august 2009

min bloggtid er over...

Hei, søte lesere! Har en trist nyhet å komme med.. Okei, ettersom skolen begynner på Onsdag, og jeg begynner i 8'klasse, og karakterene er viktig, slutter jeg å blogge. Jeg skal altså satse alt jeg har på leksene/karaktere, og ikke bare være på pc'en og blogge o.l  Altså, det jeg prøver å si.. Min tid på blogg er over. Sorry lesere, jeg beklager virkelig. Men jeg veit att det er mange der ute som har bedre blogger enn meg. Jeg hadde vel egentlig ett mål å komme på topplisten, men jeg rakk desverre ikke det denne gang. Men jeg har derimot vært på 12.plass for mest aktive, hatt nesten 700 lesere, fått mange søte kommentarer, nye venner, og fått karakteren 5, 5-, 5- på vurderinger. Jeg takker meget, selvtilliten har øket, og jeg har hatt det utrolig fint med å blogge. Kommer virkelig til å savne det, siden det var noe jeg virkelig likte. Men nå er det karakterene som gjelder. Kanskje jeg kommer tilbake en gang, kanskje kanskje? STÅ PÅ VIDERE ALLE DERE SOM BLOGGER IHVERTFALL!  - xoxo, elisabet - over og ut

over

vi skal sykle over sju mil


 hei
jeg, trude, eline, mamma og ei veninne av mamma! Vi skal nemlig sykle rallarvegen :) Har gjordt det en gang før, og det er veldig langt, og kaldt. Vi skal sove over ei natt på ei hytte da, og da har jeg planer om att jeg og trude skal ligge å prate til langt på natt! :D Så gleder meg veldig! Men vi skal ikke sykle hele rallarvegen da, så vi får bare nedoverbakker.
Kommer til å bli digg! Var forresten innom skolen igår, eller.. Ballbingen. Fant ut att jeg savner å spille fotball også.. Har du sykla/gått rallarvegen før? Liker du å spille fotball?

smile
sykl
Bilde ifra forrige gang jeg sykla der. Noen år siden ja :)

Vinnerene blei...

Okei, først og fremst må jeg bare ut med litt klager.. Hvor blir det av alle leserene? Jeg hadde 677, og nå har jeg under 300? Synest det er veldig dumt, ettersom da mister jeg litt håpet av å blogge, viss nesten ingen leser den.. Leser du bloggen min?

Over til litt konkurranser. - Jeg hadde en liten konkurranse igår, med første, andre og tredje premie. Får desverre ikke tid til å lage videoblogg, siden jeg snart skal reise på en liten tur. Ihvertfall, vinnerene er som følgene:

1 premie: Går til.. www.KIWIKID.blogg.no (send meg en mail på eeyvyy@hotmail.com å si hvordan headeren skal være)

2 premie: Går til... www.TARO.blogg.no , du blir linket i tre innlegg.

3 premie: Går til... www.MARIESO.blogg.no , du blir linket i ett innlegg.'

sur
Snart blir det ett surt fjes viss jeg mister flere å flere lesere :(


KONKURRANSE! (med premie)

3
Har en liten konkurranse jeg! :) Avgjørest imorgen tidlig! (usikkert klokkeslett) Dette trenger du å gjøre for å bli med:

 « Skrive ett nytt innlegg på bloggen din om att du er med i konkurransen min, og linke dette innlegget.
 « Skrive en kommentar på dette innlegget om att du er med, og link til innlegget du har skrevet om konkurransen min.
 
S Å    E N K E L T    B L I R   M A N    M E D   I   K O N K U R A N S S E N   M I N .

Premie? Såklart er det premie. Men siden det bare er en liten konkurranse for nå, så blir det også en liten premie.

 « 1 premie: En Header laget av meg.
 « 2 premie: Link i 3 innlegg.
 « 3 premie: Link i 1 innlegg.

Hvordan trekkes vinneren? Vinneren skal jeg prøve å få trekt på videoblogg. Bare skriver ned alle som er med på lapper, og trekker tre lapper.
MEN, BLIR IKKE KONKURRANSE OM IKKE MANGE BLIR MED :)

barestine

Bloggvurdering av www.idaso95.blogg.no

Jeg lovte jo att jeg skulle trekke ut en av de som ville bli vurdert, og vurderingen går til http://idaso95.blogg.no/.

