februar 2010

I <3 L8NYBERG.SE

Oh, yes i do! Om du klikker deg innpå denne siden, finner du så utrolig mye fint, og jeg har plukket ut det jeg liker best ifra denne siden. Nå vil L8NYBERG at jeg skal dele ut 15% rabbat til alle mine lesere på ALLE produkter de har i shoppen, og det varer til 14 mars (koden er ILOVEL8NYBERG), så hurry up! Hva synest du om tingene under? Hva likte du best?

BAVALLEN MED THEA OG THEA

Hei folkens! Som sagt har jeg vært i bavallen idag, og jeg var der sammen med Thea Amalie og Thea. Det var kjempegøy. Egentlig var det bare meg og Thea Amalie som stod, men vi reiste bort på hytta der Thea var og stod på ski med ho også, kjempegøy! Koste meg veldig mye med dem, så det må gjentas! Og den siste turen da vi tok heisen så fikk jeg helt latterkrampe og Thea Amalie begynte og le, og de guttene som satt vesidenav oss bare 'Ler dere av meg? Sa jeg noe morsomt?' Og han gjorde det, fordi han sa at forrige gang han var på kino gikk han i klogger, haha. Jeg måtte bare le litt av det, men ikke ta det ille for dere som liker å gå med klogger på kino :-) Uansett, kos deg med bildene! Hva har du gjordt idag?
IDAG BLIR DET SLALOM

Eller, det kommer mest an på om mamma våkner tidsnok, for ho har tross alt kjørt liksom sånn dødsmange mil i ferien. Uansett, skal på slalom med Thea Amalie og Thea, så det blir kos! Gleder meg :-) Jeg veit at jeg har blogga dødslite i det siste, men sånn kommer til å skje i feriene. Uansett, nå er ferien over (på mandag) og da skal jeg skjerpe meg igjen :-) Står du på slalom?

vakre helene <3

månen igår kveld :-D


SNØBILDER OG DAGEN IDAG

Hei folkens! Tenkte å bare si tusen takk til alle som fortsatt leser bloggen min selv om jeg blogger lite i vinterferien. Men som mange andre er jeg faktisk på ferie, så jeg har mye annert å gjøre enn å bare blogge også, men fortsett og kommenter, blir kjempeglad for det! Idag våknet jeg av at søstra mi dro av meg dyna og blåste kakaoluft på meg. Haha, jeg måtte jo bare stå opp da, og vi spiste baguetter og kakao til frokost. Etter det rydda vi litt, fordi vi er noen utrolig rotekopper! Og så gikk vi ut, vi var faktisk på taket og hoppet ned, og veit dere hva jeg hadde på meg når jeg hoppa ned fra taket? MINI SKI! Men det gikk bra, heldigvis. Så nå, om ca. 10 minutter reiser vi på Askimbadet, wii! Gleder meg, har ikke vært der på flere år, så det blir gøy! Noen andre som har/skal bade i ferien?


BESTEMOR OUTFITS

Okay, ut ifra overskriften høres det kanskje ut som om en grusom outfit, men det er det faktisk ikke! ... Eller, det får du nå bedømme selv, men idag har jeg og søskenbarnet mitt Helene, funnet fram gamle klær som tilhører mormora mi, og prøvd å få det til å se litt kult ut. Noen av klærne var faktisk mamma og mammaen til Helene sine og. Resultatet på noen av outfittene blei jeg faktisk litt fornøyd med, men vil gjerne høre din mening! Hva synest du? Hvilken outfit var finest?

Bluse & øredobber og bukse er mormor sitt :D


Sko, skjorte, bluse og belte er mormor sitt :D


skjørt, vest og sko er mammaen til Helene sitt.


Bukse og jakke er mammaen til Helene sitt.

_hater_ denne outfiten, men helene synest den er fin o.o  karateoutfit! men, alt er mamma sitt :D


hårbånd og kjole er mammaen til Helene sin :D

T-skjorte og skjorte er mamma sitt. (tryne så helt hemma ut, men!) Øredobbene er mormor sine.


