BLOGGDESIGN

Nytt sommerlig design!

Endelig har jeg skaffet meg nytt design, etter å ha hatt det andre i hvertfall over ett halvår. Det er kjempe deilig å endelig bytte, men det har jammen tatt sin tid. Jeg var jo veldig veldig fornøyd med det andre, så nå spørs det om jeg kommer til å like dette også? Og jeg veit at det ligner mye, men det var sånn jeg ville ha det, bare i en mer sommerlig variant. Forresten så er ingen av bildene på headeren av meg, for dere som lurte. Så, hva synest dere?

http://smilefjees.blogg.no/1278778122__konkurranse_vinn_red.html lyst til å vinne øredobber?

ENDELIG NYTT DESIGN!

Som noen av dere sikkert har sett så har siden vært under oppussing i nesten hele dag, og nå er jeg så og si ferdig. (ikke egentlig fordi jeg får ikke headeren til å være på lik linje som innleggene, men det tar jeg imorgen! btw, noen som veit hvordan man gjør det, ellers får jeg bare finne det ut...) Jeg er litt, eller.. er jo ganske fornøyd, men alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger, eller negative om dere vil. Så, den nye vs den gamle?


ikke så mye forskjell på fargene egentlig, men det var nå litt... Håper dere liker den! :-)

NYTT DESIGN?

Jeg har lenge fundert på om jeg skal skaffe meg nytt design, men jeg trenger virkelig tips! Jeg satt i lang stund isted og mixa på ett lite design, men da jeg prøvde det ut viste det seg å ikke være så okay som jeg trodde. Det blei nesten veldig stygt da jeg brukte det øverst på bloggen igjen, så skifta tilbake. Men en ting er positivt, jeg har tatt masse julebilder, så nå burde jeg ihvertfall komme med et nytt design. Hva synest du, skal jeg ha ett nytt design?
Forresten har jeg laget meg en bruker på bloglovin, så kjempehyggelig om du vil følge meg der!
 
bloglovin
Her er headeren jeg lagde isted og blei ganske missfornøyd med den. Hva synest du om den?
hits