HVERDAG

VG LISTA TOPP 20!

Endelig kommer innlegget om vg lista topp 20 som var i Bergen igår. Det var min første gang på ett vg-show, og det var utrolig gøy! Jeg, Eline og Andrea hadde planlagt å ta ett tidlig tog, slik at vi fikk gode plasser, men uheldigvis har vi en liten somlekopp i huset, (guess who! eline...) så det gikk ikke helt etter planen. Isteden reiste vi ned på en kina restaurant og spiste der og koste oss. Når det neste toget kom, hoppet vi på det, og satt i en og en halv time å ventet i spenning på hvordan kveldens show skulle bli. Vi kom litt forseint til showet, men ingen hadde begynt å synge enda da. Og i tillegg var vi gaanske langt bak, så vi fikk egentlig ikke sett så mye. Men jeg, Eline og Andrea var veldig flinke til å si 'Unnskyld', og presset oss fremover. Så snart var vi en halvannen meter ifra det fremste gjerdet, og så utrolig mye! Plutselig kom vi over to veninner jeg kjenner og, og det var koslig å se dem igjen! Så, hadde en utrolig flott kveld! Blei i tillegg kjent med fire nye fyrer på toget, hehe. Men nå skal dere få litt bilder! Vært på ett vg show før? (Alle bildene er tatt med mobil kamera, så det er ikke så fantastisk god kvalitet på dem.)

Her stod vi først. Midt i mengden!

Lars Vaular! <3 d.i.g.g.e.r  deg!

Didrik!

Elin :)

Bilde av Andrea og meg med en fyr som er med i Casio Kids! Hehe, munnene er sensurert ja.

Stjerneskudd, bursdagsbarnet og wii.

Har hatt en utrolig fin kveld i bursdag til Espen (Som ble 29 men oppfører seg som en tenåring! utrolig gøy faktisk, hehe!), og vi har fått gjordt ganske masse. Vi kom først i halv fem tida, da vi spiste og koste oss, etterfulgt av deilig dessert med kaker, brownies og is. Vi satt og snakka lenge med alle gjestene som var der, og da de fleste hadde reist, begynte vi å spille litt wii, noe som var kjempe moro! Har bare spilt det ett par ganger før, så nesten nye ting er jo alltid gøy å prøve ut! Så hadde en kjempefin kveld som sagt! Andre som har kost seg ikveld? Har du spilt wii før?

Reiser en tur i bursdag

Og kommer nok ikke tilbake før i kveld en gang. Men når jeg kommer tilbake skal jeg blogge om bursdagen og legge ut bilder og sånn. Det er forresten bursdagen til en kompis av mamma, så han er voooksen. Hehe. Har pynta meg litt, men synest det stygge øyet mitt ødelegger for alt så jeg ser stygg ut uansett. (Betennelse i øyet jeg nemlig!) Men, hva skal dere idag?Lenge leve webcam bilder! Har bare på meg litt fin langarmet, sløyfe, øredobber og dongeri-tights. Skal ikke bruke solbrillene på bildet over, hehe.

100710 dagens outfit

Eller, det blir vel kveldens outfit. Har skiftet ett par ganger idag, så. Men ihvertfall, kveldens outfit bestod av en rosa topp og ett høytlivsskjørt. (I tillegg til smykket som jeg alltid har på meg da.) Hva synest du? [ikke glem konkurransen her, hvor du kan vinne ett par øredobber.]er egentlig ikke så veldig fan av blomster, men dette skjørtet likte jeg.

hjertesmykke som jeg fikk av besteveninna mi :)

Idag har jeg vært på kaia

Og det var så utrolig herlig vær! Har venta på å få sol i over ei uke nå, og når den først kom, var det bare å benytte anledningen til å reise ned på kaia. Der lå jeg og Eline og solte oss, og ho fikk også bade litt. Synest det var litt for kaldt for meg til å bade, så holdt meg oppå land. Heldigvis hadde vi med oss litt sjokolade som jeg kunne fråtse i når ho var uti vannet, hehe. Ellers har jeg begynt på en spennendes bok som heter 'Jomfrudød' av Eugine Jeffreys tror jeg, og den har jeg faktisk lånt på biblioteket! Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor folk kjøper seg bøker når man kan låne gratis på biblioteket. Der har de jo det meste! Menmen, har det vært fint vær hos deg idag? Hva har du gjordt idag?

Granvin gjestebrygge ja. Velkommen hit!

Utrolig vakker natur. Kanskje du har sett akkurat her på nyhetene, i forbindelse med kraftlinja?

fin søster <3 men sjekk det ekle vannet da!

ett ufokusert bilde av en båt. likte det!

