juli 2009

Shoppingtur i bergen

Hei alle sammen! Nå har jeg ikke blogget siden igår, og jeg beklager det, men jeg har vært på shoppingtur i Bergen idag :) Vi reiste i elleve tida, og kom frem i regnværet ca. i ett tida. Vi gikk rundt på begge sentrene på Åsane, og shoppa litt av hvert. Ang. Konkurransen jeg har skrevet om i innlegget under, kjøpte jeg en premie. Premien er enda hemmelig, ettersom konkurransen ikke har begynt. Den begynner litt seinere :) Ihvertfall, blei kjempefornøyd med det jeg kjøpte, hva synest du om det? Hva har du gjordt idag?  - xoxo, elisabet.

shop
Blei litt rotete oversikt men.

shopp
Kjøpte også noen andre småting, som smykker/hårklemmer. :)

Jeg har en overraskelse

Hei kjære lesere, som har blitt til over 480 , jeg er evig takknemmelig, og for å vise min takknemmelighet, har jeg planer om å lage en KONKURRANSE, igjen, tihi. Vel, siden jeg skal til Bergen imorgen, skal jeg kjøpe en premie. Jeg veit ikke hva premien skal være, derfor må dere komme med forslag! Det må ikke være for dyrt, og max pris, 100 , KOM MED FORSLAG! - xoxo, elisabet.

shikid
Bilde av meg mens jeg har moreller i munnen, mihi :D

langt inni skogen, hvor ingen veit om...

Vel, nesten da. Det er faktisk veldig mange som veit om den plassen nå, og jeg var ikke av de første som fikk vite om den. Langt inni skogen, (ikke så veldig da), hvor mange veit om, er det en huske, med en uttørka elv under. Veldig gøy, men også litt skummelt. Jeg, Eline og Anneli reiste dit for å utforske, og huske :) Vi hadde med oss siko, som var veldig snill på turen. Da vi kom dit, begynte Eline å huske med en gang, og etter det, prøvde jeg, så Anneli! Vi tok mange bilder, og huska som bare det. Til slutt, prøvde jeg og Eline å sette oss oppå huska sammen, og det gikk ... ikke så veldig bra! Veit du om en plass hvor nesten ingen andre veit om? Liker du å huske? - xoxo, elisabet. (Nå har forresten Anneli reist hjem, vi hadde det kjempegøy!.. og jeg savner ho allerede. Men vi skal nok møtest neste sommer igjen! :D)

1
Anneli med siko! - eline i bakgrunn.

2
Her har vi jo tarzan også jo.

3
Gjør meg klar til å ta skikkelig stor fart.

4
Anneli i farta!

5
Her dingler jeg, og later skikkelig trist for å få ett kult bilde.

6
Eline er tøff ja! :D

7
Okei, her prøver vi to stk på huska. Tror du det går bra?

8
Om du trodde det gikk bra, tok du feil! Eline datt av til slutt også...

9
Når man er ute i skogen, kan man virkelig trenge en venn :)

Sprangridning på Helena

Hei, alle søte og små! Idag har vi vært oppi fjellet, fordi vi egentlig skulle plukke mye blåbær, men det blei ikke så mye.
Vel, etter at vi hadde vært på fjellet, og plukka blåbær, & sjekka rundt på alle gårdene der oppe, bestemte jeg, Eline og Anneli oss for å ri! Jeg og Eline hadde allerede laga ett hinder, så vi gleda oss til å prøve det, og ha litt sprangridning.
Tok sin tid før vi begynte å hoppe, men når vi først var i gang, var det kjempegøy! Jeg rei ikke så mye da, siden vi måtte reise hjem å spise middag, men fikk hoppa bittelitt. Nå har vi akkurat spist komler/raspaballer... og blåbær til dessert! STAPPMETT! Så, liker du å ri? :) - xoxo, elisabet.

3
Bildet blei litt mørkt, men her er det Anneli som hopper.

4
Ut på tur, aldri sur, sier man egentlig. (Fjeset blei litt utydelig her da,men)

5
Her er det Eline som rir.

6
Blei faktisk litt fornøyd med dette. Eline som hopper, btw.

1
Haha, legg merke til det fjeset da! Men før du begynner å kommentere på
att jeg sitter helt feil, (jeg veit det nemlig), så er det faktisk første gang jeg
hopper. Så veit du det :)

2
Helena og meg. Det var deilig å sitte på hesteryggen igjen :)

en søt gave i posten

Hallo lesere! Beklager for att det blir litt lite blogging nå, men akkurat nå, har jeg besøk av søte Anneli <3 Vel, idag gikk vi en tur bort til posten, fordi jeg venter egentlig litt post, (selvom jeg aldri får post!) Og jeg hadde fått en pakke! Jeg blei kjempe glad, og åpnet den på vegen tilbake igjen. Inni lå det utrolig nok SEKS macramè smykker, SÅ MYE  OG SÅ FINE! Tusen takk, Amanda, for att jeg vant konkurransen din om dem :) Fikk også ett macramè armbånd av Anneli, som var kjempefint det og! Liker du macramè smykker/armbånd? Får du ofte post?

macrame
Dette fikk jeg av anneli <3

macrame2
Disse fikk jeg av Amanda <3

macrame1
Bildet ifra siden av macramè smykkene.


dagen idag

Dagen idag, i kort versjon: Sto opp tidlig, reiste til voss, møtte anneli (<3) anneli, jeg og eline bada i gummibåten, bada, vi hoppa, vi så en film, vi er nå på pc'en :) Har hat det utrolig gøy idag sammen med ho da! Har ikke tatt så mange bilder enda, så det blir ingen bilder av oss i dette innlegget.. Hva har du gjordt idag? Hvordan kamera har du? - xoxo, elisabet.

aok
Dette bildet la jeg til i dette innlegget, fordi jeg synest det passet, med att
jeg 'tørr' å møte noen jeg egentlig ikke kjenner så veldig godt. 'Jeg tørr,
derfor går jeg inn neste dør', kanskje litt vanskelig å skjønne det, men
føler det sånn jeg da :)

Hvem er dette?

