juli 2010

Sjekk ut mine nye tattoveringer

Heihei folkens! Idag har bare vært en daffe dag, har henta posten, sovet, spist mat og kost med kattene. Men jeg og Tuva som er på besøk, har prøvd noen fake tattoos jeg fikk i posten her om dagen. Ble egentlig ganske kult resultat, selvom jeg aldri bruker sånne ting... Men jeg likte det, bra kvalitet og kult motiv! Creds til http://www.smukkesmykker.com/  :) Nå stikker jeg å bader i ett sånt lite innebasseng, vi snakkes! Prøvd fake tattoos før? Er det innebasseng der du bor?Litt kult eller? :-D

Hjemme fra Rjukan

Da er jeg hjemme fra Rjukan, (kom hjem igår da) og har hatt det så utrolig koslig. Jeg hadde med kameraet mitt, men såklart ikke minnekort, så blei bare mobil bilder fra meg. Faren til Andrea (www.rajnbow.blogg.no!) hadde med seg speilrefleks da, så det blei tatt noen finere bilder med det. De bildene kommer kanskje senere. På fredagen kom vi frem i sju tiden, og da reiste vi til sentrum for å kjøpe mat og annet knask til kvelden. Vi spiste og avslutta kvelden med noen runder kortspill, som var utrolig gøy, selvom jeg tapte hver kveld. (hehehe!) Ellers var vi en tur på Rjukan badet, vi var også i Bø sommerland en dag, og har kost meg virkelig. Kveldene blei brukt til kortspill, lage filmer, 'tattovere' hverandre, ta på falske negler og andre morsomme og kjekke ting. Legger ut noen bilder fra mobilen, så dere får se! :-) Vært i Bø før? Prøvd falske negler?

Hehe, sorry Andrea :p Her ser dere da forskjellen på Eline og Andrea etter at Andrea var sminka av meg :)

Andrea og meg. http://smilefjees.blogg.no/1249913248_hjemme_ifra_b.html Hjemme fra Bø ifjor! Kopier linken og se hvordan jeg så ut ifjor, og se forandringen :)

Eline og meg.
reiser en tur til bø

blir bare ett kort innlegg nå, for om noen strakser reiser jeg nemlig til bø sommerland med aller beste andrea, (www.rajnbow.blogg.no) og kommer til å være der til mandag. blir antagelivis NO blogging. Så, snakkes! :-) ønsk meg en god tur:*

VG LISTA TOPP 20!

Endelig kommer innlegget om vg lista topp 20 som var i Bergen igår. Det var min første gang på ett vg-show, og det var utrolig gøy! Jeg, Eline og Andrea hadde planlagt å ta ett tidlig tog, slik at vi fikk gode plasser, men uheldigvis har vi en liten somlekopp i huset, (guess who! eline...) så det gikk ikke helt etter planen. Isteden reiste vi ned på en kina restaurant og spiste der og koste oss. Når det neste toget kom, hoppet vi på det, og satt i en og en halv time å ventet i spenning på hvordan kveldens show skulle bli. Vi kom litt forseint til showet, men ingen hadde begynt å synge enda da. Og i tillegg var vi gaanske langt bak, så vi fikk egentlig ikke sett så mye. Men jeg, Eline og Andrea var veldig flinke til å si 'Unnskyld', og presset oss fremover. Så snart var vi en halvannen meter ifra det fremste gjerdet, og så utrolig mye! Plutselig kom vi over to veninner jeg kjenner og, og det var koslig å se dem igjen! Så, hadde en utrolig flott kveld! Blei i tillegg kjent med fire nye fyrer på toget, hehe. Men nå skal dere få litt bilder! Vært på ett vg show før? (Alle bildene er tatt med mobil kamera, så det er ikke så fantastisk god kvalitet på dem.)

Her stod vi først. Midt i mengden!

Lars Vaular! <3 d.i.g.g.e.r  deg!

Didrik!

Elin :)

Bilde av Andrea og meg med en fyr som er med i Casio Kids! Hehe, munnene er sensurert ja.

Stjerneskudd, bursdagsbarnet og wii.