FREMME I GOD BEHOLD

... Eller nesten da, bortsett ifra at jeg har utrolig vondt i beina etter å sittet rett opp og ned i rundt 6-7 timer, hehe. Dessuten må jeg veeldig på do nå, så blir ett kort innlegg! Men ville bare si at jeg er fremme nå, også skal vi kanskje på Askim kino ikveld. Så da snakkes vi! Har du sett Shutter Island? (den filmen vi skal se!)

gammelt bilde som lå på denne dataen (mamma sin data)

IMORGEN BLIR DET 7 TIMERS KJØRETUR

... Og jeg gruer meg allerede. Jeg skal nemlig til Mysen for å besøke mormoren min som ikke er så veldig frisk for tida. Skal være der til Lørdag, så det blir jo gøy da! Vi har allerede funnet ut mye vi skal gjøre der borte, (sammen med søskenbarna mine da, de kommer de også!) Vi skal reise til Sverige, også skal vi bade på Askimbadet! Gleder meg allerede, men ikke til kjøreturen. Så det blir sikkert ikke noe blogging imorgen siden jeg må gjøre meg klar og sånn til reisa, men jeg sier nå hade på forhånd nå jeg da! Snakkest :-) Hva skal du i ferien? Har du vært i Sverige?

Bildet tok jeg i sommer. Ikke glem konkurransen min lenger under her da!

HJELP MEG Å VELGE

Hei folkens! Ikke så lenge til jeg har bursdag nå, nemlig 21 mars. Da blir jeg fjortiss, og som mange andre ønsker jeg meg heldress. Jeg har bedt vennene mine spleise på det, så vi får se hva jeg får! Uansett, klarer ikke bestemme meg helt for hvilken dress jeg vil ha, så jeg kunne virkelig trenge deres hjelp! Hvilken synest du var finest?


TATOVERINGER

Åh, jeg skjønner ikke at folk orker å tatovere sånne stygge ting på kroppen sin som varer hele livet! Og da snakker jeg ikke om alle slags tatoveringer, da snakker jeg om sånne tatoveringer du finner under her. Egentlig liker jeg veldig godt tatoveringer, men det spørst jo utrolig mye hvordan den ser ut. Jeg vurderer faktisk selv å få meg en liten tatovering når jeg blir eldre, men veit ikke helt enda. Hva synest du om tatoveringene under her? Har du tatovering?


FAST LESER ELLER BARE INNOM?

 Jeg har ett lite spørsmål til deg som er innom bloggen min akkurat nå. Leser du bloggen min fast eller er du bare innom? Grunnen til at jeg lurer er fordi i statistikken min har jeg rundt 300-500 besøkendes hver dag og jeg lurer på hvor mange som faktisk leser bloggen min fast! Så svar i veg :D

MENNESKE PORTRETT VINTER 2010

Her er ett lite utvalg av de bildene jeg er mest fornøyd med vinteren 2010...

Bildene av meg er tatt med selvutløser og Andrea. Så her ser du altså bildene av mennesker jeg er mest fornøyd med denne vinteren. Føler meg absolutt ikke noe 'proff' men jeg er mye mere fornøyd med disse bildene enn noen andre random folk bilder. Så jeg vil gjerne høre din mening om bildene! Forresten, folkene på bildene er meg, Andrea og Eline. Husk og meld deg på konkurransen og ukens blogg lenger nede på bloggen :-)

HEADER LAGET AV MEG

Hei igjen folkens! Veldig busy dag her men jeg prøver å få blogga litt innimellom. Nå har jeg akkurat spist en herlig middag og dessert, og skal snart spille kort med de folkene som er gjester her idag. Tenkte å vise dere en header jeg laget før idag, blei ikke så veldig fornøyd med den, den ser mest ut som om den er 'enkelt' laget, men jeg vil gjerne høre deres mening! Ha en fortsatt god kveld mine kjære lesere, love u! <3

VIL DU BLI DENNE UKENS BLOGG?

Åh, så kort varsel for at dere kan bli ukens blogg, og jeg beklager det. Men dere får en dag nå, til jeg avgjører det på Søndag hvem som blir ukens blogg. Forrige uke trakk jeg en blogg som jeg hadde lest mye den uken, men denne uken skal jeg trekke en tilfeldig en, så det er bare å skrive bloggnavnet ditt i kommentarfeltet. Du kan skrive så mange kommentarer du vil! Forresten, ikke glem konkurransen min som jeg har her, du kan vinne ett søtt kakesmykke!


