mars 2010

VIL DU VINNE ETT KAKESMYKKE?

Må bare minne mine kjære lesere på om at jeg har en konkurranse der du kan vinne ett søtt kakesmykke. Linken finner du her . I tillegg har jeg blitt medlem på en side hvor man kan bli både anbefalt, og anbefale andre. Vil DU anbefale meg? Klikk her og jeg blir kjempeglad. Da stakk jeg på trening, hadebra! :-)

DAGENS DILEMMA: HELDRESS

Ja, er det virkelig bare meg som ikke har kosedress/heldress/onepiece eller hva du vil kalle det? Jeg føler at uansett hvor jeg går så er det folk som snakker om at de har det og folk som bruker den osv. Så tilogmed ei som brukte dressen sin i skibakken, hehe. Jeg kan jo tilstå at jeg ønsker meg sånn selv, og får trolig til bursdagen, men helledussen så kjent heldress har blitt. Det er jo utrolig fint, og sikkert ganske deilig å gå i, men jeg trodde ikke så mange kom til å skaffe seg det. Jeg har også lagt merke til at folk som har en konkurranse på feks. blogg om der du kan vinne en heldress får veldig mange påmeldte. Startet ikke alt oppstyret rundt en heldress etter Voe blogget om det? Det er jo ikke så veldig rart da, ettersom hun har rundt 60-70 tusen lesere hver dag. Men men, finst det fortsatt noen andre enn meg som ikke har heldress? 

Disse synest jeg er veldig fine da :-)

MITT VAKRE ARMBÅND

Her om dagen fikk jeg ett nydelig armbånd ifra den svenske siden www.Nuknuk.se som har alt ifra skjerf og vesker til vakre tilbehør. Så jeg tenkte bare å vise dere armbåndet, også får dere si hva dere synest om det! Jeg likte det ihvertfall veldig godt, og du får kjøpt det på www.nuknuk.se!
PAUSE OVER & NYTT DESIGN

Hei folkens! Da følte jeg at pausen min var over, og fikk lyst til å blogge igjen. Har ikke akkurat samlet meg opp masse ideer om hva jeg skal blogge om fremover, så det får bare falle inn der og da. Idag er det mandag og vi har planleggingsdag, så det er ikke så veldig mye og gjøre på. Ut ifra overskriften skjønner du kanskje hva jeg har gjordt, jo, jeg har laget meg nytt design! Håper dere liker designet og jeg vil gjerne ha respons på det! Ellers har jeg blitt medlem på en side som heter www.ch1ll.no, hvor man kan bli både anbefalt og anbefale andre. Her er linken for å anbefale meg. Blir kjempeglad om det er noen som vil :-)


BLOGG PAUSE

Heey peeps! Jauda, alle har vell sett at jeg har blogget så veldig lite i det siste? Vel, man mister jo blogglysten nå og da, og nå har jeg mistet min, så tar en liten pause. Aner virkelig ikke hvor lenge den varer, men har bare så utrolig mye og tenke på for tida, mye lekser og prøver, venner, er forelska osv... Så, da blir jeg borte en stund. Takk for alt hittil :-) Snakkes da, og ikke glem meg helt!

SNØSTUP OG ANDREA (VIDEO)

Først; dere er så greeeiee! Har ikke blogga på mange dager nå og jeg har fortsatt rundt 400 lesere? Tusen takk :D Uansett, i helga har jeg hatt besøk av Andrea, og vi var i Bavallen på lørdag og stod på slalom, også har vi gjordt mye annet også. Har hatt det utrolig koselig, men det har jeg alltid med Andrea <3 ilu. Legger ut litt bilder og kanskje en video jeg da, også får dere fortelle hva dere har gjordt i helga! :-D


normalt pose ansikt, yes.meg og eline :-) jeg var litt opptatt med mobilen her, hihi.


alle bildene er tatt med digital kamera så beklager for dårlig kvalitet...

HOT OR NOT? - LADY GAGA

Lady Gaga er for mange helt teit, men jeg synest faktisk ho er ok! Jeg likte ho best før ho tok helt over med klesstilen sin. Likte henne mye bedre i Just Dance og Pokerface, men det er bare min mening, så vil gjerne høre deres!
 Så hva synest vi om LG? Hot or not?

HVA MED FOTOKONKURRANSER?

Jeg fikk en god idè, men før jeg forteller om den, må jeg bare fortelle dere om konkurransen min her, avgjørest denne uken! Også er jeg med i blogg vs blogg her, blir kjempeglad om du stemmer på meg! Uansett, min kjære søte idè er at jeg har en fotokonkurranse i uka, og premien er at vinnerbildet vil bli vist på bloggen min i ei uke, til neste vinnerbilde blir vist.  Hva synest du? Stemmer du på meg i blogg vs blogg?

020310 - OUTFIT


Hey! ... Ja, har nesten ikke gjordt så mye annet enn å gjøre lekser idag, så blogger om dagens outfit. Jakka kjøpte jeg på Bikbok, smykket fikk jeg i gave av Andrea, buksa arva jeg av Eline, og toppen kjøpte jeg på Match (?) Håper alle har hatt en flott dag. Synest om outfiten? Hatt en fin dag?

ER MED I FOTOKONKURRANSE

Da tenkte jeg at jeg skulle bli med i denne fotokonkurransen, hvor man kan delta med to dråpebilder. Så da legger jeg ut to bilder jeg tok en dag jeg var syk, hihi. Bli gjerne med du og! Hva synest du om bildene?MATTELEKSER - HVA MENER DU OM MATTE?

Ja, da sitter jeg her og gjør mattelekser... Eller ikke helt enda, skal begynne når jeg er ferdig med dette innlegget, hihi. Uansett, nå driver vi med statistikk i matte, og vi skal ha en prøve på fredag. Statistikk er for min del helt greit, så jeg tror prøven skal gå fint. Forresten, jeg veit om mange som virkelig hater matte, og ikke kan fordra det. Er du en av dem? Vil gjerne høre deres mening om matte. Jeg synest matte er helt greit, om man bare jobber i timene går timene kjempefort! Uansett, nå får jeg begynne! (Husk konkurransen min om å vinne ett kakesmykke her.)

Her ser du jo faktisk at jeg er på blogg.no også! Fy meg. Nå må jeg gjøre matte!

(Forresten så er jeg med i en konkurranse her! Bli med du og da vel ü)
hits