januar 2010

MORSOM LEGO ANIMASJON

Hei igjen lesere! Nå sitter jeg i full gang med en lekse som jeg egentlig ikke er så i full gang med.. Sitter å funderer på hva jeg skal skrive om! Det skal altså være noen romvesen som har bortført meg, også skal romvesene spørre meg om forskjellige ting, men hva? please, help! Uansett, er det bare meg eller liker dere ikke mine såkalte mote innlegg? Får nesten ingen kommentarer på sånne innlegg om forskjellige smykker osv... Eller, kan ikke si at 6 er ingenting, men det er lite i forhold til å ha vanligvis over 10 og sånn... RESPONS PÅ DET, TAKK! Uansett, isted laget jeg en morsom animasjon av noen duplo folk, hihi. Synest?
Image and video hosting by TinyPic

NYDELIGE SMYKKER, VESKER, HAIREXTENSIONS OSV...

Nå har jeg funnet en nydelig side som du kan klikke deg innpå her. De har alt ifra smykker & vesker & hairextensions! Det er kjempemye fint der, og veit du hva? Dersom du har en blogg så kan du faktisk sende en mail til dem at du vil blogge om dem, og de sender deg en gratis gave i posten! Besøk www.nettsalongen.no ! Noen andre som er hekta på feks smykker? :D


Peace smykke i farger

FIRE BURNING

Kommer bare ett raskt innlegg nå, siden jeg skal om ca. 5 minutter leike duplo med Tuva og Eline.  Ilu Duplo<3  Uansett, isted var vi alle ute og vi skulle brenne noe papp greier, så tok noen bilder.. Etter det begynte vi på ei snøhule, og jeg tror vi arbeidde i minst en time med den, men veit dere hva? Jeg la meg oppå den bare for å slappe av, og plutselig raser den og jeg detter rett ned på bakken, haha.. Lego eller duplo (haha) ? Synest om bildene?


her ser du et bilde som er tatt uten at kameraet er innstilt på snø og greier...

her ser du nesten samme bildet som er innstilt på snø :-)GOD MORGEN!

God morgen folkens! Nå har jeg akkurat stått opp å ligger i senga :-) Fant ut at dette var ca. min eneste sjanse til å blogge idag, siden jeg skal være ute på ski, pluss at jeg skal i bursdagsfest til Iselin og Evelyn! Så da bare vil jeg si god morgen til alle dere der ute, håper dere får en fin dag! Hva skal dere idag?


igår på skolen framførte jeg og Lina et samfunnfagprosjekt som innebærte at vi skulle kle oss
ut.. Tror klassen synest det var morsomt å se på :-) Uansett, her er ett bilde som vi tok til framføringa,
når jeg hadde blondt hår! saaaaavn... Jeg veit jeg er søt som mann, ehehe.

THIS IS A STORY OF A BOY WHO WANTS TO BE A MODEL

Hihi, lang overskrift der ja. Uansett, sønnen til naboen var oppom her istad og han var jo veldig fotogen som vanlig, så jeg fant fram kameraet og knipsa noen bilder :-) Resten av kvelden min går vel ut på å spise kvelds og se på tv, tror jeg, og imorgen skal vi på ski! Gleder meg! Hva skal du i morgen? Hva synest du om bildene?


Image and video hosting by TinyPic
også en animasjon. Blei mye mindre enn planlagt men, du ser nå hva som foregår. Først tar han telefonen og smiler, og så blir han usikker og legger sakte på, haha!

NYDELIGE VINTERLUER

Hei folkens! Idag hadde jeg faktisk tenkt til å gå ut å ta noen vinterbilder siden det kom så vakker sol, men så viste det seg at når jeg kom hjem fra skolen var det ikke sol oppe der jeg bor, så jeg orker desverre ikke gå ned i sentrum som tar 10 minutter, hihi, lat.  Uansett, jeg har funnet ut at jeg har lyst til å blogge litt mere om mote. Vise dere ting som jeg synest er kjempefint og hvor dere får kjøpt det, som foreksempel smykker, klær og mere! Hva synest du om det, kommer du til å lese mine moteinnlegg da? Jaja, jeg begynner ihvertfall med engang! - dont waste a minute, haha!
Hvilken lue under synest du er finest? :D Personlig synest jeg nr 3 er finest :-D
Disse luene får du kjøpt her, gå gjerne innom!
A DROP IN THE OCEAN

God kveld folkens! :-) Tenkte å legge ut ett bilde jeg redigerte på... Tirsdagen tror jeg? Jah, sier det. Uansett, det er ikke redigert så veldig grundig, men jaja. Blir mye bilder på dere her ja, sorry for det, skal snart komme en konkurranse også, så gled dere! Hva synest du om bildet under?