Har hatt en utrolig fin kveld i bursdag til Espen (Som ble 29 men oppfører seg som en tenåring! utrolig gøy faktisk, hehe!), og vi har fått gjordt ganske masse. Vi kom først i halv fem tida, da vi spiste og koste oss, etterfulgt av deilig dessert med kaker, brownies og is. Vi satt og snakka lenge med alle gjestene som var der, og da de fleste hadde reist, begynte vi å spille litt wii, noe som var kjempe moro! Har bare spilt det ett par ganger før, så nesten nye ting er jo alltid gøy å prøve ut! Så hadde en kjempefin kveld som sagt! Andre som har kost seg ikveld? Har du spilt wii før?

Reiser en tur i bursdag

Og kommer nok ikke tilbake før i kveld en gang. Men når jeg kommer tilbake skal jeg blogge om bursdagen og legge ut bilder og sånn. Det er forresten bursdagen til en kompis av mamma, så han er voooksen. Hehe. Har pynta meg litt, men synest det stygge øyet mitt ødelegger for alt så jeg ser stygg ut uansett. (Betennelse i øyet jeg nemlig!) Men, hva skal dere idag?Lenge leve webcam bilder! Har bare på meg litt fin langarmet, sløyfe, øredobber og dongeri-tights. Skal ikke bruke solbrillene på bildet over, hehe.

The Bachelorette

http://images.dailyfill.com/2b9d5fe5136546f9_82cd0730a825aa9a_o.jpg
Nå ser jeg på 'The Bachelorette', som faktisk varer i hele 2 timer! Men, det er utrolig spennendes, morsomt, masse kjekke gutter (er helt betatt av Jake!) og det er ett kult program! I denne episoden så er det jenta på bildet over, Jillian som er ungkarskvinnen. Andre som ser på Ungkarskvinnen?

I had to cut my hair

Fordi mamma sa det! Å, slemme mamma! Hehe, neida. Men jeg måtte klippe tuppene mine litt, siden de var så flisete. Jeg var først veeldig imot det, siden jeg har spart så lenge til langt hår, og var redd for at hun skulle klippe for mye, men hun gjorde heldigvis ikke det. Merker forskjell da, men ellers er det helt greit. Og forresten, til dere som ikke veit det, reiser til Rjukan på fredag fordi jeg skal til Bø sommerland! Gleder meg utrolig mye, og kan nesten ikke vente! :-) Noen som har vært der før? Liker du eller hater du å klippe deg?

laangt hår ja? :D

Nytt sommerlig design!

Endelig har jeg skaffet meg nytt design, etter å ha hatt det andre i hvertfall over ett halvår. Det er kjempe deilig å endelig bytte, men det har jammen tatt sin tid. Jeg var jo veldig veldig fornøyd med det andre, så nå spørs det om jeg kommer til å like dette også? Og jeg veit at det ligner mye, men det var sånn jeg ville ha det, bare i en mer sommerlig variant. Forresten så er ingen av bildene på headeren av meg, for dere som lurte. Så, hva synest dere?

http://smilefjees.blogg.no/1278778122__konkurranse_vinn_red.html lyst til å vinne øredobber?

Jeg får flere lesere fra 3 forskjellige steder

Utrolig, men sant! Jeg får nemlig flere blogglesere fra hele 3 forskjellige steder, og synest det er topp, og det fungerer bra. Det ene stedet, som alle andre også får, det er ifra venner, eller andre bloggere som bare kikker innom bloggen min. Men det andre stedet, det heter nemlig Mer-trafik, og er en svensk side, men som fungerer knall. Jeg får masse besøkendes fra denne siden! (trykk på bildet under for å komme til siden og for å lage deg en bruker!)

I tillegg får jeg flere blogglesere fra en tredje plass, som jeg vet mange andre også har, og den heter nemlig Bloggtrafik.nu, og er også en kjempegod side. Så når jeg får flere blogglesere ifra tre forskjellige steder, så er det jammen ikke rart at besøkstellerene mine går fort! (Trykk på bildet under for å komme til siden og for å lage deg en bruker!)
http://aimen.blogg.no/images/382477-8-1258548400758.jpg

Hva gjør man på en søndag?