Klarer du å gjette hvem personen på bildet under her er, kan du bli linket i mitt neste innlegg.  Alle kan delta og det er lov til å delta flere ganger pr. person :)! Lykke til ;* HINT: Det er en sanger.

who

God morgen! *JEG ER NERVØS*

God morgen alle, søte og små! Jeg skjønner egentlig ikke att jeg sier godmorgen når klokken bare er elleve? *HVASØREN?* Joda, Anneli måtte faktisk stå opp i 6 tida, for å ta toget til meg :)! Ihvertfall, jeg ringte ho rett etter jeg hadde stått opp, altså i 9 tida, og jeg hørtes sikkert ultra trøtt ut, men ho hadde søt stemme som vanlig <3 Så snart kommer ho, og jeg gleder meg utrolig, men er også litt nervøs da. Veit du hva jeg tenker på? *Hvor skal jeg sitte? Skal jeg sitte helt i kanten i bilen, eller i midten, eller hva? Hvordan skal jeg si hallo, skal jeg moseklemme henne, skal jeg vinke, skal jeg.. GAAH!* Jeg er litt nervøs! *kniz* Og nå pøser regnet det, og det er dødskjedelig! Men vi finner på noe uansett :) Hva skal du idag? Regner det hos deg? - xoxo, elisabet.


wi
Nervøs, men kjempe glad! :)

Hva er det første du tenker på?

Beklager, for att det er lenge siden jeg har hatt 'hva er det første du tenker på', ettersom jeg hadde tenkt til å ha det fast, men nå har jeg enda ett innlegg om det. Hva er det første du tenker på når du ser dette bildet? Synest du det er gøy att jeg har 'hva er det første du tenker på?' :) - xoxo, elisabet.

frst

Gummibåttur

Da har jeg altså vært ute på sjøen i regnværet sammen med min søte søster, eline :)
Vi satt i vår splitter nye gummibåt, og hadde det utrolig morsomt! Vi hadde med oss ett teppe på en måte også, og det var veldig koselig! Kjeks hadde vi og :) Etter det reiste vi å kjøpte oss hamburger, og var hos ei veninne til halv 9.
Har du gummibåt? Liker du hamburger? Ellers, gleder jeg meg utrolig mye til Anneli kommer imorgen, og det blir bare kjempe gøy! - xoxo, elisabet.

flekk
Den lille flekken uten paraply, det er meg.

flekki
Jeg dro Eline med tau ifra brua, DET ER GØY! tro meg :D

Morsom videoblogg!

video:mov029771

{Jeg og Andrea lagde en morsom video når jeg var hos ho, med mange rare spørsmål! Prøv å svar så godt du kan, og husk, det er bare for morro!}

Harpers Island


Dette innlegget skulle egentlig komme igår, men siden jeg la meg litt tidlig så rakk jeg ikke å få det til. Harpers Island, som jeg har fulgt med på i seks episoder, var ett kjempe bra program. Handler om noen som skal gifte seg på den øya da, også har de med seg mange venner, også blir de drept en etter en. Kjempe spennendes, og skummel. Siste episode gikk altså igår, så det går ikke på tv lenger. Men det er sikkert mange andre måter å skaffe det på, om du ikke har sett det. Derfor kan jeg ikke røpe alt. MEN SLUTTEN BLEI IHVERTFALL IKKE SOM DU TRODDE! Har du fulgt med på Harpers Island? Hvilken serie følger du med på, om du følger med på en/flere? - xoxo, elisabet.

Donald Duck

Hallo, alle nattdyr som kikker på bloggen min akkurat i det jeg publiserer den, 23.20.
Har hatt en super dag, rafta med den nye gummibåten (skulle egentlig legge inn bilde, men jeg drukna kameraet, så nå ligger det til tørk, hehe.) Og for ikke så lenge siden, ringte mamma til pappaen til anneli, og avgjorde att hun og faren skal komme på besøk til meg på tirsdag! (Gleder meg fælt!) Ihvertfall, etter dette innlegget, skal jeg altså lese litt Donald Duck. Har du rafta før? Har du ødelagt ett kamera? Liker du å lese Donald Duck? - så, godnatt mine skjønne lesere! xoxo, elisabet <3

donald
Veldig dårlig bilde, tatt med mobil kamera.

header til elisabet

Ja, da har jeg laget en header til meg selv. Neida, til elisabetsundberg.blogg.no ;*
Legger den ut her siden jeg ikke kunne sende den til henne på msn :)

elisabetjpg
Hva synest du om den? - xoxo, elisabet.

Hvem er hottest?

Hvilke av disse 3 guttene synest du er hottest?


Justin Timberlake                        Lil Wayne                        Jeremih

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


Britney Spears                            Rihanna                   Jessica Alba

Vinnerene av header...

Hei! Nå har jeg akkurat prøvd å lage en film hvor jeg trakk vinnerene ut av ett glass. Etterpå da jeg skulle se filmen, viste det seg att den hadde klikka fullstendig! Derfor må dere nok bare stole på meg, når jeg sier att vinnerene er:
MAIKEN, SOL, ELISABET!

Gratulerer til dere som vant! Dere må altså skrive en kommentar under her om hvordan dere vil att headeren deres skal være. - xoxo, elisabet.

vinnere
Glasset, og lappene jeg trakk.

Vil du ha header?

Godmorgen søtiser! Idag har jeg sovet til kjempelenge, halv ett! Men alikevell ville jeg sovet litt lengre, så det var igrunn ganske tidlig jeg blei vekt. Blei vekt av søstra mi, Eline, (hun har fått seg blogg, www.pulverpadda.blogg.no) fordi vi skulle rydde litt idag også. Nå tenkte jeg att jeg skulle være litt snill, å trekke ut TRE (3) personer som skal få en gratis header! Avgjørest om bare en 2 timer! (altså 16.00)

Alt du trenger å gjøre, er å skrive en kommentar hvor det står 'JEG ER MED!' :) Vinnerene skal jeg trekke på videoblogg! (mest sannsynelig) - xoxo, elisabet.

ingridlt
Denne laget jeg for noen dager siden. Kan også lage mere avansert,
den som vinner bestemmer helt selv hvordan den skal være :)

Enkelt tips til flere lesere!

Er du en av de som ønsker seg flere lesere? Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn her og lese det som står på siden. Når du har gjordt det, og laget din egen konto, kommer du til å få flere lesere! Det funker også :) Tenkte også at jeg skulle prøve å tjene penger på bloggen, men er usikker på hvilken side jeg skal tjene på. Tjener du penger på bloggen? Har du en side å anbefale? - xoxo, elisabet.
lesere

Hvilken hårfarge passer Demi best med?

Ettersom jeg kjeder meg litt, og vil jo alltid prøve å underholde mine kjære lesere (<3) så laget jeg en ' hvilken hårfarge ' hvor dere kan svare deres meninger. Er ikke så veldig god i photoshop, så er nok noen slurvefeil her og der, men poenget kom ihvertfall frem. Det ekte bildet, med hennes litt lysere brun farge kom desverre ikke med, så ingen av fargene under her er hennes ekte. Hva synest du Demi Lovato passer best til? - xoxo, elisabet.


demmi
Da begynner jeg å 'zzZZZZzzzZZ' (altså sove), også snakkest vi imorgen! :D

Mine tre beste nettsider!