SELVPORTRETT I SNØEN

Hei lesere! Jeg blogger litt seint, men jeg har sittet i stua å venta på at Home and away skulle begynne, men veit du hva? håndballkamp! Blei litt sur av det, så jeg gikk heller ut for å lufte meg. Jeg fant ut at jeg ikke har tatt noen snø bilder av meg selv, så da fant jeg fram stativet og tok et par bilder. Blei ikke så mange siden jeg måtte springe fram og tilbake til kameraet for å ta på selvutløser, og etterhvert blei jeg jo også veldig kald, så... Men jeg fikk tatt noen, hva synest du om dem? Har du tatt snøbilder av deg selv?
blei virkelig ikke verdens beste kvalitet på bildene ettersom de er tatt med selvutløser og sånn
for da må jeg fokusere før jeg tar bildet og det er ikke alltid det blir som man skal ha det til...

SAMARBEIDSPARTNERE / SPONSOR

Her ser du alle mine samarbeidspartnere! Om du vil bli samarbeidspartner med meg er det bare å ta kontakt på emailen min her, eeyvyy@hotmail.com :-)
www.cocoo.se - - Din smykkebutikk på nettet! Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer


 

DRÅPE / VANN BILDER - (stor bildeblogg!)

God kveld! Dagen min har gått ut på å sove - data - te - 4 drops pakker - druer - snufse - bilder og kosa med kattene. Dagen har egentlig vært grusomt kjedelig og jeg blir helt lamma i nesa av å snufse så mye. Uansett, når jeg har følt meg litt pigg i mellom de mange timene jeg har vært hjemme har jeg faktisk funnet på å tatt bilder. Det var faktisk veldig gøy, og jeg blei nokså fornøyd med noen av dem. Isted da jeg tok vannbilder stod jeg faktisk i 15 minutter, hihi! Men nå gjenstår det bare å høre hva du synest om bildene?
(er med i blogg vs blogg her, stem gjerne på meg om du synest jeg fortjener det!)

husk at det ikke er lov å ta bilder uten tillatelse!

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Japp, du leste riktig! Jeg trenger nye blogger å lese, så jeg vil gjerne lese din :-) Alt du trenger å gjøre er å skrive bloggen din i kommentarfeltet! Jeg kommer ikke til å 'trekke ut tilfeldige bloggere' jeg kommer nemlig til å ta meg en titt innom absolutt alle som skriver, og kanskje du er så heldig at du også får en kommentar? Så skriv bloggen din i kommentarfeltet og den blir sjekka ut!


foto:
elisabet    redigert: elisabet    kamera: nikon d40

NY HÅRFARGE

God morgen! Idag er jeg altså sjuk, så jeg sov vel til klokka var 9, og nå sitter jeg å ser på tv og surfer litt på nettet... Har ikke blogga på leenge, så sorry for det, men, jeg skal blogge når jeg får tid! Uansett, i helga var jeg jo i Årdal og feira bursdagen til besteveninna mi, Trude! Hadde det veldig gøy, og ja!... På fredag klippa og farga jeg håret mitt. Det er sånn farge som varer etter noen vask, i tilfelle jeg ikke blei fornøyd, men jeg er ikke helt sikker på om jeg er fornøyd heller, så det var jo bra da. Synest om mitt 'nye' hår?

trude og meg! <3  jeg så litt hemma ut, men whatever. Uansett, om du vil se forskjellen på
brunt og mørkeblondt så ser du bare noen innlegg under her! :-)

info

hei folkens! Vet dere hva? Typisk meg å plutselig miste blogglysten, men jeg skal prøve litt til... Forresten, etter en kommentar som hadde forslag til hvor jeg skulle kjøpe premie på konkurransen blir det ikke noe konkurranse.. Your choice. Så, idag fikk vi tilbake to prøver uansett, og hadde en. Den vi hadde gikk.... Ja, ikke så bra, så tipper jeg får 4 eller 5... også fikk jeg tilbake to ja, og jeg fikk 6 på begge! :D Så, hva kan jeg blogge om for å få tilbake blogglysten?