Førsteinntrykk: Første inntrykket når jeg kom inn på bloggen, var att den var veldig ryddig, og fin.
Karakter: 5


Bloggdesign: Jeg likte veldig godt headeren hennes! Den var blendet sammen uten att det så uekte ut. Veldig bra! Også hadde hun ett søtt bakgrunnsmønster.
Karakter: 5


Innleggene: Synest hun skriver veldig interressant om hva som skjer i livet, og ting for underholde henne. Sjeldent skrivefeil å se.
Karakter: 5+


Helheten: Synest det var en veldig bra blogg, ryddig, og innlegg for enhver smak. (som utfordring, anbefaling osv)

Samlet karakter:
5+

2815yzo
Vil du bli vurdert? Skriv en kommentar, og kanskje det blir deg neste!

ny header og dagens outfit

Ny header! Har slitt ganske lenge med hvilke farger som kom til å passe, men jeg fant ingenting jeg blei fornøyd med.. Derfor er designet det samme gamle, og bare ny header. Håper det går bra, inntil videre? Her kommer dagens outfit:

outfit
T-skjorte - PerNille | Smykker - Cubus | Jeans - Savoy
Hva synest du om headeren og outfiten?

Hvilken header?

Heeeya, søte lesere! Veit jeg begynner å blogge seint på dagen, men idag har vi rydda litt.. Og, det regner idag, så jeg har ikke noe spesielt å finne på enn å sitte på dataen å lage meg ny header. :) Har jo hatt den saue headeren ganske lenge nå, så tenkte det var på tide med en ny. MEN, jeg har nemlig laget tre... Hvilken synest du jeg burde bruke? Blei selv egentlig mest fornøyd med den siste, og ikke noe særlig med de to andre.. Men vil høre deres mening! :) - xoxo, elisabet.

1
Nummer 1. Den blei litt sånn spesiell da :)

2
Nummer 2. Helt vanlig og kjedelig egentlig :p

3
Denne blei jeg mest fornøyd med.. :)

Min første HÅRVIDEO!

video:harvideo

{Dette er da min aller første hårvideo! Sveisen mikset jeg sammen helt selv, så håper du liker den!}

Dyreparken eller?


Jeg, mamma og Eline har nå bestemt  oss for att vi skal ha en liten ferie sammen vi også. Så vi tenkte vi skulle reise til en park, men ikke Bø Sommerland, siden jeg akkurat har vært der. Vi tror kanskje att vi reiser til Dyreparken i Kristiansand, men er usikre... Noen forslag? - xoxo, elisabet. 
(Bildet er hentet ifra Google)

smile

Hjemme ifra Bø!

Onsdagen møtte jeg Andrea og familien hennes, og det var da turen til Bø i sommerland begynte. Turen var fire timer, men det gikk helt greit ettersom vi så på to filmer. Det var først oppå fjellet, også ned en dal, og opp igjen, og ned igjen. Da vi var framme, stod det ei kjempe fin hytte forran oss! .. Og vi kunne ikke vente med å komme inn :) Hytta var kjempe fin innvendig også. Jeg og Andrea fikk oss ett veldig stort og fint rom for oss selv, og det var tre soverom i hytta. Neste dag reiste vi til sommerlandet, og der var det utrolig gøy! Vi var mest i en sånn elv som gikk rundt og rundt, og det var strøm i den. Plutselig var det noen gutter som spurte om vi skulle bli sammen med dem, men vi sa nei da .. Vi kjente jo ikke dem, hehe.. Ingen av oss tok 'magasuget' men vi tok 'Mot i brøstet' som var litt skummel, men veldig kjekk. Ellers tok vi mange andre sklier også. De neste dagene var i på 'Rjukan Badet' (altså ett badebasseng), og det var mange basseng der, og noen sklier. Vi var på Rjukan Badet to ganger, så vi fikk bada veldig mye, de fem dagene vi var der. Ellers var hagen veldig stor, så jeg og Andrea laga ett par filmer.. Skrekk såklart! Og maten vi spiste var kjempegod! (creds til kokkene!) Vi fikk også handla litt i Rjukan, og jeg kjøpte meg tre gensere. I sentrum var det også en lilla volvo som kjørte frem og tilbake og tuta masse på oss! Vi blei litt flaue.. Har du vært i Bø sommerland?

1
Det var tilogmed epletre og plommetre i hagen!

2
I elleve tida bestemte vi oss for å gå en tur.. Ser du Andrea forresten? :D

3
Slik så rommet ut, sant det var fint og stort? :D

4
Og i Rjukan spiste vi oss litt lunsj på en skikkelig koselig bollebutikk :D

5
Munnen blei ikke helt vellykka, så det måtte sensurerest...

1249915621384
Meg sammen med husmor statuen..

6
Også Andrea og meg <3

Fikk desverre ingen bilder ifra Sommerlandet, eller Rjukan Badet, siden jeg ikke turte å ta med speilrefleksen inn. Skulle egentlig mobilblogge også, men kameraet har blitt ødelagt på ett eller annet vis..
KOMMENTAR? :D

Jeg skal blogge nå...