Gjør klar til liten photoshoot

Akkurat nå gjør jeg klar til en liten photoshoot med søstera mi, Eline. Blir veldig spennendes, har aldri gjordt det på denne måten som jeg gjør nå, ved at jeg liksom lager ett mønster o.l i ansiktet hennes. Tror det blir litt kult jeg! Jeg har ikke fikset hele henne med klær og så veldig mye hår, det var egentlig bare mest fiksing i ansiktet for å få fokus på mønsteret. :-D

Her ser dere da Eline som tar på litt ekstra mascara, er så dårlig på å ta på mascara på andre, så det fikk ho gjøre selv. Ellers er resten av sminken tatt på av meg. Det jeg har brukt er rosa øyenskygge, foundation, mascara og rød leppestift (ser rosa ut.) Tok også ett bilde av tingene jeg tok meg ut.

Bildene ifra photoshooten får dere se seinere! Noen som har hatt photoshoot med noen andre?

Nå er jeg trøtt som en katt

Kjenner jeg er så utrolig trøtt og sliten etter en lang dag, med trening og rydding. (Det er altså det hele denne uken min har gått til, nemlig å vaske og rydde!) Så, nå er jeg trøtt som en katt...

dette er meg. er ikke jeg søt? Og forresten, når vi snakker om meg. Jeg har bestemt meg for å hete Dolly faktisk, og de andre søskene mine skal hete Molly, Polly og Lolly. Midlertidige navn om ikke akkurat DU finner på noen bedre navn, og skriver det i kommentarfeltet. Blir glad for alle forslag.

Alle mine katter små

Husker dere jeg lovte å legge ut bilder av alle kattungene vi har nå? Kanskje, kanskje ikke, men du finner mine ord her. Uansett, jeg har akkurat vært ute en tur med kattungene som egentlig lå og sov, så jeg vekte dem, og plutselig ble det full fart i dem også. Så det blei mange fine bilder vil jeg si! Legger ut fire bilder, ett av hver kattunge. Og forresten, om det er noen i hordaland området som har lyst på en katt, er det bare å si ifra, for vi kan ikke beholde alle... Var de søte? :-Dhttp://theaapernille.blogg.no/, bloggen som skreiv kommentar nr. 4.000 :-)


God help me, i'm getting ryddegal?

Haha, jeu, overskriften sier det meste. Jeg har så og si ryddet siden jeg sto opp i tolv tida, og jeg kjenner jeg begynner å bli temmelig lei. Vi har gjordt alt fra å legge på sengetøy til å vaske krystallglass... Huff, så lei jeg er blitt! Godt jeg kan ta meg bittelitt tid til å blogge også da ^^ Ja, også driver vi å ommøblerer, så gjesterommet vårt har nå altså fått bare èn seng i motsetning til tre som var før, også har den fått seg sofa nå! Venter også på en flatskjerm her og. I tillegg skal jeg få lov til å lage ett 'hull' i veggen fra mitt rom til det gamle rommet til søstra mi, så jeg liksom får større rom. Yey, gleder meg! Blei masse prating her ja, men en ting som er viktig for dere å lese, har snart 4.000 kommentarer, og da må dere huske å kommentere i veg, for nr 4.000 skal bli linket i 5 innlegg. Sånn at dere veit det, så bare å gå igang, ikke lenge til nå! Men da snakkes vi! Er det noen der ute som faktisk er glad i å rydde? :-)her ser dere da de to rommene. På det første er det merkt av hvor 'hullet' skal være.

GOD MORGEN!

God morgen ja! Eller, når jeg tenker meg om så er vel det å ta litt i når mamma kommer inn og vekker meg ved å hoppe i senga og synge sanger og susse på meg? Hah, normal mor jeg har ja :-) Det første jeg gjorde var å slippe inn kattene, for vi har jo 8 stk nå, 4 av dem er kattunger. (Skal legge ut bilder av dem senere så dere får se alle!) Og så tok jeg på tv'en, og ser på ett skummelt barneprogram...Hehe, uansett, skal spise nå, hade! Hatt en god morgen?

sovnet visst med sminke jeg ja...

nrk super og disney channel er best <3

den ene lille kattungen <3

også regner det, men tror ikke man ser det på bidlet... :p

Filmer jeg vil se

Er så mange filmer jeg vil se for tida, og her får dere ett lite utvalg av dem. Alle er såklart skrekk/grøss, som er det jeg liker best! (Ikke glemm at du kan melde deg på blogg vs blogg her, trekker to tilfeldige videre ikveld!) Er det noen av filmene du også vil se?

1: Paranormal Activity 2: Haunted Forest 3: Unrest 4: The Hamiltons 5: Orphan

MATTELEKSER - HVA MENER DU OM MATTE?