Tenkte du skulle få vite mine tre beste nettsider, altså de jeg er inne på nesten hele tiden!

Nummer èn: BLOGG.NO såklart! Jeg gleder meg alltid til å logge på bloggen, å se alt hva andre har gjordt, og kommentarene jeg har fått. Er utrolig glad jeg fikk meg blogg, blogg er absolutt min nummer èn beste nettside.


Nummer to: NETTBY.NO, går jeg alltid innpå når jeg er på dataen. Ser om jeg har fått varsler, ser i loggen og status. Nettby er absolutt det beste nettstedet hvor man kan chatte med andre.Nummer tre: POINTSHOP.NO, er en utrolig flott nettside, hvor man kan få helt gratise ting, via poeng som man tjener seg. Det koster ikke porto en gang å kjøpe noe der!

PointShop.no


Hva er dine tre beste nettsider?

Death in paradise.

Nå har jeg akkurat spist jordbær dessert, noe som var kjempegodt! Blir ikke langt innlegg, nå må jeg følge med på 'Death in Paradise' den går på viasat 4. :) Skal du se den? Hva gjør du akkurat nå? - xoxo, elisabet.

Bli med på leken!


video:mov00372

Gjett hva jeg har gjordt idag

Tørr du å gjette? Du trenger ikke altså, for jeg skal nemlig fortelle det. Jeg har vært med noen venner av mamma og hjulpet dem å flytte. Har bært saker og ting i 2 timer, (ca) og vaska inne i en halvtime. Resten av tida spiste vi pizzasnurrer og sjokolade kake. Ettersom jeg også liker å vaske, så gikk det veldig lett, og fint! Tok bare ett bilde idag, siden det var så travelt, så jeg legger det ut under her. Liker du å rydde? Liker du pizzasnurrer og sjokoladekake?

pizzaa
Blei kjempe utydelig, tatt med mobil kamera. Men det er ihvertfall en pizzasnurr!

Nå blei jeg glad nå

Jeg kikket rundt på topplisten, og en av mine mål med bloggen er jo å komme på topp listen. Jeg har nådd målet mitt! (ihvertfall for mest aktive) Jeg så på mest aktive blogger, og gjett hva jeg fant?

glaa

Jeg ligger altså på 64 plass blandt de mest aktive bloggene! Måtte også ta med min kjære bestevenn Andrea, som også har klart å komme på topplisten! Gratulerer til oss! :) Vell, nå er klokka.. KJEMPEMASSE! Så jeg tror jeg sier godnatt.

Er du på topplista? Har du vært? / Hvilken plass? Er målet ditt å komme på topplista?

Du burde smake...

MORELLER! Det er utrolig godt, saftig og varierer ifra harde til bløte.
Ettersom faren min har over hundre morelletrær, pleier jeg å bare gå rundt mellom trærne hans og spise alt jeg orker. Har ikke vært så mye hos pappa i sommer da, så han kom bort med en boks med moreller idag. Det var utrolig godt, og jeg bare elsker moreller. Men alikevell, tror jeg faktisk at jordbær er yndlingsfrukten/bæret mitt. Liker du moreller? Hva er din yndlings frukt/bær?  - xoxo, elisabet.

morell
Meg på trampolina med noen moreller.


morellestein1
Det er mere der det kommer ifra! :D

Gratis design!

Nå har jeg holdt på med mitt første gratise design en stund, og blei sånn middels fornøyd selv. Siden det er mitt første, må dere ikke forvente alt for mye av meg, jeg er jo tross alt ikke proffesjonell i photoshop heller. Men ihvertfall, dersom du vil bruke det, skriv gjerne en kommentar om att du gjør det. Reglene for att dere skal få dette designet helt gratis, er att dere ikke kan endre på headeren seinere. Designet kan dere endre på. Slik gjør du > Lim koden under her inn på stilsettet ditt. > forhåndsvis, for å se om att alt er som det skal > lagre endringene. Er ikke alt som det skal, skriv en kommentar, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan. HER ER KODENE;


font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif;
color: #000000;
}#header {
width: 450px;
height: 212px;
background-color: #ac7d40;
background-image: url('http://smilefjees.blogg.no/images/css/16e151fd74d94c4213339d229f97b887.jpg');
Border:7px solid #dfb176;
border: 1px dashed #ffffff;

background-repeat: repeat;

}
#side {
margin-left: left;
margin-right: auto;
background-image: url('');
border: 2px none #ac7d40;
float: right;
width: 100px;}
#wrapper {
10px solid #000000;
width: 438px;
background-color: #FFFFFF;font-size: 8pt;
Border:7px solid #dfb176;

}
#main {
float: left;}
#footer {
4px solid #000000;
width: 450px;
background-color: #ac7d40;font-size: 8pt;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
Border:7px solid #dfb176;
}
a { color: #000000}
a:link { color: #000000}
a:visited { color: #000000}
a:active { color: #000000}
h1, h2, h3, h4, h5 { font-family: Times New Roman, Times, serif; }
#header h1, #header p { display:none }
#header { color: #000000; }
h1 a, h1 a:link, h1 a:visited, h1 a:active { text-decoration: none; color: #000000; }Designet ditt vil se slik ut: (husk, du får en veldig smal blogg, så ikke ha altfor store bilder.)

synest

Liten shoppingtur.

Dagen min har vært slik: Jeg våknet tidlig, faktisk i 1O tida. I 12 tida skulle jeg og Mamma reise på en liten tur i skogen, (hehe) for å få litt trening. Veldig lenge siden sist jeg trente faktisk.. Det gikk ganske fort, og etter det reiste vi til Voss. På Voss måtte jeg drasse med meg mamma, eller omvendt. Var ganske pinlig, hehe. Men ihvertfall, så en kjempe søt gutt! (Viss du var den gutten, kontakt meg :D) Og så spiste jeg litt, og mamma shoppa bursdags gave til ei veninne av seg. Vi skulle egentlig kjøpe krølltang, men DEN JEG HADDE LYST PÅ VAR UTSOLGT! Så da blei det ikke noe krølltang idag. Vi tusla bort til der hvor bilen var parkert, og kjørte til senteret. Jeg kikka litt rundt, (alene først, ville ikke gå med mamma) Og da møtte jeg Hilde og Maja! Vi prata sånn ti sek, og det var jo koselig :) Jeg kjøpte meg en, tunika? Jeg er ikke helt sikker hva det er, men den var kjempefin! Trener du ofte? Synest du det er flaut å shoppe med foreldre? Hva synest du om det jeg kjøpte? - xoxo, elisabet.

outfitt
Det første bildet var altså Voss-outfiten min.
Tunika(?) - 200 kr.