JEG HAR EN GAVE TIL DERE

Siden jeg er så snill, og ikke minst siden www.milajki.com er enda snillere, skal vi jeg gi ut 20% rabatt til alle mine lesere så dere kan bruke på www.milajki.com  :-) De har så utrolig mye søtt, og jeg bare elsker siden. Rabatt koden varer til 28 februar, og her er koden: ilovemilajki .Kommer du til å kjøpe noe der? Hva synest du om smykket mitt under her?

Dette er ifra www.milajki.com og er med gaffel, muffin og to andre søte tilbehør!

VS: FRISYRER

Hei folkens! Nå mens jeg og Eline (søstra mi) har ventet på at Mamma skulle komme hjem, har vi egentlig ikke gjordt så veldig mye, men isted fant jeg ut at jeg kunne lage noen 'spesielle' frisyrer på henne, og det fikk jeg lov til. Så da tok jeg bilder og sånt, og tenkte å lage en vs. Så da er det bare å stemme i veg på den frisyren du synest var finest! :D

MATTELEKSE OG DANSING

Hejhej! Nå har jeg sittet å sett på tv i en god stund, (må følge med på de faste programmene cff!) Ihvertfall, og nå skal jeg begynne med leksene... Jeg har bare en mattelekse å gjøre så det tar sikkert ikke så lang tid. I tillegg skal jeg på dansing seinere ikveld, så blir ikke så mye blogging idag. Vel, imorgen er det volleyball turnering, og laget mitt har vunnet alle kampene til nå, men tviler sterkt på at vi vinner mot 10 klasse. Vel, legger bare ut ett random bilde om temaet vinter, nå som det er vinter! Har dere noen slags turnering på skolen?

TO SØTE OG EI FÆL VESKE

Hei igjen folkens! Jeg er i virkelig blogghumør idag, og har bare lyst til å blogge mye, yey. Tingen er den at jeg egentlig ikke har så mye nyttig å blogge om, så jeg blogger om mine søte vesker! Den ene er grusomt stygg, kjøpte den når jeg var rundt 7-8 år, og de to andre er ganske nye. Den ene kjøpte jeg i Tyrkia i høstferien ifjord, og den andre fikk jeg til jul i fjord. Hvilken synest du var finest? Nå stikker jeg på trening, snakkes!

den fæle veska, hehe.

tyrkia veska, grusom bakgrunn og alt, hadde dårlig tid.

jule veska, grusom bakgrunn!

Fotografier

Takk for deltagelsen til nå på konkurransen under dette innlegget, men til dere som har blogg, så må dere skrive om konkurransen på bloggen deres! :-) Uansett, jeg har tatt noen bilder nå, siden jeg ikke hadde noe annert og gjøre, så det er bare noen enkle bilder... Og jeg vil gjerne høre deres mening. Synest om bildene?


NY KONKURRANSE - VINN KAKESMYKKE!

Ja, da starter jeg en ny konkurranse med engang, og denne gangen er premien sponset av www.milajki.com, en side med kjempemye fint. (du skal gjøre følgendes om du har blogg!!) Det du trenger å gjøre er å skrive om denne konkurransen på bloggen din, der du linker til dette innlegget og linker til www.milajki.com. Så må du legge igjen en kommentar på dette blogginnlegget med linken til blogginnlegget du skreiv om konkurransen min. I tillegg må du besøke siden, www.milajki.com. Har du ikke blogg er alt du trenger å gjøre å skrive 'Jeg vil vinne' i kommentarfeltet, men da må du huske å skrive epost adressen din også.

smykket du kan vinne :-) Tatt bildet selv.

VINNEREN AV KONKURRANSEN (VIRKELIG!)

Hei folkens, nå kommer endelig vinneren av konkurransen, sorry for at den ikke kom igår. Kommer kanskje en ny konkurranse seinere idag, men nå får dere kose dere med denne videoen mens jeg gjør lekser!

Gratulere henne? Hva skal du idag?


VINNEREN AV KONKURRANSEN!!

