JULEKALENDER

4-10 DESEMBER - 4-10 LUKE

Jo, da har det jo seg sånn at jeg har vært borte ganske lenge, og jeg tar ikkje sånn 4 luker etter hverandre langt på etterskudd.. Så da tar jeg èn luke på de dagene som har vært, og noen som kommer, så flere får sjansen til å bli med.
Så under her ser du hva du kan vinne, osv. Håper så mange som mulig blir med, det er alltid hyggelig! :-) (som du sikkert ser, har den premien vært før, men det er fordi det var ganske mange som blei med når jeg hadde det, pluss at jeg føler det er en god premie)

6des

3 DESEMBER - 3 LUKE

Hei søte lesere! Vinneren fra dagens julekalender var Ine Kristin, som du ser har fått en link i menyen til høgre. Gratulerer til deg! Så lurer jeg på noe, og det er om det er noen der ute som har tips til hva man kan vinne på julekalenderen min? Ikke noe som koster penger, men sånn som link, vurderinger osv. Den som kommer med den beste idèen vinner også en liten vurdering! Jepp, da var det dagens julekalender under her, og håper alle blir med!

tredjesluke

2 DESEMBER - 2 LUKE

Først og fremst må jeg si tusen takk for deltagelsen på julekalenderen! Dette er kjempe morro, og jeg føler at jeg synest det er morsomt å ha det. Tusen takk! Så til noen spørsmål som andre lurer på.. Kan man være med i dagens luke selvom man ikke har meldt seg på 'selveste julekalenderen'? - Ja, det kan man.. Jeg tenkte egentlig at man måtte melde seg på julekalenderen, men siden det ikke blei så mange, kan alle som vil bli med. 'Kan man bli med på bare èn luke, eller må man bli med på alle?' Det bestemmer du helt selv! Noen luker er kanskje bedre enn andre, og noen liker du bedre enn andre, så meld deg på bare di du har lyst til!

andres luke
Her er dagens luke. Håper mange vil bli med!Så over til vinneren av vurderingen igår, og det blei Josefine!

Førsteinntrykk: Første inntrykket jeg fikk var, var att den var veldig ryddig, og fin. (5)
Design: Likte det veldig godt, men minus for at fargen på headeren ikke er som bakgrunnen. (4)
Innleggene: Skriver interressant og liker innleggene. Sjeldet skrivefeil! (6)
Helheten: Liker denne bloggen veldig godt, og anbefaler alle til å ta en titt på den! Samlet karakter; 5+

e7e5jq

1 DESEMBER - 1 LUKE

Da er det 1. Desember, og det er på tide med den første luka i julekalenderen min.. Under her ser du hva som står i den første luka, og dersom du vil vere med i trekningen om akkurat den premien, skriver du at du er med i kommentar feltet. Vinneren blir trukket imorgen, og da kommer det samtidig en ny luke! Så håper mange blir med :-)

dagens luke copy

JULEKALENDER - meld deg på!

Da henger jeg meg også på 'trenden' og lager en egen julekalender.. Siden jeg har en liten blogg, blir det ikke all verdens med premier, men små premier. Dette er bare for morro skyld da! Noe av det du kan vinne er blandt annet vurderinger, linker, at jeg redigerer et bilde, header osv..(Forslag til små premier kan skrivest i kommentarfeltet)
Så da håper jeg at alle som synest dette hørest morro ut, blir med! Det blir altså trekt en ny vinner ifra 1-24 desember hver dag, så du må følge med på bloggen hvem som vinner! Kanskje du?

Det du trenger å gjøre for å bli med er:
« Skrive ett innlegg på bloggen din om at du er med i julekalenderen min
« Skrive en kommentar under her med linken til innlegget du har skrevet


(kalender ifra google)
hits