Du er faktisk borte

youregone
Jeg satt akkurat å tenkte på, hvordan blei det sånn, egentlig? Det er kjempe mange spørsmål man aldri får svar på, men grubler lenge på. Jeg tenkte på gode venner jeg har hatt før, men og så plutselig, var vi ikke venner lenger. Eller, noen jeg stolte på, var borte. Borte for alltid. Hvordan skjer det? Jeg tror vel, at noen ganger tenker man ikke klart. Man er ikke helt klar over hva man sier, og gjør. Det bare skjer. Men i seinere tid, angrer man kanskje. Har du noen gang mista noen du var veldig glad i? Har du noen gang sagt/gjordt noe galt mot en venn/person som du angret på i senere tid? - xoxo, elisabet.

Godnatt!

elijpg
Da sier jeg snart godnatt, klokka er 00.41 når jeg begynner å skrive dette, og jeg er veldig trøtt. De siste minuttene, har en gutt som gikk i klassen min før, ringt meg, å prata om alt og ingenting. Før det, ringte Elin, og Marthe, de var ute og var kjempe redde for en datamaskin som var på i ett mørkt hus, hehe. Før det, blogga jeg, var på nettby, msn og ikke så mye mere. Bildet over, redigerte jeg også isted, og ja, det er meningen att fargene skal være sånn. Vel, jeg sier godnatt jeg, med blogging for idag. Har du blogga idag? Når pleier du å legge deg i helgene? - xoxo, elisabet.

Jeg er blitt utfordret!

1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6 mappen
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til dem.

olah
Bildet av Crispo pusen min i vinter, han hadde jo potene under snøen!

Jeg inviterer disse personene til utfordringen:

www.martheem96.blogg.no
www.eelns.blogg.no
www.anneliew.blogg.no
www.spanem.blogg.no
www.benediiktee.blogg.no
www.fuckheroes.blogg.no

Jeg får det som jeg vil!

Vel, ikke alltid da men.. Ganske ofte egentlig! Snakka med anneli om att ho spiste pizza, så jeg fikk lyst på det selv. Derfor reiste jeg og mamma ned på butikken og kjøpte en namnam pizza! Mamma hadde tenkt å reise til Ulvik å kjøpe bringebær og, men det hadde ikke jeg fått med meg, så jeg blei med dit uansett, hehe. Vell, pizzaen var kjempe god, samme med bringebærene! Får du ofte viljen din? Liker du bringebær? - xoxo, elisabet.

pizza
Liker du også sånn pizza? Det er faktisk vegetarian pizza Ö!

Det første møtet med...

Satt akkurat å tenkte på forrige gang jeg møtte de tre, som du får vite hvem er litt lengre nede. Tenkte på dem, fordi jeg mest sannsynelig skal møte dem alle igjen i sommer. Det blir veldig gøy, og jeg er kjempe glad i dem alle <3

Marthe, møtte jeg i 8 juli, 2008. Ett år siden jeg har sett henne, så gleder meg veldig til hun kommer <3
Anneli, møtte jeg 13 mars, 2009. Noen måneder siden sist, og jeg gleder meg veldig til hun kommer <3
Thea Amalie, møtte jeg 8 mai, som ikke er så lenge siden, men blir gøy å møte hun igjen <3

Har du møtt noen som du blei kjent med via nettet før? Dersom ja, hvor mange?

det frste mtet med
Alle disse bildene blei tatt når jeg møtte dem. <3

HJEMME! .. (Stor bildeblogg)

Heisann folkens! Beklager for att jeg har blogget kjempe lite, men jeg kan ikke bare sitte å blogge i ferien jeg heller. Har vært med Andrea<3 helt siden søndag, og har hatt det kjempemorro! Vi var i kinsarvik først noen dager, og der var vi med søskenbarnet hennes, Kariann, og lagde mange filmer selv, så på film, og hadde det bare veldig gøy! Seinere reiste vi hjem til andrea, og var der til idag. Der var vi med søskenbarnet mitt, Eirik, og litt med Daniel, som bor der borte. (Eirik var på besøk hos pappa) Den ene dagen, reiste vi til skolen, som er lagt ned, og spilte biljard. Det var morsomt, men også skummelt! Vi prøvde å lage skrekk film, men blei kjempe skremte selv, hihi. Også når vi skulle reise, så sprang vi mot døra, for det var så skummelt, og døra var LÅST! Og det var ingen av oss som hadde gjordt det, så vi prøvde febrilsk å få den opp, mens jeg skreik... Ihvertfall, så kom vi oss ut der i live! Neste dag, reiste vi å bada i stygge været, (altså regn, tåke og kaldt) og det var så kaldt att man nesten fikk krampe! Men heldigvis hadde alle våtdrakt :) Seinere den dagen, reiste vi på skolen igjen, men da var vi ute på idrettsplassen og spilte volleyball med noen voksne, og flere barn. Det var veldig gøy, og når vi hadde de voksne mot de små, blei det veldig jevnt, men vi små vant! Så idag har vi sovet, for det meste av dagen, og så reiste jeg hjem. Så, har du bada når det var skikkelig stygt vær ute? Og har du vært på en skikkelig skummel plass før? - xoxo, elisabet! :)

1
Alle sammen akkurat før vi skulle ut på tur.

2
Vi lagde film, så jeg måtte kle meg ut som en gutt... If i were a boy, you know.

3
Satan (SORRY BANNING) så flotte brune legger andrea har :D

4
Bamsen var tøff da, men solbrillene mine :D

5
Og Daniel stupte, så lang som han bare var, ehhehe.

6
vi er søskenbarn, hehe..

7
Andrea, Eirik og Daniel. Jeg hadde bada jeg og, men det var ISVANN JO..

Hallo, vi har det gøy!

Hallo folkens! En stund siden nå, hadde egentlig ikke tenkt til å blogge helt til Torsdag heller, men vi var en tur innom dataen her jeg er nå. Igår da jeg kom, tok jeg ferja 50 minutter, (ALENE!) XD og så møtte jeg Andrea og mora hennes. Vi reiste en tur på 'Hardangertun' og spiste is, og godteri. Vi sovna ikke før i 2 tida om natta, og spiste tilogmed nattmat. (eheh) Vi har sett en del på tv, idag har vi gått en tur og greier. Har det veldig gøy! Er bare andre dagen enda, så blir ikke så stor blogg. Andrea tok ett bilde med mobilen, som jeg legger ut! Har du sett Phineas & Ferb? (usikker om navnene var riktige,men)

 dsc02890

Her satt jeg og Kariann og så på 'Varg Veum' :) SPENNENDES!

