for øyeblikket er å komme i spagaten.. Har så utrolig lyst til å gjøre det! Selv er jeg ikke så særlig mjuk, så det vil ta litt tid.. Men med tøying hver dag i en måned eller noe, har jeg kanskje oppnådd det! Kan du gå i spagat?

(bildet fant jeg på google)

BADING OG GYMSAL

Heisann folkens! Ettersom det siste innlegget mitt, hvor jeg skrev om x-faktor, var jeg veldig uheldig med at Pernille gikk ut.. Uansett, dagen idag har vel gått ut på at vi (jeg, eline + to venner) har vært ute og spilt baseball.. Utrolig morsomt egentlig! Nå skal vi ned i gymsalen og trimme oss litt, før vi hopper uti bassenget! Gleder meg :) Hva skal du idag?

14 (400x266)
Et bilde tatt i sommer.. Meg til venstre :)

X FAKTOR

Har ikke fulgt med hele dagens x-faktor, men jeg lurer på, hvilken finalist håper du går ut idag? Selv heier jeg på Pernille, så håper ho blir...


noen av disse har gått ut da men..

DEN FØRSTE SNØ

Da jeg kjørte over hardangervidda på veg hjemover ifra Mormor, så var det utrolig mye snø der! Det er en uke siden jeg var der da, men har helt glemt å blogge om det. Uansett, tok kjempe mange bilder, men de blei ikke så veldig gode ettersom alle er tatt inne i bilen... Uansett, det var herlig å oppleve den første snøen! Gleder meg til det kommer mye her jeg bor :) Er det snø hos deg?

fjell1

fjell2

fjell3

fjell4

fjell5

fjell6

fjell7
Synest om bildene? :)

TIPPEAKSJER SOM GÅR TIL...

Nå har jeg vært ute å solgt tippeaksjer som går til den nye kunstgressbanen, godt formål? Uansett, det var regn ute, og ikke noe særlig vær å gå i... Uansett, jeg har solgt 15/30 og tjent 1.500 :-) Såeh, ja.. Skal snart blogge om noe kjempespennendes, så gled det! Kanskje en videoblogg? Har du vært bøssebærer eller solgt noe fra hus til hus før?

smunger og aksjer 363

KJÆRLEIK

Hei folkens! I hele dag har jeg jobbet med lekser egentlig, og vært en liten tur på butikken for å kjøpe kattemat :D Uansett, har hatt en fin prat med besteveninna mi Trude nå, og det var hærlig! Skal møte ho igjen 4-6 des! Uansett, DERFOR! tenkte jeg at jeg skulle skrive ett innlegg om kjærleik, love, kjærlighet. Eller, går ikke så nøye inn på det, men jeg skal lage en liste over 5 ting jeg elsker <3 Skriv som kommentar din egen lille liste med 5 ting DU elsker!

- Vennene mine
- Dyrene mine
- Fotball
- Å ta bilder
- Bordtennis

kremm
en av bestevennene mine; trude<3

SPØRSMÅLSRUNDE

Så utrolig lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så nå vil jeg jammen ha det! Så da er det bare og spørre i veg, om alt mulig! OG, den som kommer med det rareste spørsmålet, blir linket i tre innlegg. ASK ME :)

au
skal jeg svare på spørsmålene på videoblogg eller skrift?

NOE SOM FENGER FOR PENGER


rdnese
Heisann!  Du har kanskje hørt mottoet ' Gjør noe som fenger for penger', fra rød nese kampanjen. Rød nese dagen 2009 er 29 november, og jeg synest alle burde støtte kampanjen å kjøpe en nese! Det viktigeste er jo at det faktisk går til 'reddbarna' og at vi kan gjøre noe med det! KJØP EN NESE! :-)    Har du kjøpt en rød nese? Hva synest du om kampanjen?

smile (200x50)

PORTRETT AV MADDE

Jeg vil så gjerne ha meg fotostudio! Men uten det, så er det ikke så mye annert å gjøre enn å ta ett bilde forran en simpel hvit bakgrunn... Jeg og Madde har testet det ut litt, men det blir veldig nærbilder, siden den hvite bakgrunnen ikke var så stor. Har du fotostudio? Vil du ha det?

01

02

03

04
Hva synest du om bildene? Hvilket likte du best? :-)

NYTT DESIGN!