SNART! . Seinere idag :)  Altså, kom hjem fra Bø med Andrea og familien hennes i 9 tiden, og da måtte jeg spise, også så vi på noe haisommer greier på tv'en.. Så rakk ikke å blogge. Men jeg veit, jeg skal blogge om turen snart! Seinere idag faktisk! Så ikke glem meg da! :) Idag skal jeg chille, å ikke gjøre noe spesielt. Skal snart møte Trude igjen da! :D Så, hva skal du idag? :)

duerjentamidu
Dette har Trude laga til meg, utrolig søtt, eller hva? :D

Bø i sommerland

Imorgen, i tolv/ett tida, reiser jeg, Andrea og familien hennes en 5 timers kjøretur, mot Bø! Vi skal være i sommerlandet, og jeg tviler ikke ett sekund på att vi kommer til å få det kjempemorsomt! Jeg gleder meg utrolig :) Så, jeg kommer sikkert ikke hjem før Søndagen, elns. Så, vil dere att jeg skal mobilblogge? Har du vært i bø?Bildet fant jeg på google.

Bursdagsbarnet og fotografi

Heisann! Idag kjørte mamma meg og Eline bort til Bestemoren min, som fylte 79 år idag :) Vi gikk opp den lange bakken til huset, og når vi kom frem, rakte vi gavene til Besto (som jeg kaller ho), ei vinflaske, (hehe) ett fuglebur som jeg har laga, noe jeg laga i photoshop (innlegget under)og ei såpe :) Ho blei glad for alle tingene, og pappa fikk også en liten ting. Når vi skulle spise kake, så begynte jeg å spise ett stykke av en bløtkake. Jeg var absolutt ikke klar over att det var moltekrem i den, og da jeg fant det ut, begynte jeg å lage rare grimaser og Eline begynte å le seg ihjel. Imens, kom Besto forbi, og jeg bare 'Kjempegod kake!'  (altså, jeg likte egentlig ikke kaka da... men ville ikke såre Besto som hadde slitt med å lage kakene) Spiste ihvertfall opp kaka, etter mye latter. Deretter spilte jeg, Eline og Pappa litt kort, som var veldig gøy. Plutselig fikk jeg lyst til å ta noen bilder, og da gikk jeg rundt på gårdenn og tok bilder av masse forskjellig. Vi fikk også tid til å kjøre litt firhjuling, og bade! Hadde en flott dag, men vi spiste egentlig ikke noe ordentlig mat. Jeg er litt sulten nå.. Liker du bløtkake? Liker du molte? - xoxo, elisabet.

1
Det glade bursdagsbarnet, besto! :D

2
Eline, min kjære søster! Har ho fått langt hår eller? (a)

3
Meg.. Så litt sånn 'dopa' ut akkurat der, menneh.. LANGT HÅR? :D

4
Armåndet til Eline i hånden min :)

5
Bursdagsbarnet igjen!

6
Fotografi.

7
Gjerde- fotografi :)

8
Blomster- fotografi

9
Bringebær fotografi

10
Meg og en kjempegammel .. uh, sement maskin? (hodet kom ikke med men)

11
I bilen på hjemover vegen, ruta var skikkelig kald!

Hvilke av bildene var finest? :D

Jeg drar i bursdag nå

Nå reiser jeg i bursdag til Bestemoren min, og det blir sikkert digg! :) Vi får sikkert masse gode kaker og mere naminam! :D Ihvertfall, får ikke blogga ut hele dagen da, mest sannsynelig.. Men ihvertfall, gratulerer med dagen til besto! :D Har også laga noe til ho i photoshop, hva synest du om den? - xoxo, elisabet.

besto
Ett utvalg av pappa, besto, meg og eline :D

Vil DU bli vurdert?

Tror kanskje jeg skal begynne å anbefale/vurdere blogger. Så om du vil bli anbefalt/vurdert, skriv en kommentar, også kanskje DU blir trekt? Tar kanskje en i uken, eller flere, får se hvor mange som vil bli vurdert :)

bortfrt
Kanskje din blog får en 6'er?