Bare fire katter igjen da...

Da var det bare fire katter igjen da, siden vi ga bort 'Crispo Junior' igår... Savner han allerede! Og nå har vi bare 'Cleopatra Junior' igjen, som vi skal beholde dersom ingen vil ha henne. (Lyst på?) Ihvertfall, nå sitter jeg her og er dritglad etter å ha vunnet wayfarer av maja, (fuckheroes.blogg.no) <3 Og skal snart reise, og blir borte til torsdag. Håper ikke alle leserene forlater meg, så dere er frie til å kommentere på alle gamle innlegg også, hadde vært veldig koselig!
Skal blogge mye av turen når jeg kommer hjem igjen, for jeg tar jo med meg speilrefleksen! Har du hatt, eller har du katter? Hva skal du denne uka? Har du vunnet en konkurranse før? - xoxo, elisabet.

elpusss
Dette er altså Crispo Junior, som vi har gitt bort nå. Søt, eller hva?

elpuss
Meg og Mini Cleopatra idag. Kjempe søt! (Bildet er tatt med web)
HADEBRAAA BLOGGEN <33

Vinnerene av konkurransen er ...

Må bare si tusen takk til alle bidragene, hadde egentlig tenkt til å ha videoblogg og trekke vinneren, men jeg har desverre ikke tid, skal reise med ei veninne idag, og kommer ikke hjem før torsdagen. Vel, som du sikkert er veldig spent på, hvem vant? Jo, den beste grunnen, var altså :


 Jeg burde vinne fordi jeg skal til Los Angeles om to måneder. Det hadde vært utrolig stilig å ha de peace øredobbene da PLUSS at jeg syns hjertene og de andre var superfine også. Har aldri vunnet på en konkurranse før, så dette hadde vært supert! Skal ikke lyve å si at jeg leser bloggen din HVER dag og at jeg elsker den over alt på jord, fordi jeg fant den bare fordi du var på forsiden av blogg.no. Men etter dette så kanskje jeg blir en fast leser? Who knows...

- Klem fra Jenny! (www.jennyweddes.blogg.no)

Gratulerer Jenny, en av grunnene (det var mange) er jo att du skal til Los Angeles, og jeg håper du kommer til å bruke øredobbene da. Gratulerer :)
(du må huske og sende en mail til
eeyvyy@hotmail.com) om hva adressen din er, og hvilke 5 øredobber du har lyst på.)

2 premie går altså til denne grunnen:
Synest jeg burde vinne fordi jeg skal ta 5 hull til i ørene mine, så jeg trenger flere øredobber! Disse var dritfine, og jeg digger bloggen din :D Leser bloggen din hver dag, det er fakta! (-:

Gratulerer Maja (www.fuckheroes.blogg.no) , en av grunnene for att du får 2 premie, er jo att du skal få flere hull i ørene, derfor vil jeg gjerne bidra med noen få øredobber. Gratulerer, håper du kommer til å bruke dem masse!

Beklager til dere som ikke vant, men alle kan desverre ikke vinne. Men jeg kan glede dere med att det kommer flere konkurranser i fremtiden! - xoxo, elisabet.

grattis

Konkurransen avgjørest IMORGEN!

Husk på konkurransen som avgjørest IMORGEN! (man kan vinne 9 par øredobber http://smilefjees.blogg.no/1247387698_konkurranse_bli_med.html (trykk på den, eller bla lenger ned på siden for å finne konkurransen.)

Jo altså, fikk ikke blogga igår, men jeg var på fisketur på fjellet, veldig koselig. Ingen fikk noe fisk da, men vi grilla pølser i steden. Seinere på kvelden var vi på kino, og så 'Harry Potter'. Terningkast: 5! Kjempe god, men ikke en 6'er, siden jeg savna kjempe mye av det som står i boka, men sånn blir det jo når boken er veldig lang.
(Andrea var med oss på kino forresten) Idag har vi hoppa på trampolina sånn tre timer i strekk og bare hatt det gøy, hihi! Nå har Andrea reist, men imorgen skal altså jeg være med ho til Kinsarvik! Kommer ikke hjem før torsdag, huff. Men blogger masse når jeg er tilbake!
Slenger ut noen bilder ifra dagene :) - xoxo, elisabet.
Har du vært på fjellet i ferien? Har du fiska i ferien?

troll
Så litt sånn gal ut på det siste bildet, menmen. :)


Macramè.

Tenkte jeg bare skulle legge ut ett lite bilde av 2 av mine første macramè smykker.
Har laget flere, men har ikke bilde. Uansett, kan du lage macramè?

mac
Hva synest du? Skal legge meg nå, så godtnatt :)

Helgen blir travel!

Ja, du leste rett. Helgen blir ganske travel, derfor får jeg nok ikke blogget så mye. (det er så kjedelig når jeg ikke får blogget!) Imorgen skal jeg kjempe tidlig opp, i ni tida! Vi skal nemlig på fisketur oppå fjellet, og etter det ska vi se Harry Potter og ildbegeret. (Gleder meg!) Skal se den sammen med søtejentami, Andrea, (bloggen hennes.) og ho skal sove her. Så ska ho kanskje være her til Mandagen, når jeg skal hjem til ho igjen. Søskenbarnet mitt har forresten 'arrived' (kommet frem) til pappa, så må snart hilse på dem. + att Anneli skal kanskje til voss denne uka, og jeg få fikset ett møte med henne <3 Så uken blir altså travel... Hva skal du denne uka? Liker du å fiske?

oi
Bilder ifra sist gang jeg var der, og det er bare 1 år siden. Men har forandra
meg utrolig mye. Ser veldig ung ut, må jeg si.

Nytt innkjøp! (outfit)

Nå har jeg akkurat kommet tilbake fra vossaturen idag, eller.. 1 time siden kanskje. Akkurat spist litt dolly dimpels pizza.  Vell, på Voss reiste vi først innom 'Pizzabakeren' og kjøpte oss kjempe gode baguetter, så reiste vi innom Must, som hadde 50 % salg. Vi kjøpte ingenting der, derfor reiste vi på senteret. Vi traska litt rundt om der, (jeg, eline og ei veninne) og fant oss alle noe fint som vi kjøpte. Hva har du gjordt idag? Har du shoppa masse i ferien?  - xoxo, elisabet.

nytt innkjop
Tunika - savoy, 50 kr.  Jeans - savoy, 400 kr.

nytt innkjpjpg
Jeans - vero moda, 400 kr.

nytt
Nærbilde av den nye jeansen.
Hva synest du om klærne jeg har handlet idag?

piercing i navlen, HOT or NOT?