... Blir kåret i morgen! Å, sorry sorry sorry! Men jeg hadde laget film og greier også greide filmen og slette seg og nå skal jeg på trening, dumme kamera! Så da må jeg desverre kåre det imorgen, håper ingen blir sure på meg. Siden jeg er så dum skal jeg starte en ny konkurranse med engang imorgen, yey. Jeg er litt snill? Uansett, nå må jeg stikke!


her er sponsoren til neste konkurranse. Du finner banneren i menyen til høgre også :-) www.milakji.com
Vell, hva skal du i vinterferien?

KOMMENTAR NR 3.000, BLEI DET DEG?

(http://smilefjees.blogg.no/1265132525_vinn_en_kjempefin_vin.html konkurranse! avgjørest seinere ikveld!)
Oh herregud! Nå har jeg kikket i kommentarene mine og funnet ut at jeg allerede har over 3.000 kommentarer! Tusen takk folkens <3 Vell, da jeg så hvem som blei nr 3.000, blei det faktisk Lina, ei i klassen min. Hun er veldig flink til å kommentere på bloggen min, og kommenterer ganske ofte, takk til deg! :D Så, legger ut ett bilde av søte Lina, hihi! (ikke hat meg Lina, bildet er fint!!) Hvor mange kommentarer har du, ca?

hehe, krokodillen er den musepekeren min, hehe!

søt! :D

KONKURRANSE, VINN LUE!

Hei folkens! Dette blir bare ett bittelite innlegg om min kjære konkurranse som du finner her, bli gjerne med! Avsluttest IDAG! Blir du med?

VALENTINE, MORSDAG OG FASTELAVEN!

Hei folkens! Nå har jeg akkurat snudd huset på hodet bare for å leite etter en bitteliten ting, med utrolig stor verdi. MINNEBRIKKA TIL KAMERAET! .. Og jeg finner den ikke! Så jeg er egentlig litt fortapt, så det blir ikke sånn innlegg med bilder som hører til, desverre. Vel, idag er det jo valentinsdag, og.. Hva kan man si? Jeg har fått en hilsen da ihvertfall... Også er det jo morsdag, og jeg har gitt mamma ett supert kort med masse forskjellig på. I tillegg er det jo fastelaven, og det kan hende jeg, Eline og Madde skal bake boller seinere, men det få nå tiden vise. En siste liten ting, jeg skal til Ulvik på kino med Iselin og Vilde, og kanskje noen flere? Ihvertfall, gleder meg! :-D Hvordan er din valentinsdag?
stupid (400x266)


to hjertebilder jeg har tatt en gang i tiden :-)

BLOGG VS BLOGG DELTAGERE

Wee, nå har jeg trekt ut to stk. som kom videre i blogg vs blogg, ved hjelp av Madde som sa to tilfedige tall. Så, da er det bare å stemme i veg på den bloggen du synest fortjener det!


Bloggen til Julie finner du her, og bloggen til Elise finner du her.

JEG ER SÅ TREIG

Til å blogge mener jeg altså... Jeg hadde tenkt til å blogge før jeg gikk ut, og før jeg tok meg ett bad, men ingen av delene blei gjordt. Vel, jeg kan jo fortelle dere at jeg har vært ute og jogget sånn ca. 3 kilometer sammen med Madde og Eline som begge rei på Helena. Morsomt for meg må jeg si, men sånn skjer når man ikke er så intr. i hester, ehe. Vell, da jeg jogga hjem alle de tunge, lange bakkene var det jammen tid for ett bad, og mens jeg lå i badet las jeg Topp, som jeg ikke kunne legge ifra meg, så jeg lå vel i badet i over en time! Vell, jeg har ikke fått tatt noen spesielle bilder av hva jeg har gjordt, men før idag stritta jeg håret (retta) veldig mye, og synest faktisk det blei litt kult. Jeg har egentlig ganske bølgete og mye fall i håret, så det var gøy å få det helt rett! Hvordan hår har du?

jeg er så rar med brunt hår! det er liksom ikke meg..

BLOGGEN FYLLER 1 ÅR IDAG!