God morgen folkens! Stod opp halv ett, og nå er klokka allerede over tre! Blir nesten skuffet over meg selv over at jeg sover bort hele dagen. Men, det er jo søndag, sant? På søndager pleier jeg nesten alltid å kjede meg, og derfor trenger jeg tips fra dere lesere til hva jeg skal finne på. Jeg har faktisk vært litt kreativ idag, nemlig fordi jeg spurte noen om de var intr. i å møte meg å ta litt bilder og sånn. På en måte som ett fototreff, bare med noen fåå personer. Ett skikkelig fototreff har jeg kjempe lyst til å arrangere en dag! Men tips til hva jeg kan gjøre idag?

http://smilefjees.blogg.no/1278778122__konkurranse_vinn_red.html lyst å vinne øredobber?

Mislykket liveshow & helene og eline del 2

Uff, beklager meg virkelig! Dette er da altså til dere som så på mitt 10 minutters lange liveshow, som var rene katastrofen. Jeg satt der, rødmet, var nærmest flau, hadde ingenting å snakke om osv... Kommer ikke til å gjenta seg før om lenge, og i så tilfelle ikke før jeg har noe å gjøre på sammen med en veninne. Det var ang. liveshowet, men takk til dere som så på, og dere to som faktisk kommenterte! Setter pris på at dere tok deres tid.

Så, til Helene og Eline del 2. Til dere som ikke fikk med dere del 1, kan kikke her. Under her ser dere fortsettelsen av del 1, og flere bilder av Helene og Eline som ble tatt i mai. Så du det mislykkede liveshowet? Hvilket bilde likte du best?også ett bilde av alle tre. hehe, fin hatt. fant den i mormor sitt hus :-)

100710 dagens outfit

Eller, det blir vel kveldens outfit. Har skiftet ett par ganger idag, så. Men ihvertfall, kveldens outfit bestod av en rosa topp og ett høytlivsskjørt. (I tillegg til smykket som jeg alltid har på meg da.) Hva synest du? [ikke glem konkurransen her, hvor du kan vinne ett par øredobber.]er egentlig ikke så veldig fan av blomster, men dette skjørtet likte jeg.

hjertesmykke som jeg fikk av besteveninna mi :)

> KONKURRANSE, VINN ØREDOBBER!

Da kjører jeg i gang en liten konkurranse der du kan vinne noen herlige øredobber fra Swarovski serien, herifra. Elsker disse øredobbene selv, og har ett par i sølv. Men dette paret tenkte jeg å dele ut til en heldig vinner der ute! Alt du trenger å gjøre for å være med, er å skrive 'jeg er med' i kommentarfeltet, og du kan skrive så mange ganger du vil. Desto flere ganger du skriver, desto større sjangse har du. Så om du vil, kan du godt skrive 100 kommentarer, da har du jo kjempe stor sjangs! Vinneren blir trekt på random.org, der jeg skriver 1-X (x for så mange kommentare jeg får til slutt) og så blir ett tall trekt tilfeldig. Ikke bestemt når den avgjørest enda.

http://spoiled.no/ds_product_info.php/cPath/35_36/products_id/280 trykk på denne linker for å se ett bedre bilde. (Øredobbene er litt mørkere enn på bildet.)

Idag har jeg vært på kaia

Og det var så utrolig herlig vær! Har venta på å få sol i over ei uke nå, og når den først kom, var det bare å benytte anledningen til å reise ned på kaia. Der lå jeg og Eline og solte oss, og ho fikk også bade litt. Synest det var litt for kaldt for meg til å bade, så holdt meg oppå land. Heldigvis hadde vi med oss litt sjokolade som jeg kunne fråtse i når ho var uti vannet, hehe. Ellers har jeg begynt på en spennendes bok som heter 'Jomfrudød' av Eugine Jeffreys tror jeg, og den har jeg faktisk lånt på biblioteket! Noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor folk kjøper seg bøker når man kan låne gratis på biblioteket. Der har de jo det meste! Menmen, har det vært fint vær hos deg idag? Hva har du gjordt idag?

Granvin gjestebrygge ja. Velkommen hit!

Utrolig vakker natur. Kanskje du har sett akkurat her på nyhetene, i forbindelse med kraftlinja?

fin søster <3 men sjekk det ekle vannet da!

ett ufokusert bilde av en båt. likte det!

utrolig søte kakesmykker

De er så søte at jeg bare dåner! Spesielt det med ekornet under her! Aw, elsker det. Jeg har virkelig fått sansen for kakesmykker, og tekopper og pizza og sånne mat greier og andre søte ting på smykker, øredobber, ringer, og armbånd. Det er bare så utrolig søtt! Så jeg tenkte å vise dere noe av det jeg synest er søtt, og jeg har bare plukket ut noen bilder ifra google, altså, det er ikke ifra en fast side. Så, hva synest du om kakesmykker? like or dislike?

bildet har jeg laget.