Tenkte jeg bare skulle smette inn ett lite innlegg, selvom jeg ikke har tid til blogging denne uka.
Forteller litt kjapt om min dag, og hva som skal skje. Har rydda en del i huset og sånn, og for noen timer siden skulle jeg og ei veninne sykle å møte mamma som hadde vært på tur, og på vegen, møtte jeg Victor! Han gikk i klassen min, men flytta ifjor. Utrolig trist, men var kjempe glad for å møte han igjen! Så vi prata litt, men jeg hadde jo litt dårlig tid, og jeg skulle gjærne prata kjempe lenge med han. Ett helt år uten han har vært utrolig trist og tomt. Ihvertfall, så begynte det å regne (og petter ned han datt) og vi møtte mamma. Det begynte å pøs regne, og tilogmed lyne og tordne! Det er kjempe lenge siden det har gjordt her jeg bor. Men så sykla vi så fort vi kunne hjem igjen da :) På fredag skal jeg forresten se Harry Potter, sammen med Andrea! Det blir kjempegøy, og jeg gleder meg. Idag kom øredobbene som jeg har bestilt til konkurransen (du finner den under her), derfor tenker jeg att jeg avgjør konkurransen på Søndag, mest sannsynelig. Så om noen vil være med, skyndt dere! Tilbake til overskriften: Mamma og jeg har prata en del om piercing i navlen, om jeg får lov til å ta. Jeg har såklart kjempe lyst, men ho sier att jeg må vokse litt mere først. (aaaw!) Men, skal kanskje ta det til neste år, før, eller senere! Så hva synest du, piercing i navlen, HOT or NOT? Skal  du se / har du sett Harry Potter?(Bildet er hentet ifra Google)

Jeg bare reklamerer litt jeg...

Tenkte jeg bare skulle reklamere litt, siden det ikke er noe annet jeg kan blogge om for øyeblikket.
Det jeg skal reklamere om idag, er altså en side som heter pointshop. Grunnen til att jeg reklamerer om den, er att idag kom øredobbene jeg har bestilt. Har bestilt andre ting også, og det er en super side. Man får altså ting HELT gratis, ved å tjene opp poeng. Blir kjempe glad om du lar meg verve deg, så da trykker du på bildet under her, trykker på ' bli medlem ' får nummer garanti, og så har jeg vervet deg. :) Anbefaler siden på TOPP, den er utrolig god. MANGE flotte ting man kan skaffe seg, ifra øredobber til parfymer til filmer, og mere.

 
PointShop.no
 Har du en side å anbefale?  skriv den som kommentar.

Det kom en liten fugl og sa...

Det kom akkurat en liten fugl og hvisket til meg: "Du har fått over 300 lesere"  Og nå er jeg kjempe glad! Tusen takk til alle som leser bloggen min <3 Målet er altså å komme på topplista, så jeg håper det skjer snart! Vell, dette var bare ett sånt lite kort innlegg, for jeg har mye å gjøre denne uka. Idag skal jeg forresten jobbe masse inne, håper jeg tjener noe penger :) Hvor mange lesere har du? Har du noe sommerjobb? FORRESTEN, OM NOEN VIL UTFORDRE, ELLER ANBEFALE BLOGGEN, KAN DERE SÅKLART GJØRE DET :) Om du vil vinne 9 par øredobber helt gratis, trykk deg inn på konkurransen min http://smilefjees.blogg.no/1247387698_konkurranse_bli_med.html - xoxo, elisabet.

11
(Dette er fuglen som kom å sa det, hihi)

KONKURRANSE (enda en premie)

Tenkte att jeg skulle ta med noen andre øredobber som jeg kjøpte for en stund siden, og noen av dem har jeg ikke brukt. For å komme til konkurransen trykker du her; http://smilefjees.blogg.no/1247387698_konkurranse_bli_med.html
og blir med. Disse øredobbene under, er nå også en del av premien. (noen av dem) BLI MED PÅ KONKURRANSEN :D - xoxo, elisabet <3

2485 12 par øredobber
 

Ikke glem konkurransen?

Ett lite kort innlegg ifra igår, og denne uka. Igår gikk jeg oppå 'NesheimsHorget' og det var en flott tur, også seinere så vi Istid3. Ganske morsom egentlig. Samtidig bestilte vi Harry Potter billetter til fredagen. Vell, nå må dere ikke glemme å være med i konkurransen, for den avgjørest om ikke mindre enn kanskje en uke. Man kan vinne 9 par flotte øredobber :) Hva gjorde du igår? - xoxo, elisabet. Vi snakkest :-D

KONKURRANSE, bli med.

Jo, nå må jeg desverre si att jeg ikke kommer til å blogge igjen på ei hel uke, og synest det er kjempe trist. Jeg bare digger og blogge, men over til overskriften, derfor tenkte jeg att jeg skulle ha en konkurranse, slik att det er noe å gjøre på selv om det ikke kommer så mange innlegg denne uka.

Altså, det du trenger å gjøre for å vinne, er å skrive ett innlegg på bloggen din om att du er med i konkurransen hos www.smilefjees.blogg.no om å vinne 9 par. øredobber. Og skrive en kommentar om hvorfor du burde vinne. Helt ærlig, og smisking er bare teit.  (Gaven blir altså sendt i posten, så om du vinner kan du maile meg adressen din)

5079 Fashion Øredobber
1 premie: 5 valgrie øredobber (ifra bildet over)
2 premie: 4 øredobber. (
de øredobbene som 1 premien ikke valgte)

LYKKE TIL!

Hva er det første du tenker på ...

Jeg synest det var veldig gøy å ha 'Hva er det første du tenker på når...' så det kan være jeg har det litt oftere. Avogtil viser jeg ett bilde, og avogtil bare sier jeg kanskje ett ord eller noe i den dur. Men husk å kommenter da :) Hva er det første du tenker på når du ser dette bildet? Mamma sa att hun tenkte på kål (?), mens jeg tenker på  røtter, altså noe med røtter i jorda og skal til å gro, tihi.

tanke
(c) elisabet lorentzen.

Header salg.