Hei folkens! Jeg kommer med en god nyhet, seint og veldig brått, sorry for det! Men, jeg ville bare fortelle dere at jeg/bloggen fyller ett år idag, og det vil jeg feire litt.. Ehe, så .. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har hjulpet meg med bloggen, kommentert den, fulgt den og til alle som har støttet meg med bloggen. Dere er virkelig inspirerendes for meg, og dere er grunnen til at jeg blogger! Så, tusen takk for en god stund, og jeg håper det blir enda flere.  Har også laget ett lite bilde i photoshop :-D Men nå må jeg gå, skal på dansing! Hade! Ønske meg gratulerer med bloggen?


så litt rar ut på det bildet, men det får gå! :-D

DE 1000 FØRSTE FÅR LYPSYL

Nå har jeg funnet en kjempe genial konkurranse, men det gjelder virkelig å være rask! Om du er en av de 1000 første som blogger om konkurransen her, blir du tilsendt en lypsyl i posten, og hvem vil ikke det? Jeg vil ihvertfall, så om du vil, skyndt deg! Blir du med?

PUS + MY ASS + BLOGG

Hei lesere! Aw, veit dere hva? Jeg er dum... Jeg rakk ikke ut å ta bilder eller noe, siden jeg var på trening... Menneh, da får jeg bare pøse på med ett kjempegøy innlegg igjen jeg da! *ironi* Vel, nå skal jeg lage en tulle cd til noen, og jeg hører blandt annet på denne sangen: (ånei, jeg begynner å bli hekta på den!!!)
Også er jeg med i enda en blogg vs blogg her, stem på meg om du synest jeg fortjener det!
Vel, her er ett bilde jeg tok for en stund siden. Hva synest du om sangen? Hva synest du om bildet?

i tillegg til at jeg hører på musikk kommer pusen opp og gnikker seg inntil dataen fordi den liker lyden... Morsomt! Ånei, her kommer ho igjen, ehe..

FORSKJELLIG INFO

Hei folkens! Idag har jeg vært på skolen, gjordt lekser, tv og ikke så mye mere. Skal ta meg en tur ut seinere å blir nok noen bilder ifra det seinere. Uansett, dette er egentlig bare ett litt info innlegg om forskjellige ting. Blandt annet konkurransen min her, er med i en blogg vs blogg her  har egen blogg vs blogg her også kan du bli ukens blogg her. Ang. konkurransen avgjørest den snart, og kommer til å avgjøre den på videoblogg, så nytt sjangsene for å bli med!

Her ser du da banneren ifra nettsiden hvor premien til min neste konkurranse er ifra. Du må gjerne ta en titt innom den å se hva de har, så får du en smakbit på hva som er premien i neste konkurranse! :-D Er du med i konkurransen min? Har du besøkt siden ovenfor før?

BLI MED I BLOGG VS BLOGG

Da tar jeg en liten blogg vs blogg, men det er også på en måte en minikonkurranse. Du må svare rikig på dette spørsmålet: Skriver jeg navnet mitt med h på slutten, eller uten?

meg og iselin i bursdagen hennes. KOS (L)

LEKSER OG HJERTEBILDER

Heej folkens! Idag kommer jeg sikkert ikke til å blogge om noe veldig interessant siden jeg bare har lekser og må øve til en prøve, så da tok jeg heller litt bilder av boka mi forma som ett hjerte. Så da kan dere fortsette å kose dere med konkurransen min her. Så da fortsetter jeg med leksene jeg da, snakkes! Har du mye lekser idag? Hva synest du om hjertebildene?


HVILKE SKO ER FINEST?

Hei folkens! I den siste tida har jeg øvd på naturfagprøven vi skal ha på fredag, også har jeg kjeda meg. Det jeg fant ut å gjøre var å gå rundt i huset for å se om det var noe jeg kunne ta bilde av. Jeg er ganske lite kreativ fordi jeg fant ikke noe annert en sko, ehe... Så da tok jeg Eline (søster) sine høghelte sko, og mine høghelte, også lager jeg en liten vs. Nå skal jeg altså snart på trening å spille innebandy og sikkert litt volleyball og, siden volleyball turneringen på skolen starter imårra... Jeg er på A laget, yeey! Menne, snakkes! Hvilke sko synest du var finest, 1 eller 2? :-D  Nr 1 er mine nederst, nr 2 er eline sine :-)


KONKURRANSE :-)

Hei folkens! Tenkte bare å minne dere på om konkurransen min som du finner her, der du kan vinne en valgfri vinterlue! Dagens spørsmål: Ville du helst bada i snøen i en lett kjole eller vært i badstua i en time?


her ser du meg i en lett kjole i snøen.. DØDSKALDT!  (tatt i helga hos andrea)

UKENS BLOGG - blei det deg?