Svar på spørrerunden (VIDEOBLOGG)

video:smilefjes

{Okei, videoen varer ganske lenge, 10 minutter.. Men ihvertfall, var ganske nervøs og sånn, så tabber meg ut ett par ganger, OG det høres ut som om jeg ikke kan si 's' men det er bare lyden som er sånn..Fornøyd med svarene? :)}

Sykling og bading

Okei, er det bare meg, eller merka dere att det så litt rart ut med 'Sykling'? Det minte meg rett og slett om en syking.. Nok om det, nå vil Mamma ha meg og Eline (søster) på tur igjen. (vi var faktisk på en fjelltur igår også) Først skal vi sykle ett stykke, og om det blir fint vær skal vi bade etter det! :) Har du/ skal du bade idag? Liker du å sykle? - xoxo, elisabet.

ok
Meg når jeg hoppet ifra stupebrettet. Meg når jeg gjorde meg klar til å hoppe.
(bildene er tatt tidligere i sommer)

Morgenfugl

Heisann! Vil si att jeg er en morgenfugl siden jeg står opp klokken elleve, og det er alt for tidlig for meg... Uansett, skal rydde litt hjemme idag også, og må lage bursdags gave til bestemoren min som fyller år imorgen :) Ihvertfall, så dere har noe å gjøre på bloggen min selvom jeg ikke skriver så mange innlegg, så spørr meg så mange spørsmål du bare vil på spørrerunden :) Når står du opp om morningene? Hva skal du idag? - xoxo, elisabet.

pulverpadda
Denne headeren laget jeg forresten til søstra mi, www.pulverpadda.blogg.no 
men hun var ikke helt fornøyd.
Hva synest du om den? :)

Hvilken farge passer meg best?

Ettersom jeg hadde brunt hår før, og har kanskje tenkt til å farge det igjen, må jeg høre deres mening. Bildet er redigert, så det viser ikke den ekte brun fargen.. Hvilken av fargene passer meg best? Brun, eller mørke blondt, som jeg har nå? - xoxo, elisabet.

vsss

Skogstur og kortspilling

Nå er det bare noen timer siden jeg kom hjem ifra å ha sykla skikkelig langt, også skulle vi gå en lang tur. (Blei ganske sliten ja) Ihvertfall, tok ingen bilder på turen, men vi spilte litt kort tidligere idag, derfor legger jeg ut dette bildet under her. Hva har du gjordt idag? Liker du å spille kort? Ikke glem spørsmålsrunden under her, - xoxo, elisabet.

kkort
Will you be my lady? :D

Spørrerunde?

Jeg har veldig lyst til å ha en spørrerunde nå, så da har jeg det! :) Spørr meg om alt som faller deg inn, og så skal jeg prøve å svare dem på videoblogg. Har du ett spørsmål? :) - xoxo, elisabet.

akme

Jeg vil lese DIN blogg

Hei folkens! Trenger virkelig tips til gode blogger, eller du kan bare skrive din egen blogg som kommentar. Så skal jeg besøke den, og kanskje skrive en kommentar? Kanskje blir jeg fast leser også? - xoxo, elisabet.
humm

DYRENE MINE: kattungen

Nå tenkte jeg att jeg skulle begynne å skrive ett innlegg om alle dyrene mine, har foreløbig bare 4 dyr (bare og bare), hadde for en stund siden 13 stk... Vel, i dette innlegget, handler det om kattungen! Kattungen har desverre ikke fått navn enda, noen forslag til navn? Jeg tenkte kanskje den skulle hete Hårball, men blir glad for forslag :)

En lørdag seint i Mai, lå Cleopatra i nederste klesskuffen til broren min og fødte fem hele kattunger. En av dem, var 'hårball' Hårball har klart seg fint, til Cleopatra blei borte. (hun blei avlivet) Derfor, måtte hun bli 'adoptert' av den andre kattemammaen, som hette Silke. Det gikk fint etter en stund, og 'Hårball' voks seg stor og søt. Det viste seg att den blei langhåra, selvom ikke moren er det. Vi tror bestemoren var det da :) 'Hårball' er en leken, vill og søt liten jentepus, men også veldig redd. Hun liker å bråke med Silke, og de biter og tuller som bare det. Hårball er fargerik, med oransje, svart, grå, og litt hvit. 'Hårball' spiser det meste av mat, men i en alder av ca. 9 uker, patter den fortsatt. Vi er usikre på om vi skal beholde henne, siden vi har 4 katter, men er noen intr. så si ifra :) - xoxo, elisabet.
SYNEST OM BILDENE?

kitt

min herlige frokost

God morgen! Min herlige frokost består nemlig av frokostblandingen Crüsli! Jeg bare digger den, den er kjempegod :)
Hva består din frokost av? Liker du Crüsli? Blei ett veldig kort innlegg nå, men siden det er sol for første gang idag på lenge, skal jeg og Eline mest sannsynelig reise ned å bade! :) Fint vær hos deg? - xoxo, elisabet.

                                                                                     sun


hits