JEG VIL HA EN KONKURRANSE

Hej folkens! Som du las i overskriften skal jeg altså ha en konkurranse (eller jeg vil, men det er ikke sikkert enda), men jeg aner ikke hvor jeg skal kjøpe 'premien'. Har tenkt å kjøpe ifra en nettbutikk eller noe da, så jeg har veldig lyst på tips! Gaven kan være som øredobber, solbriller, og dyrere ting! Nesten alt mulig, så bare si en nettside dere vil jeg skal kjøpe gaven ifra, så får jeg se :-)


random bilde :)

JEG VIL FARGE HÅRET

Hei folkens! Først må jeg få informere dere om en stor feil jeg har gjordt, og det er at i innlegget under, skreiv jeg at Lars Vaular skulle komme til skolen vår idag, men jeg tok litt feil, for det er nemlig neste mandag, så da får dere vente til da før jeg blogger om konserten! Uansett, jeg vant fotokonkurransen til Hanne, så tusen takk til alle som stemte på meg. Du kan se innlegget her. Idag har jeg bare øvd og øvd på en veldig vanskelig prøve vi skal ha på Onsdag, så jeg må snart øve enda mere. Uansett, litt info om overskriften, jeg vil nemlig farge håret mitt brunt! Og da jeg nevnte det til Mamma sa ho bare 'ikke idag ihvertfall!' også spurte jeg om jeg kanskje kunne det en annen dag, også sa ho 'Vi får se!' Så da har jeg ett lite håp på lur :) Hvilken hårfarge har du?LARS VAULAR TIL SKOLEN

Hei og hopp, jeg er trøtt! Idag kommer faktisk Lars Vaular til skolen vår, og det er en rappemann (haha, hva for et ord er det?) Uansett, noen som har hørt sangen under her? Det er altså han som har laga den, så det blir kult å få en kjendis til skolen idag! Så, ha en fin dag alle sammen!


er med i en fotokonkurranse her, hyggelig om du vil stemme på meg.

http://nrkp3.no/wp-content/uploads/2008/10/lars.jpg

RIDETUR OG GODTERI TRØBBEL

Hei folkens! Har nesten ikke blogget idag, så skammer meg... neida! Uansett, isted var jeg ute å rei litt med søstra mi, og den som satt på hesten holdt ett tau som var bundet fast til kjelken, så når vi trava gikk det jo kjempefort med kjelke! :D.. Men det blei fort kaldt da, så jeg reiste hjem. En stund etter jeg hadde kommet hjem, kom mamma også, og ho hadde såklart lyst på godteri (haha!) så da satt ho godteriskåla rett framfor meg, og gjett om jeg blei frista? JA! Så da stappa jeg innpå med sukkerfrie pastiller og prøvde å glemme godteri, hehe... Liker du å ri? Synest du det er vanskelig å holde seg unna godteri?

bilde tatt i sommer en ganger med i en fotokonkurranse her, hyggelig om du vil stemme på meg.
vurderingsrunden avsluttes i morgen, meld deg på her.


ER MED I EN FOTOKONKURRANSE

God morgen folkens! Dette innlegget kommer til å være veldig kort, fordi jeg ville egentlig bare informere dere om at jeg er med i en fotokonkurranse og den finner du her. Jeg hadde blitt evig glad om du stemte på meg, eller nr1 som jeg er.

deltok med dette bildet! Stemmer du på meg?