Ja, da sitter jeg her og gjør mattelekser... Eller ikke helt enda, skal begynne når jeg er ferdig med dette innlegget, hihi. Uansett, nå driver vi med statistikk i matte, og vi skal ha en prøve på fredag. Statistikk er for min del helt greit, så jeg tror prøven skal gå fint. Forresten, jeg veit om mange som virkelig hater matte, og ikke kan fordra det. Er du en av dem? Vil gjerne høre deres mening om matte. Jeg synest matte er helt greit, om man bare jobber i timene går timene kjempefort! Uansett, nå får jeg begynne! (Husk konkurransen min om å vinne ett kakesmykke her.)

Her ser du jo faktisk at jeg er på blogg.no også! Fy meg. Nå må jeg gjøre matte!

(Forresten så er jeg med i en konkurranse her! Bli med du og da vel ü)

ER DU SUNN ELLER USUNN?

Hei folkens! Dagen min har for det meste gått utpå å gjøre lekser, også var jeg jo på skolen. Uansett, tenkte å fortelle om noe jeg kom utfor isted, jeg stod nemlig ovenfor ett vaaanskelig valg. Neida, men det lå en tyggis og en sjokoladebit på bordet. Gjett hva jeg valgte? TYGGIS! Til min store overraskelse. Det vil da si att jeg er litt sunn, ikke sant? Uansett, tenkte og også vise dere mitt nye 'Taylor Lautner' prosjekt, som jeg ikke er halvvegs engang med. Uansett, han er så kjekk! Men nå må jeg komme meg ned på dansing, bye! Hva hadde du valgt mellom en sjokolade og en tyggis? Synest du Taylor er kjekk?
ikke glem konkurransen om å vinne en vinterlue lenger nede her da! :-)

DRÅPE / VANN BILDER - (stor bildeblogg!)

God kveld! Dagen min har gått ut på å sove - data - te - 4 drops pakker - druer - snufse - bilder og kosa med kattene. Dagen har egentlig vært grusomt kjedelig og jeg blir helt lamma i nesa av å snufse så mye. Uansett, når jeg har følt meg litt pigg i mellom de mange timene jeg har vært hjemme har jeg faktisk funnet på å tatt bilder. Det var faktisk veldig gøy, og jeg blei nokså fornøyd med noen av dem. Isted da jeg tok vannbilder stod jeg faktisk i 15 minutter, hihi! Men nå gjenstår det bare å høre hva du synest om bildene?
(er med i blogg vs blogg her, stem gjerne på meg om du synest jeg fortjener det!)

husk at det ikke er lov å ta bilder uten tillatelse!

NY HÅRFARGE

God morgen! Idag er jeg altså sjuk, så jeg sov vel til klokka var 9, og nå sitter jeg å ser på tv og surfer litt på nettet... Har ikke blogga på leenge, så sorry for det, men, jeg skal blogge når jeg får tid! Uansett, i helga var jeg jo i Årdal og feira bursdagen til besteveninna mi, Trude! Hadde det veldig gøy, og ja!... På fredag klippa og farga jeg håret mitt. Det er sånn farge som varer etter noen vask, i tilfelle jeg ikke blei fornøyd, men jeg er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd heller, så det var jo bra da. Synest om mitt 'nye' hår?

trude og meg! <3  jeg så litt hemma ut, men whatever. Uansett, om du vil se forskjellen på
brunt og mørkeblondt så ser du bare noen innlegg under her! :-)

JEG VIL FARGE HÅRET

Hei folkens! Først må jeg få informere dere om en stor feil jeg har gjordt, og det er at i innlegget under, skreiv jeg at Lars Vaular skulle komme til skolen vår idag, men jeg tok litt feil, for det er nemlig neste mandag, så da får dere vente til da før jeg blogger om konserten! Uansett, jeg vant fotokonkurransen til Hanne, så tusen takk til alle som stemte på meg. Du kan se innlegget her. Idag har jeg bare øvd og øvd på en veldig vanskelig prøve vi skal ha på Onsdag, så jeg må snart øve enda mere. Uansett, litt info om overskriften, jeg vil nemlig farge håret mitt brunt! Og da jeg nevnte det til Mamma sa ho bare 'ikke idag ihvertfall!' også spurte jeg om jeg kanskje kunne det en annen dag, også sa ho 'Vi får se!' Så da har jeg ett lite håp på lur :) Hvilken hårfarge har du?RIDETUR OG GODTERI TRØBBEL

Hei folkens! Har nesten ikke blogget idag, så skammer meg... neida! Uansett, isted var jeg ute å rei litt med søstra mi, og den som satt på hesten holdt ett tau som var bundet fast til kjelken, så når vi trava gikk det jo kjempefort med kjelke! :D.. Men det blei fort kaldt da, så jeg reiste hjem. En stund etter jeg hadde kommet hjem, kom mamma også, og ho hadde såklart lyst på godteri (haha!) så da satt ho godteriskåla rett framfor meg, og gjett om jeg blei frista? JA! Så da stappa jeg innpå med sukkerfrie pastiller og prøvde å glemme godteri, hehe... Liker du å ri? Synest du det er vanskelig å holde seg unna godteri?

bilde tatt i sommer en ganger med i en fotokonkurranse her, hyggelig om du vil stemme på meg.
vurderingsrunden avsluttes i morgen, meld deg på her.