Tenkte kanskje jeg skulle begynne med header salg, men ikke mot penger.
Kanskje ibytte mot noe foreksempel, eller om du kan sende noe i posten.
Er ikke helt sikker, så om du vil ha en header, kan du si ifra hva du kan tilby.
Ihvertfall, her er to av de headerene jeg har laget i det siste. Hva synest du om dem? - xoxo, elisabet.

barestine


andrea

Hva er det første du tenker...

Når du ser dette bildet? Min første tanke var tog,
hva var din aller første tanke, da du så dette bildet?

tak
(c) - elisabet lorentzen.

Jeg har egentlig ikke ord, mamma.

Jeg har egentlig ikke ord, mamma. Att du kunne gjøre det, men likevell skjønner jeg det. litt. Jeg reiste bort noen dager, og når jeg er tilbake, er 4 katter borte, jeg tenker "De har sikkert bare gjemt seg" også sier du att de er borte for godt. En av dem var katten min, min helt egen katt, Cleopatra, og jeg fikk ikke en gang sagt hade. Jeg er ganske skuffa, men alikevell skjønner jeg det. Men du hadde ikke trengt å ta Cleo? Du kunne jo bare tatt kattungene... Jeg skjønner att det er mye med 11 katter, men .. Cleo? Har du noen gang hatt mange katter, og måtte avlive dem?  Hvordan hadde du reagert i en sånn situasjon? - xoxo, elisabet.

untitlehhhd1
Du var så kosete søta mi.  jeg elsker deg.

Beste bloggeren er avgjordt.

Nå er den beste bloggeren avgjordt. (Du husker kanskje att jeg også var med i trekningen, og ledet med 3 stemmer, men altså jeg kan ikke gi en premie til meg selv.. hehe) Den beste bloggeren, som du ser under her, er altså Matilde Brandt! Gratulerer. Premien blei altså link i mitt neste innlegg.

De nominerte i finalen var:  
www.matildebrandt.moo.no (2 stemmer)
www.talkiewalkie.blogg.no (1 stemme)


- xoxo, elisabet.

Jeg er med i 3 konkurranser.

Jeg har akkurat blitt med i en konkurranse, hvor man  kan vinne litt av hvert. Har så utrolig lyst på de kjempe pene wayfarene hun lotter ut, derfor er jeg med. Hun har forresten en pen blogg, så trykk på http://www.fuckheroes.blogg.no for å komme til konkurransen. Er du med i en konkurranse? - xoxo, elisabet.

 
disse ønsker jeg å vinne <3


Er også med i konkurransen til Eveliine.blogg.no, (http://eveliine.blogg.no/1247081894_vinn_lacoste_genser.html)

lacoste logo

ønsker å vinne en genser ifra dette merket ;*


Da blir jeg med i enda en konkurranse, eller dette er en fotokonkurranse :) Konkurranser er gøy vettu!
Temaet er: Glede, og her skal jeg bidra med dette bildet:


sm
Glede, saueglede. En sau som springer og har det gøy :)

Jeg er våken!

Hallo, og god morgen :) Jeg våkna ganske tidlig idag, faktisk klokka 10! Skal nemlig være barnevakt i 11 tida, og om det blir fint vær, skal vi kanskje ned å bade, om det blir litt sånn overskya som det er nå, skal jeg være med å rydde og vaske. (Yippi!) Du spørr kanskje, liker hun å vaske og rydde? Ja, jeg gjør faktisk det, hehe. Men ikke hos meg selv, hos andre. Kanskje derfor jeg også har en vaskejobb til :) Liker du å vaske og rydde?  Hva skal du idag, og hvordan vær er det hos deg? Har du sommerjobb?

11tida
Slik så himmelen ut for noen dager siden i 11 tida.

Endelig blogger jeg!

Endelig blogger jeg folkens! Yippi, hehe. Må virkelig beklage, har seriøst ikke fått blogga noe hele uka! Men jeg har vært med min søte venn Andrea, og hatt det kjempemorsomt :) Ho var litt hos meg, og vi bada, var ute masse, og mere. Så var jeg hos henne, og vi spilte kjempe mye volleyball (skulle egentlig legge ut film av det, men det kunne ikke laste opp siden det var av ett ukjent filformat, søren!) spist blåbær (modne allerede, huh?) var borte hos pappa en liten tur, passa lillebroren hennes, og bada, og mere. Har hatt det utrolig gøy, og skal fortelle dere att vi har bestemt att jeg skal få lov til å være med de til bø, sommerland! (oh my god liksom, herregud så heldig jeg er!) Har du vært der før?  Skal legge ut ett par bilder ifra det, og nå skal jeg blogge en del fremover. - xoxo, elisabet.

1
Vi satt å så på film, det var en sånn kannibal film.

2
Og så bestemte vi oss for å gå en tur til leikeplassen i 11 tida, mihi :3

3
Pappa skulle slokke grillen, da vi var bortom han.

untitled1
Også skulle vi spille volleyball og jeg måtte lage grense med en genser.Jeg gikk meg en tur, og så plutselig...

Da jeg var ute og gikk meg en tur isted, så oppdaget jeg plutselig noe gult på bakken.
Noe rundt og gult. Jeg bøygde meg ned for å se og ta på det, og det var ei gul, paintballkule! Jeg klemte på den, og det kom ut masse gul maling. Uheldigvis fikk jeg også litt på buksa, så det spørst om det går bort i vask. Uansett, jeg fant kjempemange til slutt, og samla dem på ett sted. Så når jeg skulle dra, gjemte jeg dem, i tilfelle jeg skulle leke med dem seinere! Har du prøvd paintball før? Hva synest du om det? - xoxo, elisabet <3

1
Ei paintball kule som har sprengt.

2
Se på buksa mi! Fikk paintball maling på den..

3
Alle de hele paintball kulene jeg fant.

monster
Så fant jeg.. KONGEKULA! Den var kjempestor!

5
... MEEN.. så sprakk den, uheldigvis.

Elisabet, eigeren på bloggen.