Da har jeg kåret vinneren av ukens blogg, og det blei www.tinaoghelle.blogg.no! De har en kjempefin blogg, fin header, skriver bra og tar nydelige bilder! Ingenting negativt å si om de, så ta gjerne en titt innom dem! :-) Forresten så har jeg oppdatert 'sponsor' knappen min, så du ser den her. Har du lest bloggen til Tina og Helle før? Vil du bli denne ukens blogg?

VIDEOBLOGG MED ANDREA OG ELISABET

Hei folkens, og sorry for så lite blogging igår, men som sagt er jeg hos Andrea, og jeg koser meg virkelig! For en stund siden var vi ute å laga en film, og det var egentlig planlagt at den skulle gå baklengs, men tror du vi greide det? Nope.. Uansett, jeg er uten sminke på videoen til deres informasjon, så jeg veit jeg ser grusom ut. Jaja, hyggelig med en liten kommentar! Synest om videoen?

IDAG SKAL JEG TIL ANDREA <3

Hei folkens! Gad så glad jeg blir når jeg får så mange kommentarer som på det forrige innlegget! Thanks! Som du ser i overskriften skal jeg altså til min bf Andrea, og skal sove der til imorgen, så da blir det sikkert ikke så mye blogging, i guess. Ja, så vi snakkest! Hva skal du i helga? ( i mellomtiden kan du kose deg med en konkurranse her, og en blogg vs blogg her.) 
gammelt bilde ifra sommer... var med ho til bø! <3     blondt hår!

GJETT HVA JEG LAGER NÅ!

Namnamnam! Akkurat nå lager jeg ostesmørbrød, eller... Egentlig er det bare skiver med ost og skinke på, men yum, det er godt! Idag på skolen hadde vi lunsj, og vi lagde det samme, så der jeg fikk ideen ifra! Nam, har ikke spist siden.. middag! Uansett, liker dere osteskiver? Blir nok mitt siste innlegg ikveld tror jeg, skal snart være barnevakt. Nå er de ferdige, så skal spise. Bye!

VIL DU BLI UKENS BLOGG?

[ Forresten, er jeg med i blogg vs blogg her, blir evig glad om du synest jeg fortjener din stemme. I tillegg har jeg en konkurranse her.]
Ja, jeg har sett at det er ganske mange som har ukens blogg, og tenkte å begynne med det selv, siden det virket veldig kult! Vinneren av hver uke blir altså linket i menyen min til høgre! :-) Alle med blogg kan være med, så det er bare å skrive en kommentar om at du vil være med. Vinneren kåres på søndag!

050210 - OUTFIT

Hei folkens! Lite blogging før idag, veit, men det er jo Fredag! Ehe, ja, egentlig burde jeg kose meg å finne på noe siden det er helg, men det skal jeg faktisk i morgen! Skal til jentami Andrea, sove der og sånn :-) Uansett, idag måtte jeg rydde litt, og da fant jeg ett gaammelt skjørt, og en ny t-skjorte, ehe. Hva synest du om outfiten?

ER DU SUNN ELLER USUNN?

Hei folkens! Dagen min har for det meste gått utpå å gjøre lekser, også var jeg jo på skolen. Uansett, tenkte å fortelle om noe jeg kom utfor isted, jeg stod nemlig ovenfor ett vaaanskelig valg. Neida, men det lå en tyggis og en sjokoladebit på bordet. Gjett hva jeg valgte? TYGGIS! Til min store overraskelse. Det vil da si att jeg er litt sunn, ikke sant? Uansett, tenkte og også vise dere mitt nye 'Taylor Lautner' prosjekt, som jeg ikke er halvvegs engang med. Uansett, han er så kjekk! Men nå må jeg komme meg ned på dansing, bye! Hva hadde du valgt mellom en sjokolade og en tyggis? Synest du Taylor er kjekk?
ikke glem konkurransen om å vinne en vinterlue lenger nede her da! :-)

TAKE A LOOK AT MY COMPUTER

ohmygad! Bare se så nydelig :-) Jeg tror jeg snart skal bestille meg en slik, ikke det at jeg ikke har data, men, SMYKKEDATA, aw, så søtt! Synest du den var søt? (trykk på bildet for å komme til siden som selger den! obs: den er billig!)

