Konkurranser

> KONKURRANSE, VINN ØREDOBBER!

Da kjører jeg i gang en liten konkurranse der du kan vinne noen herlige øredobber fra Swarovski serien, herifra. Elsker disse øredobbene selv, og har ett par i sølv. Men dette paret tenkte jeg å dele ut til en heldig vinner der ute! Alt du trenger å gjøre for å være med, er å skrive 'jeg er med' i kommentarfeltet, og du kan skrive så mange ganger du vil. Desto flere ganger du skriver, desto større sjangse har du. Så om du vil, kan du godt skrive 100 kommentarer, da har du jo kjempe stor sjangs! Vinneren blir trekt på random.org, der jeg skriver 1-X (x for så mange kommentare jeg får til slutt) og så blir ett tall trekt tilfeldig. Ikke bestemt når den avgjørest enda.

http://spoiled.no/ds_product_info.php/cPath/35_36/products_id/280 trykk på denne linker for å se ett bedre bilde. (Øredobbene er litt mørkere enn på bildet.)

jeg joiner enda en fotokonkurranse

... og denne gangen hos bloggen til Martine! (her) Man kan delta med maks to bilder i str 600px; med temaet dyr. Prisen er ett close-up filter fra Tvspelweb. Si gjerne hva du synest om mine bilder!

AVSLUTTER KONKURRANSEN + NY?

Nå har jeg bestemt meg for å avslutte konkurransen om å vinne ett kakesmykke... Den har pågått ganske lenge nå, beklager for det. Har hatt masse pauser inni mellom og sånn, så... Ihvertfall, jeg har gått inn på www.random.org, og der skreiv jeg min. 1-102, og vinneren blei nr: 26!: VILDE BIRGITTE! Gratulerer så mye til deg, ta kontakt på eeyvyy@hotmail.com og skriv navn og adresse, så sender jeg premien i posten til deg! Tusen takk til sponsoren min, www.milajki.com  Noen som er intr. i enda en konkurranse? :-)NY KONKURRANSE - VINN KAKESMYKKE!

Ja, da starter jeg en ny konkurranse med engang, og denne gangen er premien sponset av www.milajki.com, en side med kjempemye fint. (du skal gjøre følgendes om du har blogg!!) Det du trenger å gjøre er å skrive om denne konkurransen på bloggen din, der du linker til dette innlegget og linker til www.milajki.com. Så må du legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget med linken til blogginnlegget du skreiv om konkurransen min. I tillegg må du besøke siden, www.milajki.com. Har du ikke blogg er alt du trenger å gjøre å skrive 'Jeg vil vinne' i kommentarfeltet, men da må du huske å skrive epost adressen din også.

smykket du kan vinne :-) Tatt bildet selv.

VINNEREN AV KONKURRANSEN (VIRKELIG!)

Hei folkens, nå kommer endelig vinneren av konkurransen, sorry for at den ikke kom igår. Kommer kanskje en ny konkurranse seinere idag, men nå får dere kose dere med denne videoen mens jeg gjør lekser!

Gratulere henne? Hva skal du idag?


DE 1000 FØRSTE FÅR LYPSYL

Nå har jeg funnet en kjempe genial konkurranse, men det gjelder virkelig å være rask! Om du er en av de 1000 første som blogger om konkurransen her, blir du tilsendt en lypsyl i posten, og hvem vil ikke det? Jeg vil ihvertfall, så om du vil, skyndt deg! Blir du med?

VINN EN KJEMPEFIN VINTERLUE!