SYNSBEDRAG

Heihei! Kvelden har egentlig gått supert for seg med god mat og aking ute med ungene. På slutten spilte vi litt Alias, som er ett spørre og mime spill. Det var veldig gøy, men en utfordring denne kvelden har vært å holde seg unna godteri. Jeg har jo fortalt dere om nyttårsfortsettene mine, og en av dem var å ikke spise godteri. Folk spørr meg, hva får du for det da? - Jeg får en sunnere kropp, og mindre sjanse for hull i tenna, og hvitere tenner! :-) Så det var litt vanskelig, for det var mye som frista meg, men jeg skal jammen meg være like god som Helene, søskenbarnet mitt som har holdt seg i ett år! Så, kvelden har altså vært vellykket! Nå vil jeg slenge inn et 'synsbedrag' bilde, og selv synest jeg det er veldig morsomt å se på slikt. Jeg ser 2 mennesker i dette bildet, hva ser du?

ISTAPPE

... Ikke bokstavelig talt, men akkurat nå er jeg iskald på føttene! Ista var jeg ute i snøen så lenge at tilogmed de gode skona mine holdt meg ikke borte fra kulden, så nå er jeg utrolig kald. Det jeg gjør nå, er å sitte framfor ovnen og holde beina fremfor (smart!) så det tar nok ikke så lang tid før jeg er varm igjen. Uansett, når vi snakker om kulde var det -30 grader på Voss når jeg var der oppe, og her nede jeg bor er det (*springe på kjøkkenet for å se*) Bare -12,7 grader. Så hvor kaldt er det der du bor?forresten, noen som har sett at designet er helt ferdig nå?  Hva synest dere?

FRUKT

God morgen lesere! (kanskje det er god dag?) Uansett, idag sto jeg opp veeldig tidlig for å komme meg til voss med 'tenna' som mamma sier. Jeg hadde jo greid å fått løsna litt av tannreguleringen, så tannlegen bare klipte hele den løsne greia av... Så, vi handla ganske mye fordi vi skal ha middagsbesøk idag, og da handla vi rundt en hel pose med bare frukt! Nå skal jeg spise baguetter og drikke kakao, snakkes! Hva er din yndlingsfrukt?


hel skål med sånn druer, epler, mandariner, kiwi osv..også tok jeg ett bilde av crispo i samme slengen :-)


ENDELIG NYTT DESIGN!

Som noen av dere sikkert har sett så har siden vært under oppussing i nesten hele dag, og nå er jeg så og si ferdig. (ikke egentlig fordi jeg får ikke headeren til å være på lik linje som innleggene, men det tar jeg imorgen! btw, noen som veit hvordan man gjør det, ellers får jeg bare finne det ut...) Jeg er litt, eller.. er jo ganske fornøyd, men alltid hyggelig med positive tilbakemeldinger, eller negative om dere vil. Så, den nye vs den gamle?


ikke så mye forskjell på fargene egentlig, men det var nå litt... Håper dere liker den! :-)

FARRIS ISBITER

aw, nå har jeg endelig smakt farrisisbiter for første gang, og gjett hvor godt det var! (UTROLIG GODT ALTSÅ!) Hehe, anbefalest å smake. Ikke vanskelig å lage, bare putt farris oppi noen isbit former, eller om du ikke har oppi en kopp eller noe, også legger du det i fryseren og henter det neste dag! (eller mindre) Idèen fikk jeg forresten av Voe :-) Har du smakt farrisisbiter før? Liker du isbiter?


Vil DU bli vurdert?

Idag har jeg jo hatt besøk, og har derfor ikke fått noen tid til å blogge, og nå er klokka allerede seint på kveld, og jeg skal spise kveldsmat og ikke så lenge før jeg skal legge meg heller. Derfor ønsker jeg ikke å blogge noe stort, men tar bare en vurderingsrunde. Alle som har blogg kan være med, og det du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentar ruta. Man kan skrive at du er med så mange ganger du vil :-)

gammelt sommerbilde :)

REDIGERTE BILDER AV TAYLOR MOMSEN

Nå har jeg redigert ett bilde av Taylor Momsen, og det jeg har redigert er øyenfargen, og lysnivået (ganske enkelt egentlig) Så, uhm... Tjah, hva mere skal jeg skrive? Dere får skrive hva dere synest passet best!


egentlig har hun blåe øyner, og mange synest kanskje det er finest. Så som du ser er det litt spesielle farger over her...