ISTAPPE

... Ikke bokstavelig talt, men akkurat nå er jeg iskald på føttene! Ista var jeg ute i snøen så lenge at tilogmed de gode skona mine holdt meg ikke borte fra kulden, så nå er jeg utrolig kald. Det jeg gjør nå, er å sitte framfor ovnen og holde beina fremfor (smart!) så det tar nok ikke så lang tid før jeg er varm igjen. Uansett, når vi snakker om kulde var det -30 grader på Voss når jeg var der oppe, og her nede jeg bor er det (*springe på kjøkkenet for å se*) Bare -12,7 grader. Så hvor kaldt er det der du bor?forresten, noen som har sett at designet er helt ferdig nå?  Hva synest dere?

FRUKT

God morgen lesere! (kanskje det er god dag?) Uansett, idag sto jeg opp veeldig tidlig for å komme meg til voss med 'tenna' som mamma sier. Jeg hadde jo greid å fått løsna litt av tannreguleringen, så tannlegen bare klipte hele den løsne greia av... Så, vi handla ganske mye fordi vi skal ha middagsbesøk idag, og da handla vi rundt en hel pose med bare frukt! Nå skal jeg spise baguetter og drikke kakao, snakkes! Hva er din yndlingsfrukt?


hel skål med sånn druer, epler, mandariner, kiwi osv..også tok jeg ett bilde av crispo i samme slengen :-)


FARRIS ISBITER

aw, nå har jeg endelig smakt farrisisbiter for første gang, og gjett hvor godt det var! (UTROLIG GODT ALTSÅ!) Hehe, anbefalest å smake. Ikke vanskelig å lage, bare putt farris oppi noen isbit former, eller om du ikke har oppi en kopp eller noe, også legger du det i fryseren og henter det neste dag! (eller mindre) Idèen fikk jeg forresten av Voe :-) Har du smakt farrisisbiter før? Liker du isbiter?


VERDENS BESTE TE

Og det er nemlig eplete! Noen som er uenige/enige? Det er bare så utrolig godt, og dessuten minner det meg litt om sommer, min yndlingsårtstid! :-) Uansett, det smaker friskt! Men, nå skal du høre... Grunnen til at jeg lagde meg te, for det er jammen meg ikke så ofte, var fordi jeg skulle sitte i fred og ro å drikke te mens jeg øvde til musikkprøven vi har imorgen! Dette er kanskje den 2378929 gangen jeg øver, men skal øve enda en gang til ikveld. Så, jeg bare fortsetter å øve og drikke te jeg da! :DVINTER OG KARAKTERER

Jepp, du leste antagelig rett, men skjønte ikke helt overskriften. Vel, dette innlegget kommer til å handle om mye rart, så det var den beste jeg kom på. Ja, idag på skolen skulle vi jo få to karakterer, en på mattetentamen, og en på samfunnsfag. Tenkt mye på dette om å legge ut karakterene, og da får jo alle se dem som er inne på bloggen.. Men jeg tror kanskje jeg skal si det, hehe. Jeg hadde egentlig en skikkelig bad feeling for matten, men jeg fikk faktisk 5+, og det er en karakter jeg er stort fornøyd med i matte! Samfunnsfag derimot, eller.. det var jo bedre, for det var 6-, men det blei jeg ikke så fornøyd med... (meg og mine høye krav til meg selv) Uansett, så nå fikk jeg det ut av hodet, og dere fikk vite det. Hadde forresten en skikkelig bad day, fordi det var noen tullegreier på skolen som endte i fullstendig kaos... Men da jeg skulle gå hjem idag, så kom jeg på at jeg savner sommeren utrolig mye, fordi det var så kaldt at jeg kjente det var mange minusgrader helt inni skjerfet. (haha!) Så, derfor legger jeg ut et sommerlig bilde, fordi: jeg savner sommeren! Hva var den siste karakteren du fikk? Hva er best, sommer eller vinter?