Tenkte jeg skulle skrive ett innlegg om meg, så du har litt peiling på hvem som eiger bloggen. Vell, det er ganske vanskelig å skrive tekster om seg selv, selv om man er den man kjenner best. Jeg heter altså Elisabet, er 13 år, og blei født den 21 mars 1996. Jeg har egentlig brunt hår, men har farga og stripa det blondt. Jeg har middels med fregner, har grønne med litt oransje i, øyner. Jeg liker å spille fotball, fotografere, skrive fortellinger, være med venner, photoshop og bloggen.' Skolen er veldig viktig for meg, ihvertfall karakterer. Jobber så hardt jeg kan med lekser og sånn. Jeg bor sammen med moren min, og søsteren min. Har også en bror, og en pappa som ikke bor her. Jeg har hatt mange kaniner, men har ingen nå. Nå har jeg 11 katter, og prøver å få gitt dem bort. Mitt yndlingsprogramm på tv'en er 'Prison Break'. Forbildet mitt er; Wentworth Miller. Mitt yndlingsfag på skolen er gym, engelsk og norsk. Noe mere du vil vite om meg, skriv en kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan :)  (c) Elisabet Lorentzen Djønne.SOMMERIS vs SOLSTICK

    V S  

Tenkte jeg skulle ha en vs, om disse to isene, Sommeris og Solstick.
De er ganske like, med sjokolade på toppen, og smaker litt det samme.
Men hvilken synest DU er den beste? - xoxo, elisabet.

Jeg har sett "FATSO"

Jeg har da endelig sett filmen "Fatso", som jeg trodde var ganske god. Vell, jeg tok litt feil, den var ikke like god som jeg trodde, men den var helt ålreigt egentlig. Litt sånn kjedelig, og tragisk. Han virket som en ganske snill mann da,
men att han skjærte av... nesten på slutten, var ganske teit. Har du sett filmen? Hva synest du om den? Mitt terningstkast til filmen "Fatso" blir:
 

Hjem kjære hjem (LANG BLOGG)

Hei alle sammen! Endelig er jeg hjemme, å skal skrive ett megalangt innlegg så du bruker flere timer på å lese det! Neida, skal ikke det. Har vært borte ei hel uke, og det er så mye å fortelle, men skal prøve å få kortet det ned litt :)
Vell, etter 7 timer i bilen kom jeg frem, var hos mormoren min, og søskenbarna mine kom litt seinere. Vi hadde det kjempe gøy sammen, og koste oss veldig masse. En av dagene var jeg også hos onkelen min, som har verdens søteste hund, Ranja. Vi var også å bada en plass som hette Lundebyvannet, det var utrolig fint der.  Langt uti, sånn midt uti vannet, var det en øy / holme, hvor det var ett stupebrett hvor jeg, Eline og Helene svømte ut til noen ganger. Vannet var utrolig deilig! Etter vi hadde bada, skulle vi til ei bekjent dame av Mormora mi, men ho var ikke hjemme. Broren hennes var det, derimot, og han holdt på å stoppe ut en ulv! Utrolig spennendes å se på, men det var litt skummelt også! (Jeg er redd for ulver) Dag 3, våkna jeg att det var ei flue som surra rundt øret mitt, og det var utrolig irriterendes! Men jeg begynte å lese ei bok som Helene hadde, den hette 3 venner. (Veldig spennendes) Søskenbarna mine skulle reise den dagen, for de skulle til camping plassen, hvor de har camping vogn. Vi var så utrolig heldige att vi fikk bli med, men først skulle vi reise hjem til de så de fikk pakka litt mere. Da vi kom dit, hadde pappaen demmes ombestemt seg, så da fikk vi ikke reist til campingplassen. Var egentlig utrolig skuffa, hadde gleda meg kjempe masse. Det var ikke så mye å gjøre da, så vi bestemte oss for å reise til ett vann, eller ett tjern. Det hette altså "Damtjern" (?) Veldig deilig vann der også. Vi var der i noen timer før vi skulle hjem igjen. Da leigde vi oss en film, og den var ganske skummel, og fæl, deprimerendes, trist, og flere negative ord. (Hehe) Den hette 'Eden Lake' og var basert på ett ungt par som skulle til en flott innsjø, men det blei ikke så veldig romantisk som de hadde tenkt. Etter en stund var det noen ungdommer som gjorde det til ett helvette (sorry banning) for dem. Neste dag skulle vi reise tidlig, altså klokka 10, og det er dagen idag. Jeg våkna, hadde ikke sovet så godt, jeg sovna i 4 tida, våkna i 6 tida, sovna til ho var 10 igjen. Jeg las ferdig den andre boka av '3 venner' som jeg hadde begynt på, og så reiste vi. Har nå vært i bilen i 7 timer igjen, er utrolig utslitt, derfor dette innlegget ikke blei så detaljert, og litt kort (etter min mening). Men vil bare si att jeg har hatt det utrolig flott, synd jeg har mista 50 lesere, men skal blogge mye nå fremover! :) - xoxo, elisabet. <3

2
På fjellet.  (Bildet er redigert)

1
De kjempe store sandtakene på Mysen.

3
Mysen, neste stopp.

4
Plastfiguren til ulven.

1246815823095
Når skinnet og øyner kom på blei det litt bedre.

5
Pelsen til ulven. Ganske fin, huh?

7
Ranja, hunden til onkelen min. Det er bevist! HUNDER LIKER UFOKJEKS! :D

8
Lundebyvannet. ' Litt til høgre var holmen. (ikke med på bildet)

9
Utsikten ifra mormor sitt hus.


10
Her ligger jeg på gresset utmattet etter å ha prøvd å stå på armene i
en stund. Fikk det ikke så godt til. Så jeg måtte slappe av litt :)

11
Det var en skadet fugl der, som prøvde klatre opp i ett tre.

12
Den var kjempe søt, stakkaren.

13jpg
Også på damtjern, jeg og Eline skulle hoppe. (BTW, SE DEN SICKPACKEN
JEG HAR DA :D)

14
Så hoppa vi. Overse att jeg holdt meg for nesa, tihi.

15
Også på tilbake vegen, hvor det er en plass det er mange 'alpakkaer'
Tror det er blanding med lama, og sau. HUSK Å KOMMENTÈR!


Trygt fremme og koser meg.

Hei alle kjære lesere! Sorry for lite blogging, men som du sikkert veit er jeg på ferie, med lite datatilgang. Vell, kanskje litt seint å si att jeg er trygt fremme ettersom jeg kom frem for 2 dager siden, men alt går fint her, og jeg koser meg veldig sammen med mormor og søskenbarna mine. De to dagene som har vært har vi fått tid til å bada på lundebyvannet, vært med onkelen min, og mange små gøyale leiker med søskenbarna mine. Har det utrolig gøy! Hva gjør du denne uka? Og tusen takk for over 200 lesere, håper dere fortsetter å leser bloggen selv om jeg ikke blogger så mye denne uka, kommer til å blogge kjempemye når jeg kommer hjem igjen!  - xoxo, elisabet <3 (Skulle gjærne lagt ut noen bilder, men det funker ikke nå.)

hits