Eline del 1

Her kommer bildene av Eline del 1, som jeg fortalte om i innlegget under her. Jeg veit jeg ikke er noen proff fotograf på noen måte, men blei faktisk litt fornøyd med noen av dem, og vil veldig gjerne høre deres mening. Jeg liker også å få kritikk og kommentarer på bildene om ting som kan gjøres bedre. Så, go ahead! :-) Hvilket bilde likte du best?


 
forresten, ideen er ifra denne jenta.

Gjør klar til liten photoshoot

Akkurat nå gjør jeg klar til en liten photoshoot med søstera mi, Eline. Blir veldig spennendes, har aldri gjordt det på denne måten som jeg gjør nå, ved at jeg liksom lager ett mønster o.l i ansiktet hennes. Tror det blir litt kult jeg! Jeg har ikke fikset hele henne med klær og så veldig mye hår, det var egentlig bare mest fiksing i ansiktet for å få fokus på mønsteret. :-D

Her ser dere da Eline som tar på litt ekstra mascara, er så dårlig på å ta på mascara på andre, så det fikk ho gjøre selv. Ellers er resten av sminken tatt på av meg. Det jeg har brukt er rosa øyenskygge, foundation, mascara og rød leppestift (ser rosa ut.) Tok også ett bilde av tingene jeg tok meg ut.

Bildene ifra photoshooten får dere se seinere! Noen som har hatt photoshoot med noen andre?

Nå er jeg trøtt som en katt

Kjenner jeg er så utrolig trøtt og sliten etter en lang dag, med trening og rydding. (Det er altså det hele denne uken min har gått til, nemlig å vaske og rydde!) Så, nå er jeg trøtt som en katt...

dette er meg. er ikke jeg søt? Og forresten, når vi snakker om meg. Jeg har bestemt meg for å hete Dolly faktisk, og de andre søskene mine skal hete Molly, Polly og Lolly. Midlertidige navn om ikke akkurat DU finner på noen bedre navn, og skriver det i kommentarfeltet. Blir glad for alle forslag.

Tok meg en liten sykkeltur

... Og syklet rundt en mil. Hehe, liten sykkeltur det ja! Etter jeg var ferdig med min 'lille' sykkeltur, tok jeg meg en liten tur innom stranda for å kjenne på vannet, og det var heerlig! Nå er jeg kommet hjem og venter bare på at 'Criminal Minds' skal begynne! (Yndlingsprogrammet mitt!) Liker du å sykle? Ser du på Criminal Minds? [PS: er med i blogg vs blogg her, hadde satt pris på om du stemte!]

måtte ta ett lite skobilde med sykkelhjulet :)

hehe, ser ut som jeg har boblejakke og boblebukse på jo!

tøft fjell!

også har jeg kjørt over mange sånne:


ferist!

stranda.Alle mine katter små

Husker dere jeg lovte å legge ut bilder av alle kattungene vi har nå? Kanskje, kanskje ikke, men du finner mine ord her. Uansett, jeg har akkurat vært ute en tur med kattungene som egentlig lå og sov, så jeg vekte dem, og plutselig ble det full fart i dem også. Så det blei mange fine bilder vil jeg si! Legger ut fire bilder, ett av hver kattunge. Og forresten, om det er noen i hordaland området som har lyst på en katt, er det bare å si ifra, for vi kan ikke beholde alle... Var de søte? :-Dhttp://theaapernille.blogg.no/, bloggen som skreiv kommentar nr. 4.000 :-)


helene og eline del 1

Siden klokken faktisk viser 01:26 i det jeg skriver dette innlegget, tenker jeg at jeg snart må legge meg. Blir nok enda en lang dag imorgen med masse rydding (siden vi har tømt hele huset til mormor og tatt med oss halvparten hjem), også skal vi på en tur for å kikke på sofa (?). Ja, uansett, jeg har kikket gjennom mange blogger for å få litt inspirasjon, men det til ingen nytte. Så jeg slenger ut noen bilder fra mai jeg aldri har blogget om, så det passer nok helt fint at jeg putter de inn i dette innlegget. Bildene er tatt av meg, og du kan si akkurat hva du vil om de. Liker å få kritikk! :-)