DAGENS ØREDOBBER

Hei folkens, eller god dag! Idag var det jo min første skoledag etter ferien, og det føltes faktisk ganske bra og møte mine kjære igjen. - Og, imorgen får vi tilbake mattetentamen, og samfunnsfagprøven... Jeg gruer meg veldig til matten, men samfunnsfagen gleder jeg meg nesten litt til! Kanskje dere får vite hva jeg fikk?  Uansett, jeg pyntet jo meg bittelitt og tok på noen spesielle øredobber jeg kjøpte i Sverige. Fiekk mye positive kommentarer, så tusen takk til dere ... Også matcha øredobbene med buka, hihi! Buksa har glidelåser på begge beina nede, og oppe. Hva synest du om øredobbene? Begynte du på skolen idag?

btw, om du vil bli vurdert så se på de innleggene under her, siste kjangse idag.

du får latterkrampe

god morgen folkens! Jeg kan vel ikke si at jeg akkurat har stått opp idag, siden det er ganske lenge siden... Men jeg tenker bare, what? For i morgen er det nemlig skole, og jeg vedder på at jeg ikke greier å stå opp så seint.. Men, på den andre siden, så ser jeg at klokka er ganske mye nå, så jeg burde komme meg ut å finne på noe, før jeg skal inn igjen å øve på prøve.. Her er en video jeg så på en anner blogg, og den videoen er litt genial.. Tenk å legge ut noe sånt på youtube da!  ... Ikke hadde jeg gjordt det ihvertfall!

Nyttårsfortsettene mine

Jeg veit at det allerede er mange som har lagt ut sine nyttårsfortsetter, og da vil nok sikkert ikke mine være så veldig spennendes. Men, du får nå ta en titt så kanskje det er spennendes alikevell! Forresten så har THEA vurdert meg. Klikk her for å kommentere. Og for dere som leser bloggen min, gøy om dere vil følge meg på bloglovin! Linken finner du til høgre.


Skal du spise godteri dette året?

GODT NYTTÅR + OUTFIT

Hei pipzz!! Idag er det jo nyttårsaften, og jeg skal reise til Voss som du sikkert har fått med deg, og feire nyttårsaften der. Jeg har pynta meg, men ikke sånn kjole greier. Jeg er litt sånn, ikke i pyntemodus, så jeg bare tok på meg noe fint, vanlig. Alt er nytt også da, kjøpte i Sverige! :-D Så, godt nyttår! Hva synest du om outfiten?

Mine julegaver

Hei folkens! Du lurer sikkert på hvorfor i huleste jeg plutselig braser ut med ett blogginnlegg nå, og det er fordi jeg er rar. Jeg er nemlig allerede tilbake på bloggbenken, om man kan si det sånn. Så, håper dere fortsatt følger med på bloggen min!
Uansett, det har jo vært jul, og jeg fikk ikke blogga om julegavene mine, så tenkte å gjøre det nå. Ikveld er det jo også nyttårsaften, så det blir vel sikkert litt blogging fra det også. Skal faktisk være på voss denne nyttårsafta! Uansett, under her er julegavene mine, og jeg er kjempefornøyd selv! Det var litt vanskelig å skrape sammen alle gavene igjen etter jeg hadde lagt dem hulter til bulter, så det kan være noe som mangler, men pytt pytt...

1: Hodelykt                                           
2: Såpe                                                   
3: Kamera objektiv
4: Kamera linse
5: Fotkrem
6: Deodorant
7: Film
8: Macro kamera linse
9: Hårklemmer
10: Klokke
11: Dykkebriller
12: Hårklemmer, smykker osv.
13: Varmepute
14: Rettetang
15: Godteri
16: Strikkagenser
17: Hals
18: Wezc genser
19: Godteri
20: Ullgenser
21: (glemt)
22: Strømpebukse
23: Hårband
24: Treningstøy
25: Hipster
26: Penger / gavekort
27: Sokker
28: Såpe
29: Smykker
30: Bilde i ramme av meg og Trude :)

Hva fikk du til jul som du blei mest fornøyd med? :-)

091209 - OUTFIT

Hej pipz! (L) Siden jeg hadde min andre tentamen idag, norsk, så var det jo 'daffeklær' igjen. Hehe, når det er tentamen er det ihvertfall ikke lurt med stramme klær! Uns, jeg blei ferdig i elleve tida, men måtte alikevell sitte til klokka 1. Jeg hadde med meg godteri og brus og mandariner og mye godt, så jeg koste meg egentlig. Uansett, her er outfiten min for dagen:    - Har du hatt alle juletentamene?

out

1. nørdsbriller 2. wezc genser 3. joggebukse

TOPPLISTA MI

untitled22
11                   fn
kommStine                                                      Ingrid Elise    
Silje                                                       Ida Marie
Julia                                                       Monika Solveig
Silje                                                       Anita
Madelen                                                Madelen 
Anita Kristin                                          Matilde
Elisabeth                                               Birgitte
Stine Alexandra                                    Andrea
Oda                                                       MajaToppliste laget av Elisabet, og det er ikke lov til å kopiere designet. Idè fra this girl.