Tusen, tusen, tusen hjertlig takk til alle som bidro med ønsket mitt med å få over 50 kommentarer på forrige innlegg om å ha en konkurranse. Det betyr jo at det blir konkurranse, som jeg lovet, og premien er sponset av denne vakre siden www.nuknuk.se . Kanskje noen som husker at jeg skrev om noen vakre luer for en stund siden? Vel, www.Nuknuk.se vil sponse meg med en lue som vinneren vinner! Alle som vil kan være med, men det er bare lov til å delta en gang pr. person. Du trenger ikke å ha blogg eller noe, bare å delta for alle! Konkurransen pågår i rundt 2 uker, og luen blir sendt i posten til vinneren. Vinneren blir trekt tilfeldig. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke inn på denne linken www.nuknuk.se, klikke på en av menyknappene der det står 'Stickat' også ser du gjennom luene og skriver i kommentar feltet hvilken lue akkurat du har lyst på. Da blir kommentaren seendes foreksempel slik ut: "Jeg vil vinne lua 'Elsa'!" Håper så mange som mulig deltar!  (for deg som ikke har blogg, legg igjen e-post adressen din så jeg kan kontakte deg om du vinner!)

et utvalg av noen av luene du kan velge mellom! Lykke til alle sammen :-)

TAKK NETTSALONGEN.NO! (konkurranse?)

Hei folkens! Idag da jeg var på veg hjem kom mamma å møtte meg og ville bære sekken og gymbagen min, i tillegg til at ho hadde med posten! :-) GAVE FOR ME! Yey, jeg blir alltid glad når jeg får pakke i posten, for det er ikke ofte. Uansett, gaven var ifra nettsalongen.no, og jeg vil bare takke dere så utrolig mye, digger dere! Uansett, jeg har nå planer om å ha en konkurranse, hvor det blir en veldig fin, og dyr gave! MEN, viss jeg skal ha en konkurranse vil jeg ha minst 100 kommentarer på dette innlegget. Hver person kan skrive så mange dere vil, men husk, blir ingen konkurranse om jeg ikke får over 50 (korta ned fra 100, grei jeg, haha!) kommentarer på dette innlegget! (hvorfor? Det gir meg motivasjon til å starte en konkurranse, pluss at jeg gir dere noe, og da er det flott om dere vil gi noe tilbake) Mere info om konkurransen, gaven og sponsoren snart!JEG VIL HA EN KONKURRANSE

Hej folkens! Som du las i overskriften skal jeg altså ha en konkurranse (eller jeg vil, men det er ikke sikkert enda), men jeg aner ikke hvor jeg skal kjøpe 'premien'. Har tenkt å kjøpe ifra en nettbutikk eller noe da, så jeg har veldig lyst på tips! Gaven kan være som øredobber, solbriller, og dyrere ting! Nesten alt mulig, så bare si en nettside dere vil jeg skal kjøpe gaven ifra, så får jeg se :-)


random bilde :)

ER MED I EN FOTOKONKURRANSE

God morgen folkens! Dette innlegget kommer til å være veldig kort, fordi jeg ville egentlig bare informere dere om at jeg er med i en fotokonkurranse og den finner du her. Jeg hadde blitt evig glad om du stemte på meg, eller nr1 som jeg er.

deltok med dette bildet! Stemmer du på meg?

SYNSBEDRAG

Heihei! Kvelden har egentlig gått supert for seg med god mat og aking ute med ungene. På slutten spilte vi litt Alias, som er ett spørre og mime spill. Det var veldig gøy, men en utfordring denne kvelden har vært å holde seg unna godteri. Jeg har jo fortalt dere om nyttårsfortsettene mine, og en av dem var å ikke spise godteri. Folk spørr meg, hva får du for det da? - Jeg får en sunnere kropp, og mindre sjanse for hull i tenna, og hvitere tenner! :-) Så det var litt vanskelig, for det var mye som frista meg, men jeg skal jammen meg være like god som Helene, søskenbarnet mitt som har holdt seg i ett år! Så, kvelden har altså vært vellykket! Nå vil jeg slenge inn et 'synsbedrag' bilde, og selv synest jeg det er veldig morsomt å se på slikt. Jeg ser 2 mennesker i dette bildet, hva ser du?

MIN TOPPLISTE

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten egen toppliste, hvor jeg kommer ha fra 1-10. plass over finest design, og beste bloggeren som inkluderer beste innlegg og slikt. Idèen har jeg fra denne jenta. Så da trenger jeg mange forslag til blogger, så det er bare å skrive deres blogger i kommentarfeltet! Under her er en liten smaksprøve på hvordan lista kommer til å bli. Her er forresten dagens julekalender. Bli med du og! - elisabet lorentzen

je

071209, konkurranse!