Hei folkens! Endelig blogger jeg igjen, og sorry for at det har tatt sin tid.. Men jeg må nemlig si dere at jeg har vært optatt, og vet dere hva!? IGÅR SÅ JEG TWILIGHT! (nr 1) Jeg hadde aldri tenkt til å se den, men den var faktisk litt god.. Så tror jeg skal se nr 2 også, hihi. Uansett, som du sikkert ser, har jeg nytt design! Blei faktisk litt fornøyd med det, men jeg vil gjerne høre din mening. Hva synest du om Twilight?

gn
Hvilket var finest, det gamle eller det nye?

vil du ha 1OO flere lesere?

Nå er jeg på besøk hos Mormor, og skal være her til mandag. Da reiser jeg til søskenbarna mine i Oslo, og reiser hjem på Tirsdag. Har handla litt, og ellers bare slappa av litt :) Nå holder jeg på med en hjemmeside som jeg oppdaget på en annen blogg, og ved hjelp av den, får man flere lesere! (toppers) Så prøv den ut! (100 % gratis) her, og du er sikra og få 100 besøkende allerede ved å lage deg en bruker :)

I GOT CARRIED AWAY

Hej folkens! Da jeg skulle gå hjem ifra skolen idag, som faktisk er en stund siden (whatever) så blei jeg nesten blåst bort altså! Det er fryktelig med vind her, og nå har jeg for sånn 5 minutter siden vært ute å tatt noen bilder, og det har allerede blitt mørkt. Noen andre som synest det er kjipt med altfor fort mørke?

eieins

eieieins

Hvilken outfit er finest?

mmHar hentet noen av de outfitene fra lookbook.nu som jeg synest var finest og jeg synest nr 3 var finest, hva synest du?

Nr 1: Synest denne looken er veldig enkel, men også veldig søt. Kunne godt ha gått sånn selv. Det jeg likte best ved denne outfiten var genseren. Synest alt passet utrolig bra!

mmmNr 2: Denne looken likte jeg litt mindre, men synest t-skjorta var veldig kul. Likte godt nagle beltet også, men likte ikke så veldig godt hullene i boksa.. Men ellers, en veldig tøff outfit. Det jeg likte best med denne outfiten var Gandhi t-skjorta.

3621358

Denne looken synest jeg var ganske så kul også, og synest det passet veldig bra med solbriller og hatt til. DIGGBART!
Det jeg synest var tøffest med denne outfiten var at alt passet sammen, og t-skjorta var også veldig kul.

smile (200x50)

Hva ønsker du mer av?

Hei folkens! Dette innlegget er veldig viktig for meg, for jeg vil høre din mening om dette. Altså, jeg føler at jeg er litt utenfor bloggen, og kommer ikke helt inn i blogging enda.. Jeg føler at jeg må blogge, og ikke fordi jeg har lyst. Er missfornøyd med designet, men det skal jeg prøve å fikse når jeg har tid. Så da trenger jeg din mening, tips om hva du vil jeg skal blogge om. Hva synest du jeg burde ha bort, ha mere av, ha nytt.. Så håper dere kommenterer folkens!

heeajpg
slik ser jeg ut akkurat nå. GIVE ME SOME.. uh, comments :)

hea
Bildet som blei redigert (innlegget under)  Klikk på det så det blir større :) Vil du at jeg skal redigere et bilde av deg?

Barnepasser på høgt nivå

Hei folkens! Har ikke blogga i hele dag, nemlig fordi jeg har vært barnepasser til to kjekke gutter ifra etter skolen, til halv ti elns. Er veldig sliten nå, fordi vi har holdt på med forskjellige ting hele dagen. Hva har du gjordt idag?

snapshot200910260
fryktelig lite bilde da men...

Kakao til frokost, deilig huh?

God morgen kjære lerese! :) Nå er det jo fult av rim på bakken, og da får jeg kakao av min kjære søster! :) Idag er det torsdag, har matte.. eh, noe prøve greier.. Har hatt kjempe mange prøver i det siste, men denne tar jeg det litt med ro med.. Uansett, er det snø hos deg? Hva skal du idag? snakkest seinere idag, - elisabet!

yum
kakao er hærlig, hva? :)

DETTE vil jeg...