Hva syenst du om denne topplista? Er du enig/uenig med meg?

meine mobile

Nå er jeg ikke sikker på om overskriften var helt riktig da, selvom jeg egentlig har tysk som valgfag.. Uansett, over til 'min mobil', som dette innlegget skal handle om... Jeg har da en ganske gammel mobil, synest jeg selv.. og tenker å bytte den ut med en ny til jul! Så jeg tok noen bilder av mobilen min til... å bli inspirert til noe... Nå blir jeg nesten litt usikker på hva jeg skriver selv, men du får se på bildene og kommentere! :-) Er du lei mobilen din?
mbail

telefon

telefon
me not talking in tha phååon.. uansett, bakgrunnen er bare en random tekst! :)

home and away

Som du sikkert skjønte på overskriften er jeg en litt home and away person, og følger med på det hver dag! Jeg synest det er ett tøft program i motsetning til veldig mange jeg veit som hater det.. Jeg digger det fordi det alltid skjer noe drama, og ikke er noe random kjedelig program..Hva synest du om home and away?

simnhome and away 030 copy

yeye
noen redigerte bilder jeg tok isted.. dårlig kvalitet!

Good morning

Hej pipzz! I dette innlegget ville jeg vel egentlig bare si god morgen til alle dere ute, og fortelle hva jeg har fått i julekalenderen min.. Har ikke tid til å ta bilde nå, men henta ett ifra google.. Uansett, nå er klokka utrolig mye, faktisk så har jeg bare ett kvarter på meg, og hvordan skal det gå når jeg ikke har stelt meg en gang? Shit.. jaja, snakkest seinere! Hva fikk du i kalenderen din idag?  husk å bli med i blogg kalenderen under her.


var ikke akkurat sånn den så ut men.. denne var så søt! :D

HELG MED TRUDE

Som du sikkert leste på innlegget under har jeg vært hos Trude i hele helga og hatt det pretty morsomt! Var litt sånn urolig for tentamenen jeg skulle ha idag, men fikk øvd nok igår, så det gikk greit det. Uansett, vi fant på mye rart, og mye gøy, så koste meg mye! Fikk også møtt mange andre ifra leirskolen også :-) Her er noen bilder;
Har du hatt tentamen? Har du kontakt med noen du møtte på leirskolen?

milco

milcoo

HVILKET DYR?

Da har jeg laget en liten vs for dagen, der jeg trenger alle sin mening. Så hva synest du er det beste dyret, marsvin, katt eller hund?

vs

JULESTEMNING

Hei folkens! Sorry for litt lite blogging, men har vært helt tom av idèer og mista blogglysten i noen dager.. Uansett, det som har skjedd er litt av hvert, men jeg så blandt annet 'Luftslottet som sprengtes' igår på Kino, og den var veldig god! Tilbake til overskriften, har kommet ganske mye i julestemning ettersom vi har hatt mye juleverksted osv.. Tok litt bilder av noen nisser, og blei ganske fornøyd.. Hva synest du om bildene? Har du kommet i julestemning?

1

2

3

4

5

6

7
Hvilket bilde likte du best?

siste frist til konkurransen

Hei alle sammen! Nå har jeg jobbet en stund med lekser, og øving til prøven imårra. (Samfunnsfag prøve) Nå skal jeg snart på gammeldans, noe som er gøy, men også litt flaut. Jeg er i den gruppa som er nybegynnere, og det er alltid litt flaut å danse med de som er utrolig mye bedre. Men jeg er der for å lære :) Uansett, det er snart siste frist til konkurransen med fine premier, og du finner den her. Liker du å danse?

bejbe

 

my wishlist

Nå skal dere få se min ønske liste, som er nesten ferdig. Holder på å lage enda en, som jeg skal henge på kjøleskapet, med noen flere ting, siden alle tingene under her er så dyre. Men jeg kommer ikke på noe, hva ønsker du deg mest til jul? Ønsker du deg noe av det samme som meg?

untitled3

POINTSHOP?

PointShop.noPointshop, hva er det? Tenker du kanskje. La meg fortelle litt om det. Det er en side der man tjener enkelt opp poeng, og for poengene kan man kjøpe alt ifra plakater til tannbleking til øredobber til parfyme til filmer osv. Det er utrolig mye nyttig der, og jeg har allerede begynt å tenke på å kjøpe julegaver derifra. Du kan lett tjene mange tusen poeng hver dag, og ved hjelp av bare noen tusen, er du i gang med å kjøpe ting, som er helt gratis å få i posten. Uansett, noe av det jeg har fått er 12 par perleøredobber, krystall tiara, 5 haribo godteriposer, 6 forskjellige øredobber, og noe jeg ikke husker... Uansett, anbefaler det på det sterkeste! Har du pointshop? Har du en side å anbefale meg?