På jakt etter markjordbær

Isted gikk jeg meg en tur ut på jakt etter markjordbær, men jakten var ikke så altfor vellykket. Fant ett par små, men det var nok alt. De smakte heeerlig da! Ellers tok jeg bare masse bilder rundt meg av masse forskjellig, så det blir en liten bildeserie under her av litt forskjellige ting! Noen som har spist markjordbær i år?

http://theaapernille.blogg.no/, bloggen som skreiv kommentar nr. 4.000 :-)

Igår tok jeg bilder til bankkortet mitt...

Og alle bilder som skal være på bankkort er alltid perfekte, eller huh? Tulla, hehe, sånn er det ikke. For noen kanskje, men ihvertfall ikke meg. Jeg fikk smile, men ikke glise (hehe!), og jeg måtte heve hodet, så da blei det fint veitdu! Også ser jeg veldig liten ut på bildene da, hehe... Jaja, bare glad jeg er gammel nok til å få bankkort, selvom jeg har ventet utrolig lenge med å skaffe meg ett! Under her ser dere ihvertfall bildene :-) Er du fornøyd med bildet på bankkortet ditt, eller passet ditt?

veldig vakker må jeg si, menmen.


God help me, i'm getting ryddegal?

Haha, jeu, overskriften sier det meste. Jeg har så og si ryddet siden jeg sto opp i tolv tida, og jeg kjenner jeg begynner å bli temmelig lei. Vi har gjordt alt fra å legge på sengetøy til å vaske krystallglass... Huff, så lei jeg er blitt! Godt jeg kan ta meg bittelitt tid til å blogge også da ^^ Ja, også driver vi å ommøblerer, så gjesterommet vårt har nå altså fått bare èn seng i motsetning til tre som var før, også har den fått seg sofa nå! Venter også på en flatskjerm her og. I tillegg skal jeg få lov til å lage ett 'hull' i veggen fra mitt rom til det gamle rommet til søstra mi, så jeg liksom får større rom. Yey, gleder meg! Blei masse prating her ja, men en ting som er viktig for dere å lese, har snart 4.000 kommentarer, og da må dere huske å kommentere i veg, for nr 4.000 skal bli linket i 5 innlegg. Sånn at dere veit det, så bare å gå igang, ikke lenge til nå! Men da snakkes vi! Er det noen der ute som faktisk er glad i å rydde? :-)her ser dere da de to rommene. På det første er det merkt av hvor 'hullet' skal være.

GOD MORGEN!

God morgen ja! Eller, når jeg tenker meg om så er vel det å ta litt i når mamma kommer inn og vekker meg ved å hoppe i senga og synge sanger og susse på meg? Hah, normal mor jeg har ja :-) Det første jeg gjorde var å slippe inn kattene, for vi har jo 8 stk nå, 4 av dem er kattunger. (Skal legge ut bilder av dem senere så dere får se alle!) Og så tok jeg på tv'en, og ser på ett skummelt barneprogram...Hehe, uansett, skal spise nå, hade! Hatt en god morgen?

sovnet visst med sminke jeg ja...

nrk super og disney channel er best <3

den ene lille kattungen <3

også regner det, men tror ikke man ser det på bidlet... :p

SMILEFJEES ER TILBAKE! :)

Heihei folkens! Så utrolig lenge siden nå! Har virkelig ikke blogget på evigheter... Eller, 3-4 måneder da, er ikke så aaltfor lenge det heller men. Ja, jeg fikk faktisk veldig lyst til å blogge igjen idag, og da prøver jeg meg på det. Jeg er veldig flink på å bare plutselig ta pauser, men skal prøve å holde ut hele sommerferien nå da, hvertfall. Så, jeg kommer til å blogge når jeg får tid, men kommer ikke til å sitte inne å blogge hele dagen liksom. Uanseeett, ny header skal jeg lage snart, skal bare få tatt litt nye bilder! :-) Så, ønsk meg velkommen tilbake? ;*

ett gammelt bilde av meg og eline (søster). Hehe, fant ikke noen som passet til innlegget :)
hits