SNØHULE

Hei folkens! Takk for så mye deltagelse på konkurransen, fortsett å meld dere på! Uansett, jeg og søstra mi bygde ei snøhule her om dagen og tenkte på å vise den til dere. Siden mitt vanlige fotoobjektiv er ødelagt må jeg bruke det andre jeg har, som er lang zoom, så det blei ikke så bra bilde. Noen andre som har bygd snøhule i år?


den går lengre inn til venstre også :-)

Bare ett bilde ett stykke utenfor huset mitt :-)

noe jeg fikk i posten idag som blir fremtidig premie på min neste konkurranse. Hva tror du det er?

VINN EN KJEMPEFIN VINTERLUE!

Tusen, tusen, tusen hjertlig takk til alle som bidro med ønsket mitt med å få over 50 kommentarer på forrige innlegg om å ha en konkurranse. Det betyr jo at det blir konkurranse, som jeg lovet, og premien er sponset av denne vakre siden www.nuknuk.se . Kanskje noen som husker at jeg skrev om noen vakre luer for en stund siden? Vel, www.Nuknuk.se vil sponse meg med en lue som vinneren vinner! Alle som vil kan være med, men det er bare lov til å delta en gang pr. person. Du trenger ikke å ha blogg eller noe, bare å delta for alle! Konkurransen pågår i rundt 2 uker, og luen blir sendt i posten til vinneren. Vinneren blir trekt tilfeldig. Det eneste du trenger å gjøre er å klikke inn på denne linken www.nuknuk.se, klikke på en av menyknappene der det står 'Stickat' også ser du gjennom luene og skriver i kommentar feltet hvilken lue akkurat du har lyst på. Da blir kommentaren seendes foreksempel slik ut: "Jeg vil vinne lua 'Elsa'!" Håper så mange som mulig deltar!  (for deg som ikke har blogg, legg igjen e-post adressen din så jeg kan kontakte deg om du vinner!)

et utvalg av noen av luene du kan velge mellom! Lykke til alle sammen :-)

TAKK NETTSALONGEN.NO! (konkurranse?)

Hei folkens! Idag da jeg var på veg hjem kom mamma å møtte meg og ville bære sekken og gymbagen min, i tillegg til at ho hadde med posten! :-) GAVE FOR ME! Yey, jeg blir alltid glad når jeg får pakke i posten, for det er ikke ofte. Uansett, gaven var ifra nettsalongen.no, og jeg vil bare takke dere så utrolig mye, digger dere! Uansett, jeg har nå planer om å ha en konkurranse, hvor det blir en veldig fin, og dyr gave! MEN, viss jeg skal ha en konkurranse vil jeg ha minst 100 kommentarer på dette innlegget. Hver person kan skrive så mange dere vil, men husk, blir ingen konkurranse om jeg ikke får over 50 (korta ned fra 100, grei jeg, haha!) kommentarer på dette innlegget! (hvorfor? Det gir meg motivasjon til å starte en konkurranse, pluss at jeg gir dere noe, og da er det flott om dere vil gi noe tilbake) Mere info om konkurransen, gaven og sponsoren snart!SCHOOL BLOGGING

Hi pipz! Sorry, fikk ikke blogga igår, var hos Lina :-) Btw, er på skolen nå, og vi har english! Soeh, jaa.. Da vi hadde sånn avis på skolen så var jo jeg 'fotograf' og det var i 6 klasse, og derfor har jeg masse bilder på skolendataen, wi. Legger ut et bilde av skolen, pretty! Hva er yndlingsfaget dittt?


det meste du ser er av barneskolen og det flate bygget er liksom ungdumsskolen, pluss mere bortover.
hits