Da har jeg vært så grei å funnet en konkurranse til alle dere lesere, hvor dere selvsagt kan vinne en stor og flott premie! Det er 100% gratis å delta, og du har ingenting å tape. Tror kanskje jeg skal ha en 'ukens' konkurranse, hvor jeg finner frem til en super konkurranse til dere lesere hver uke.. Hva synest du om det, god idè?

Redigering av bilder

Nå har jeg akkurat redigert et bilde som jeg blei sånn okay fornøyd med. Bildet var av sangeren Rihanna, og jeg har gjordt litt forskjellig med det. Vil du at jeg skal redigere et bilde av deg? Skriv linken til bildet som kommentar, og kanskje DU blir redigert? Hva synest du forresten?

hej
Før og etter.

Minikonkurranse #1

Jeg trenger din hjelp til å velge farge som jeg skal ha til mitt neste design! Kom med alle slags farger, og ikke bare 'grønn, rosa' osv... Du kan komme med 'babyrosa, lemongrønn' osv :) Siden det er min første minikonkurranse, blir vinneren (den personen som sa den fargen jeg bestemmer meg for) linket i det neste innlegget!
untitled1

Mjuk start, kanskje en konkurranse?

video:mov00518

{Okay, i hele dag har jeg holdt på med bloggen, vel.. nesten da.. Jeg lagde meg en film som jeg blei gansk fornøyd med, og da var det fortsatt lyst ute, og det blei bra kvalitet. Så fant jeg ut at den var laget med mobil, og at da kunne den ikke redigeres i Movie Maker, med mindre jeg endra filformat, noe jeg ikke veit hvordan man gjør.. Gjør du? Uansett, har nå laget en ny film, og den blei vel sånn som den blei... Dårlig lys og kvalitet, men det får duge. Holder på å endre hele bloggsiden også, med stiloppsett osv.. Men alt til sin tid :) Her er noen bilder: kam

kamm}

Vinnerene blei...

Okei, først og fremst må jeg bare ut med litt klager.. Hvor blir det av alle leserene? Jeg hadde 677, og nå har jeg under 300? Synest det er veldig dumt, ettersom da mister jeg litt håpet av å blogge, viss nesten ingen leser den.. Leser du bloggen min?

Over til litt konkurranser. - Jeg hadde en liten konkurranse igår, med første, andre og tredje premie. Får desverre ikke tid til å lage videoblogg, siden jeg snart skal reise på en liten tur. Ihvertfall, vinnerene er som følgene:

1 premie: Går til.. www.KIWIKID.blogg.no (send meg en mail på eeyvyy@hotmail.com å si hvordan headeren skal være)

2 premie: Går til... www.TARO.blogg.no , du blir linket i tre innlegg.

3 premie: Går til... www.MARIESO.blogg.no , du blir linket i ett innlegg.'

sur
Snart blir det ett surt fjes viss jeg mister flere å flere lesere :(


KONKURRANSE! (med premie)

3
Har en liten konkurranse jeg! :) Avgjørest imorgen tidlig! (usikkert klokkeslett) Dette trenger du å gjøre for å bli med:

 « Skrive ett nytt innlegg på bloggen din om att du er med i konkurransen min, og linke dette innlegget.
 « Skrive en kommentar på dette innlegget om att du er med, og link til innlegget du har skrevet om konkurransen min.
 
S Å    E N K E L T    B L I R   M A N    M E D   I   K O N K U R A N S S E N   M I N .

Premie? Såklart er det premie. Men siden det bare er en liten konkurranse for nå, så blir det også en liten premie.

 « 1 premie: En Header laget av meg.
 « 2 premie: Link i 3 innlegg.
 « 3 premie: Link i 1 innlegg.

Hvordan trekkes vinneren? Vinneren skal jeg prøve å få trekt på videoblogg. Bare skriver ned alle som er med på lapper, og trekker tre lapper.
MEN, BLIR IKKE KONKURRANSE OM IKKE MANGE BLIR MED :)

barestine

hits