PAKKE I POSTEN + VURDERINGSRUNDE

 Min dag var faktisk skole, øving til prøve, mat, og ute å ake i mørket med hodelykter som begynner å bli en vane! (awesome!) Ehm, siden dagene mine er så kjedelige, blir det ikke så mye spesielt å øve om, og imorgen tror jeg ikke at jeg får tid til å blogge, så veit dere det. Uansett, dagens høydepunkt var pakke i posten, og jeg blir alltid glad for pakker, selvom jeg får de altfor sjeldent... Jeg fikk noe jeg hadde bestilt fra en nettside, og er fornøgd med det jeg fikk! Får du ofte pakke i posten? Også var det ganske mange som meldte seg på forrige vurderingrunde, så jeg lurer på om jeg skal ha en til? dersom flertallet vil jeg skal ha en vurderingsrunde blir det kanskje imorgen, om jeg får tid!

 

VERDENS BESTE TE

Og det er nemlig eplete! Noen som er uenige/enige? Det er bare så utrolig godt, og dessuten minner det meg litt om sommer, min yndlingsårtstid! :-) Uansett, det smaker friskt! Men, nå skal du høre... Grunnen til at jeg lagde meg te, for det er jammen meg ikke så ofte, var fordi jeg skulle sitte i fred og ro å drikke te mens jeg øvde til musikkprøven vi har imorgen! Dette er kanskje den 2378929 gangen jeg øver, men skal øve enda en gang til ikveld. Så, jeg bare fortsetter å øve og drikke te jeg da! :DVINTER OG KARAKTERER

Jepp, du leste antagelig rett, men skjønte ikke helt overskriften. Vel, dette innlegget kommer til å handle om mye rart, så det var den beste jeg kom på. Ja, idag på skolen skulle vi jo få to karakterer, en på mattetentamen, og en på samfunnsfag. Tenkt mye på dette om å legge ut karakterene, og da får jo alle se dem som er inne på bloggen.. Men jeg tror kanskje jeg skal si det, hehe. Jeg hadde egentlig en skikkelig bad feeling for matten, men jeg fikk faktisk 5+, og det er en karakter jeg er stort fornøyd med i matte! Samfunnsfag derimot, eller.. det var jo bedre, for det var 6-, men det blei jeg ikke så fornøyd med... (meg og mine høye krav til meg selv) Uansett, så nå fikk jeg det ut av hodet, og dere fikk vite det. Hadde forresten en skikkelig bad day, fordi det var noen tullegreier på skolen som endte i fullstendig kaos... Men da jeg skulle gå hjem idag, så kom jeg på at jeg savner sommeren utrolig mye, fordi det var så kaldt at jeg kjente det var mange minusgrader helt inni skjerfet. (haha!) Så, derfor legger jeg ut et sommerlig bilde, fordi: jeg savner sommeren! Hva var den siste karakteren du fikk? Hva er best, sommer eller vinter?

VINNEREN AV VURDERING.

Vinneren blei altså Ibendiary, en blogg som jeg har begynt å lese veldig ofte i det siste.

Førsteinntrykk: Mitt førsteinntrykk er at jeg liker hele bloggen veldig godt, og det er absolutt ingenting å plukke på ved førsteinntrykk. Veldig bra, derfor blir det en 6.

Bloggdesign: Jeg likte også veldig godt bloggdesignet, headeren er utrolig fin, og bakgrunnen passer veldig godt. 6.


Innleggene: Innleggene synest jeg er spennendes, og jeg har ikke sett en eneste skrivefeil til nå. Hun har masse nyttige ting i innleggene sine, foreksempel html hjelp, noe som er veldig bra! 6.


Helheten: Hva kan man si? Du ser jo at jeg har gitt henne seksere hele vegen, så det er vel ikke annert å gi her heller. Jeg liker denne bloggen veldig godt, og det er verdt og ta en titt på den! 6

Samlet karakter: 6
Har du lest denne bloggen før?

