BLOGG VS BLOGG

BLOGG VS BLOGG?

God dag folkens! Igår og idag har jeg fundert på om jeg faktisk skal begynne å blogge igjen, og om det er noen som leser bloggen min og sånn... Så jeg tenkte å gi blogg en sjangse til, for å se om jeg fortsatt liker å drive med det, eller om jeg skal slutte for godt. Har holdt meg unna blogg ganske lenge nå, og bare blogga sånn innimellom, men tror jeg skal blogge sånn hver gang jeg får tid nå fremover. Jeg tenkte at jeg skulle begynne med en blogg vs blogg, og snart skal jeg også ha en konkurranse. Så til dere som vil være med på blogg vs blogg, skriv blogg adressen deres i kommentar feltet, så trekker jeg ut to tilfeldige som er videre!


Vinnerene av forskjellige ting

Da er vinneren av luke 4-10 desember kåret, og i menyen til høgre ser du hvem som blei linket. Da var det over til finalistene i blogg vs blogg, og under her er de du kan stemme på! (klikk på linkene for å se bloggen og en forstørret header)

synne
http://synnerorstad.blogg.no/

qu
http://quizza.blogg.no/
kaja
http://kaida.blogg.no/
su
http://ruuud.blogg.no/
si
http://siljetorheim.blogg.no/


OVERSYN OVER ALLE BLOGGENE:
sammendrag

BLOGG VS BLOGG

Da skal jeg ha en liten blogg vs blogg, og jeg trekker ut hele fem blogger dere kan stemme på. Håper så mange som mulig blir med! :-) Det er lov til å skrive sitt eget bloggnavn flere ganger, men maks 3 ganger.  (Da har dere større kjangse til å komme videre) - elisabet
untitled2

Vinnerene av blogg vs blogg

Stem på din favoritt blant bloggene under:

edf3142db125a045fd11485ac88b5845
vjpg
337837101256398916413

BLOGG VS BLOGG

Vil du være med på blogg vs blogg? Skriv en kommentar! De to som blir med, avgjørest om 10 minutter. SKYNDT DEG!

bbb
hits