My bloody haloween.

Hei folkens! Dette innlegget kommer litt sånn seint, men bedre seint enn aldri. Jeg lovte å vise dere haloween outfiten min, og tenkte jeg skulle fortelle litt om gårsdagen. Vel, igår gikk jeg, Eline og Madde rundt om på hus og tigga etter godteri... Vi sa forresten ikke 'knask eller knep' men 'knep eller knask'... Uansett, de vi ikke fikk godteri av, gjorde vi jo litt knep med... (Håper ingen av dere vi ikke fikk godteri av leser dette) UANSETT, vi fikk ganske mye hver, og hadde en velykka haloween.


1

3

2
ps, jeg måtte se litt sur ut for at barten skulle ha effekt.. Dessuten, hadde jeg hatt også, men den er ikke med på bildet. Viss jeg smilte så jeg ut som ei jente.. (Bildet over; udyret og skjønnheten)

HALLOWEEN!

Hei lesere! Idag er det jo halloween, og jeg har gledet meg en god stund til det :) Uansett, jeg er litt usikker på hva jeg skal være.. Men tror kanskje jeg skal være en cowboy, og ei veninne av meg skal liksom være kona mi. Ho er da liksom sånn gårdsbruk dame, så vi skal få godteri i ei bøtte som ho egentlig bruker til å melke i .. hehe! Skal du gå halloween? Hva skal du være?

hei
Eline (søster) til venstre, meg i midten, og Madde (veninne) til høgre.
ANTREKKET FÅR DU SE SEINERE IDAG :D

Svineinfluensa vaksine

Hei og hopp! Jeg veit jeg blogger lite om dagene, men jeg har liv utenfor bloggen også. Uansett, idag har jeg vært å tatt svineinfluensa vaksine, og det gjorde egentlig ikke noe vondt. Det svei litt, og blødde litt, men ellers går det toppers nå! Nå har jeg fått gjordt leksene mine, og tenkte det var tid for å blogge. Jaja, vi snakkest! Skal du/har du tatt vaksine mot svineinfluensa?

1

20091027 svineinfluensa vaksine

Likestilling, alle er like mye verdt!

Har nå hatt en liten photoshoot med to av bamsene mine. Hele poenget var å vise at uansett hvordan man er, eller ser ut, holder man sammen. Alle er like mye verdt! - elisabet

pr1

pr4

pr2

pr3

ANIMASJONS HEADER!

Da var den endelig på plass! Min første, og nye animasjons header! Blir kjempe glad for tilbake meldinger på den. Snakkest senere idag da! - elisabet. (HAHA, OVERSE SKOEN I HØGRE HJØRNET)

Jeg trodde klokka var...

8!! ...Men så roper plutselig mamma at nå må vi sove fordi klokka bare er 7! Uansett, nå er jeg fult opplagt, og greier ikke sove ett minutt til :) Jeg fikk heller ikke fortalt om dagen igår (ligger litt på etterskudd med hele bloggen nå) Vel, jeg reiste til Voss, shoppa på  Amfi senteret, og det var masse TILBUD! Fikk kjøpt 3 bukser, og to strikka vester. Blei veldig fornøyd selv :) Også så vi litt på julegaver, og jeg tror kanskje Pappa kjøper objektiv til kameraet! :D Så idag, skal jeg sikkert bare slappe av egentlig.. Hva ønsker du deg til jul?

outftt
mihi, brillene fikk jeg i Donald :)

Herlige dager sammen med ia

Hei bloggen! Nå har jeg ikke fått blogget på en god stund, siden jeg har hatt prøver osv. Uansett, på Torsdag reiste jeg hjem til Lina, eller 'ia' som hun kalte seg da hun var liten. (så søtt! :D) Hadde det veldig koselig, vi var ute og tok bilder, spilte e-toy, var med hamsteren hennes, osv. Siden jeg hadde det så gøy, reiste jeg dit igår også, og hadde det utrolig koselig. Har du vært med en veninne i det siste?


1

2

3
(synest det blei tøft! *snikfotograf*)

4
Ho skulle late som om ho knakk foten elns. men begynte å le :D

5

Engelsk prøve, noe for deg?

