april 2010

Fikk ny mobil igår

blank_pageNemlig 'Satio U1i'! Jeg fikk den igår av en veninne av mamma som hadde vært i polen, og da kan du jo tenke deg at det er ett problem med mobilen? Jo, den kan altså ikke være på norsk. Så foreløbig har jeg den på engelsk, men tror jeg skal kjøpe meg sånn 'språk pakke' som koster 199,-. Ellers er jeg kjempe fornøyd med den, den har god plass, og kjempe bra kamera (12,1mpx) og den er egentlig perfekt! Så den kommer jeg nok til å ha i en god stund fremover :-) Hvilken mobil har du? Er du fornøyd med den?bildene er selvsagt tatt av meg.
(Bli med på blogg vs blogg her, vil du være en engel å anbefale meg her?)
Filmer jeg vil se

Er så mange filmer jeg vil se for tida, og her får dere ett lite utvalg av dem. Alle er såklart skrekk/grøss, som er det jeg liker best! (Ikke glemm at du kan melde deg på blogg vs blogg her, trekker to tilfeldige videre ikveld!) Er det noen av filmene du også vil se?

1: Paranormal Activity 2: Haunted Forest 3: Unrest 4: The Hamiltons 5: Orphan

BLOGG VS BLOGG?

God dag folkens! Igår og idag har jeg fundert på om jeg faktisk skal begynne å blogge igjen, og om det er noen som leser bloggen min og sånn... Så jeg tenkte å gi blogg en sjangse til, for å se om jeg fortsatt liker å drive med det, eller om jeg skal slutte for godt. Har holdt meg unna blogg ganske lenge nå, og bare blogga sånn innimellom, men tror jeg skal blogge sånn hver gang jeg får tid nå fremover. Jeg tenkte at jeg skulle begynne med en blogg vs blogg, og snart skal jeg også ha en konkurranse. Så til dere som vil være med på blogg vs blogg, skriv blogg adressen deres i kommentar feltet, så trekker jeg ut to tilfeldige som er videre!


jeg joiner enda en fotokonkurranse

... og denne gangen hos bloggen til Martine! (her) Man kan delta med maks to bilder i str 600px; med temaet dyr. Prisen er ett close-up filter fra Tvspelweb. Si gjerne hva du synest om mine bilder!

AVSLUTTER KONKURRANSEN + NY?

Nå har jeg bestemt meg for å avslutte konkurransen om å vinne ett kakesmykke... Den har pågått ganske lenge nå, beklager for det. Har hatt masse pauser inni mellom og sånn, så... Ihvertfall, jeg har gått inn på www.random.org, og der skreiv jeg min. 1-102, og vinneren blei nr: 26!: VILDE BIRGITTE! Gratulerer så mye til deg, ta kontakt på eeyvyy@hotmail.com og skriv navn og adresse, så sender jeg premien i posten til deg! Tusen takk til sponsoren min, www.milajki.com  Noen som er intr. i enda en konkurranse? :-)Fotokonkurranse hos Benedikte

Tenkte jeg skulle bli med i fotokonkurransen til Benedikte (www.daimls.blogg.no) med temaet 'grønn'. Premien er sponset av denne nettsiden, og man kan vinne en refleksskjerm. Har veldig lyst å vinne det, har ønsket meg det lenge!

Følte at jeg egentlig ikke hadde noen spesielle bilder til det temaet, så før idag gikk jeg rett og slett ut og tok noen nye. Man kan delta med maks. to bilder, og da gjør jeg det. Si gjerne din mening om bildene!

endte opp med å endre dette fra det første jeg hadde, til dere som så det :-)

Bildene er desverre litt for store for min blogg, men det var en av kravene til konkurransen å laste bilene opp i 700 px.

VÅRENS SOLBRILLER

Idag har det vært nydelig vær og en perfekt dag til å bruke på fjellet. Jeg og ett par andre har vært på Vikafjellet og solt oss idag, så har vel fått litt farge kan man si :-) Igår fikk jeg mine to par solbriller fra www.coolshop.no og de er utrolig gode og tøffe. Så idag har jeg brukt det ene solbrille paret hele dagen, og har fått litt solbrille-skille! Hva synest du, tøffe solbriller?hits