DAGENS ØREDOBBER

Hei folkens, eller god dag! Idag var det jo min første skoledag etter ferien, og det føltes faktisk ganske bra og møte mine kjære igjen. - Og, imorgen får vi tilbake mattetentamen, og samfunnsfagprøven... Jeg gruer meg veldig til matten, men samfunnsfagen gleder jeg meg nesten litt til! Kanskje dere får vite hva jeg fikk?  Uansett, jeg pyntet jo meg bittelitt og tok på noen spesielle øredobber jeg kjøpte i Sverige. Fiekk mye positive kommentarer, så tusen takk til dere ... Også matcha øredobbene med buka, hihi! Buksa har glidelåser på begge beina nede, og oppe. Hva synest du om øredobbene? Begynte du på skolen idag?

btw, om du vil bli vurdert så se på de innleggene under her, siste kjangse idag.

01 « UKENS

Da er det nok en gang slutten på uka, og det er tid for min altfor sjeldne ukens. Det er uke nummer en i ett nytt år, og i denne ukens kommer det noen nye ting som jeg tror dere lesere synest er morro å lese, eller ikke. Det får dere bedømme, så husk å kommentere(!), det blir jeg alltid glad for, og er du heldig, får du en tilbake! :-)

Ukens blogg:
http://benedicteev.blogg.no/, hun blogger ofte, har fint design og sjeldne skrivefeil! Ta en titt :-)


Ukens tv-program:
Lærkevej, danskenes svar på frustrerte fruer. Alltid drama!

Ukens sang:

owl city - fireflies

Ukens rare fakta om meg:
Jeg har lange bein men er ikke stolt av det. Ville heller vært kort.

Ukens bilde:

fotografert av meg. Kopiering er ikke tillatt!

du får latterkrampe

god morgen folkens! Jeg kan vel ikke si at jeg akkurat har stått opp idag, siden det er ganske lenge siden... Men jeg tenker bare, what? For i morgen er det nemlig skole, og jeg vedder på at jeg ikke greier å stå opp så seint.. Men, på den andre siden, så ser jeg at klokka er ganske mye nå, så jeg burde komme meg ut å finne på noe, før jeg skal inn igjen å øve på prøve.. Her er en video jeg så på en anner blogg, og den videoen er litt genial.. Tenk å legge ut noe sånt på youtube da!  ... Ikke hadde jeg gjordt det ihvertfall!

MØRKEKJØRING I SNØEN

Hei følks! Og takk til deg som leser akkurat dette innlegget. Dagen min har gått utpå og sove lenge før jeg gikk ut for å ake med søstra mi, så gikk vi inn og fikk kakao av my mummy <3 Uhm, så var vi inne litt igjen, og den tiden brukte jeg på å øve til musikkprøven min vi skal ha på Onsdag. Jeg er virkelg ikke i øving humør, og jeg føler at jeg allerede stresser ganske mye med den prøven. Uansett, isted var vi ute igjen for å ake en laaaaaang bakke, tror kanskje 3 kilometer i mørket, og vi hadde hodelykter, så det var veldig morro faktisk! Isted da jeg skulle spise ett drops var jeg så dum og tygge det så mye at litt av tannreguleringen løsnet! Så da er jeg i litt problemer, men får prøve å leve med det i noen dager. Jaja, blei mye skravling nå, så her kommer noen bilder! Vil du forresten være med i trekningen om å bli vurdert så kan du klikke deg inn her.  Har du aka i år?
min unnskyldning... ingen sminke! :Dogså ett bilde av mamma! syns ho var litt søt på dette bildet <3

VURDERE DEG?

Da var det tid for en vurderingsrunde, og det er jo faktisk ganske lenge siden jeg hadde en sist, så det er jammen på tide. Så, alt du trenger å gjøre er vel det vanlige, skrive en kommentar om at du vil bli vurdert, også har du kjangsen til å få en egen karakter på bloggen din. Skal ha det litt annerledes, så man kan skrive bloggen sin flere ganger. Men maks 3! Bare noen dager siden jeg presenterte bloggen min på bloglovin, så hyggelig om jeg får noen følgere! bloglovin

Nyttårsfortsettene mine

Jeg veit at det allerede er mange som har lagt ut sine nyttårsfortsetter, og da vil nok sikkert ikke mine være så veldig spennendes. Men, du får nå ta en titt så kanskje det er spennendes alikevell! Forresten så har THEA vurdert meg. Klikk her for å kommentere. Og for dere som leser bloggen min, gøy om dere vil følge meg på bloglovin! Linken finner du til høgre.


Skal du spise godteri dette året?

hits