Da har det seg sånn at jeg har planer om å øve til engelsk prøven i hele dag. Klokken er allerede mye, så får vel egentlig ikke så mye tid på meg. Uansett, føler jeg kan det sånn noen lunde. Engelsk er vel ikke akkurat mitt favorittfag, men ikke det verste heller. Mitt favoritt fag er norsk :) Hva er ditt favoritt fag?

brit

britt

Sesong vinnere, og robinsonekspedisjonen

Hei folkens! Nå ligger jeg i sofaen med teppet på, og ser på robinsonekspedisjonen. Før idag spilte vi kamp, og vi tapte desverre 4-3, men har likevel vunnet tabellen for dette året, og kommer til Bergen kretsmesterskap. Er utrolig glad, men veldig kjipt at vi tapte den siste kampen med ett mål på straffe. Uansett, ser du på robinsonekspedisjonen?

Konkurransen på bloggen (i meny linjen) avsluttest snart. BLI MED! :)

WE ARE NUMBER ONE

God morgen lesere! Nå har jeg akkurat tatt en dysj, og er klar for kampen seinere idag.
Som du leste på overskrifta 'We are number one' så vil det altså si at laget mitt, har vunnet hele tabellen. (FOTBALL)
Alle på laget er utrolig glade for det, og det vil si at vi kommer til Bergen kretsmesterskap :) Uansett, idag er vår siste kamp, og vi vant 5-3 mot dem forrige gang. Eneste grunnen til at vi ikke kommer til Bergen, er om de vinner med 13 mål over oss, noe som er usannsynelig når vi vant mot dem også! Hva skal du idag? Btw, tusen takk for alle hyggelige kommentarer på den nye headeren. Er selv bittelitt missfornøyd, men det er ikke lenge til vinteren, så skifter vel da. :)


http://fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx?scr=table&ftid=38162  (klikk deg inn der å se)

NYTT DESIGN!

Nytt design :) Hva synest dere folkens?

hedd

høstbilder i sola

Hei alle sammen! Har ikke blogga siden igår, og klokka er allerede.. *kikke på klokka* HALV SEKS!? Oi.. da er det jammen på tide :) Uansett, idag har jeg, Eline og ei veninne gått ned til skolen, og sett hvor de holdt på med kunstgressbanen. De har kommet veldig langt på den, heldigvis! Uansett, vi fant ut at vi skulle ta noen høstbilder, og slik blei det jo. Hva er din yndlings årstid? Min er fremdeles sommer da men, hehe. (Veit at bakgrunnen på noen av bildene, altså de kvite store greiene er utrolig stygt, men så får det bare være.) OG dette var en bitteliten smaksbit på den neste headeren :) Den kommer til å handle om høst, og med knæsj oransje. her er vinneren av fargen jeg bestemte meg for.

høst1

høst2

høst3

høst4

høst5

høst6

høst7
hvor blei det av alle bladene?

høst8Kakemenn i Oktober?

Hei kjære lesere! Nå har jeg akkurat kommer meg inn på rommet for å ta en liten pause, etter en stooor og lang oppvask. Hendene mine lukter rett og slett spy, fordi oppvask hanskene har vært igjennom mye rart. Uansett, ikveld har vi bakt kakemenn, og det smakte NYDELIG! Får allerede julestemning jeg nå. Så nå skal vi prøve å spare de helt til jul, noe vi sikkert ikke greier. Men men, liker du kakemenn? Hjelper du ofte til hjemme? (som oppvask, rydde rommet osv) - elisabet.

1

2

3

4

5

Liten bildeserie :) kommentere? Og ang. design og stilsettet på bloggen, så kommer det kanskje på søndag. Dere er sikkert like lei designet og headeren min som jeg er, men det kommer snart ihvertfall!


whaskjeraa?

Hei folkens! Idag skal jeg, Eline og ei veninne kanskje på dugnad på kunstgressbanen :D (endelig kommer den, venta i 2 mnd nå!) Liker du fotball? Uansett, blir ganske optatt hele helgen, men får kanskje tid til å blogge litt inne i mellom. Hva skal du idag? Og ikke glem konkurransen som er under her :) Vi snakkest! - elisabet.

egypt 226
sånn halvoutfit fra idag. Brukte t-skjorta :D

Gammeldans, for første gang.

Hei hei folkens! Fikk ikke blogga i går kveld, grunna at jeg har begynt på gammeldans. OG det var utrolig nyttig, for allerede nå, kan jeg mange danser :) Legger opp en film seinere idag, så dere får bare vente å se. Er du med på dans? Hva skal du idag?  HUSK KONKURRANSEN NOEN INNLEGG NEDENFOR :)

elijpg
snakkest :D

Leppepomade, Lypsyl, leppe care.

Jeg har en tendens til å bruke Leppepomade, som jeg sier, veldig ofte! Leppene mine blir fort tørre, så det blir vanskelig å le og smile fordi leppene er enormt tørre.. *IRRITERENDES* uansett, bruker mange forskjellige, og med engang jeg tar det på, blir leppene bedre! Bruker du leppe care? - elisabet

caar

car

caarr
Hårball ville også være med på bildet, som du ser..
hits