Jeg vil begynne å blogge igjen! :)
Hva synest dere om det? Får jeg mange positive tilbakemeldinger begynner jeg i snarest tid :) Har en del prøver på gang nå, så får ikke begynt denne uka.. Men, jeg har akkurat vært i Egypt, så mye spennendes derifra å blogge om! Ønsker også mange nye venner på bloggen, så bare å søke! Skal lage ny header, og farge og hele stil opsettet.. Skal endre hele bloggen så den blir som ny, så det er bare å vente en liten stund :D - elisabet

4
Bilde ifra badebassenget i Egypt. Ser ut som om jeg har veldig kort hår,
men hadde det i en strikk :)

min bloggtid er over...

Hei, søte lesere! Har en trist nyhet å komme med.. Okei, ettersom skolen begynner på Onsdag, og jeg begynner i 8'klasse, og karakterene er viktig, slutter jeg å blogge. Jeg skal altså satse alt jeg har på leksene/karaktere, og ikke bare være på pc'en og blogge o.l  Altså, det jeg prøver å si.. Min tid på blogg er over. Sorry lesere, jeg beklager virkelig. Men jeg veit att det er mange der ute som har bedre blogger enn meg. Jeg hadde vel egentlig ett mål å komme på topplisten, men jeg rakk desverre ikke det denne gang. Men jeg har derimot vært på 12.plass for mest aktive, hatt nesten 700 lesere, fått mange søte kommentarer, nye venner, og fått karakteren 5, 5-, 5- på vurderinger. Jeg takker meget, selvtilliten har øket, og jeg har hatt det utrolig fint med å blogge. Kommer virkelig til å savne det, siden det var noe jeg virkelig likte. Men nå er det karakterene som gjelder. Kanskje jeg kommer tilbake en gang, kanskje kanskje? STÅ PÅ VIDERE ALLE DERE SOM BLOGGER IHVERTFALL!  - xoxo, elisabet - over og ut

over

vi skal sykle over sju mil


 hei
jeg, trude, eline, mamma og ei veninne av mamma! Vi skal nemlig sykle rallarvegen :) Har gjordt det en gang før, og det er veldig langt, og kaldt. Vi skal sove over ei natt på ei hytte da, og da har jeg planer om att jeg og trude skal ligge å prate til langt på natt! :D Så gleder meg veldig! Men vi skal ikke sykle hele rallarvegen da, så vi får bare nedoverbakker.
Kommer til å bli digg! Var forresten innom skolen igår, eller.. Ballbingen. Fant ut att jeg savner å spille fotball også.. Har du sykla/gått rallarvegen før? Liker du å spille fotball?

smile
sykl
Bilde ifra forrige gang jeg sykla der. Noen år siden ja :)

ny header og dagens outfit

Ny header! Har slitt ganske lenge med hvilke farger som kom til å passe, men jeg fant ingenting jeg blei fornøyd med.. Derfor er designet det samme gamle, og bare ny header. Håper det går bra, inntil videre? Her kommer dagens outfit:

outfit
T-skjorte - PerNille | Smykker - Cubus | Jeans - Savoy
Hva synest du om headeren og outfiten?

Hvilken header?

Heeeya, søte lesere! Veit jeg begynner å blogge seint på dagen, men idag har vi rydda litt.. Og, det regner idag, så jeg har ikke noe spesielt å finne på enn å sitte på dataen å lage meg ny header. :) Har jo hatt den saue headeren ganske lenge nå, så tenkte det var på tide med en ny. MEN, jeg har nemlig laget tre... Hvilken synest du jeg burde bruke? Blei selv egentlig mest fornøyd med den siste, og ikke noe særlig med de to andre.. Men vil høre deres mening! :) - xoxo, elisabet.

1
Nummer 1. Den blei litt sånn spesiell da :)

2
Nummer 2. Helt vanlig og kjedelig egentlig :p

3
Denne blei jeg mest fornøyd med.. :)

Min første HÅRVIDEO!

video:harvideo

{Dette er da min aller første hårvideo! Sveisen mikset jeg sammen helt selv, så håper du liker den!}

Dyreparken eller?


Jeg, mamma og Eline har nå bestemt  oss for att vi skal ha en liten ferie sammen vi også. Så vi tenkte vi skulle reise til en park, men ikke Bø Sommerland, siden jeg akkurat har vært der. Vi tror kanskje att vi reiser til Dyreparken i Kristiansand, men er usikre... Noen forslag? - xoxo, elisabet. 
(Bildet er hentet ifra Google)

smile

hits