oktober 2009

HALLOWEEN!

Hei lesere! Idag er det jo halloween, og jeg har gledet meg en god stund til det :) Uansett, jeg er litt usikker på hva jeg skal være.. Men tror kanskje jeg skal være en cowboy, og ei veninne av meg skal liksom være kona mi. Ho er da liksom sånn gårdsbruk dame, så vi skal få godteri i ei bøtte som ho egentlig bruker til å melke i .. hehe! Skal du gå halloween? Hva skal du være?

hei
Eline (søster) til venstre, meg i midten, og Madde (veninne) til høgre.
ANTREKKET FÅR DU SE SEINERE IDAG :D

Svineinfluensa vaksine

Hei og hopp! Jeg veit jeg blogger lite om dagene, men jeg har liv utenfor bloggen også. Uansett, idag har jeg vært å tatt svineinfluensa vaksine, og det gjorde egentlig ikke noe vondt. Det svei litt, og blødde litt, men ellers går det toppers nå! Nå har jeg fått gjordt leksene mine, og tenkte det var tid for å blogge. Jaja, vi snakkest! Skal du/har du tatt vaksine mot svineinfluensa?

1

20091027 svineinfluensa vaksine

Barnepasser på høgt nivå

Hei folkens! Har ikke blogga i hele dag, nemlig fordi jeg har vært barnepasser til to kjekke gutter ifra etter skolen, til halv ti elns. Er veldig sliten nå, fordi vi har holdt på med forskjellige ting hele dagen. Hva har du gjordt idag?

snapshot200910260
fryktelig lite bilde da men...

Likestilling, alle er like mye verdt!

Har nå hatt en liten photoshoot med to av bamsene mine. Hele poenget var å vise at uansett hvordan man er, eller ser ut, holder man sammen. Alle er like mye verdt! - elisabet

pr1

pr4

pr2

pr3

ANIMASJONS HEADER!

Da var den endelig på plass! Min første, og nye animasjons header! Blir kjempe glad for tilbake meldinger på den. Snakkest senere idag da! - elisabet. (HAHA, OVERSE SKOEN I HØGRE HJØRNET)

Vinnerene av blogg vs blogg

Stem på din favoritt blant bloggene under:

edf3142db125a045fd11485ac88b5845
vjpg
337837101256398916413

BLOGG VS BLOGG

Vil du være med på blogg vs blogg? Skriv en kommentar! De to som blir med, avgjørest om 10 minutter. SKYNDT DEG!

bbb

Jeg trodde klokka var...

8!! ...Men så roper plutselig mamma at nå må vi sove fordi klokka bare er 7! Uansett, nå er jeg fult opplagt, og greier ikke sove ett minutt til :) Jeg fikk heller ikke fortalt om dagen igår (ligger litt på etterskudd med hele bloggen nå) Vel, jeg reiste til Voss, shoppa på  Amfi senteret, og det var masse TILBUD! Fikk kjøpt 3 bukser, og to strikka vester. Blei veldig fornøyd selv :) Også så vi litt på julegaver, og jeg tror kanskje Pappa kjøper objektiv til kameraet! :D Så idag, skal jeg sikkert bare slappe av egentlig.. Hva ønsker du deg til jul?

outftt
mihi, brillene fikk jeg i Donald :)

Herlige dager sammen med ia

Hei bloggen! Nå har jeg ikke fått blogget på en god stund, siden jeg har hatt prøver osv. Uansett, på Torsdag reiste jeg hjem til Lina, eller 'ia' som hun kalte seg da hun var liten. (så søtt! :D) Hadde det veldig koselig, vi var ute og tok bilder, spilte e-toy, var med hamsteren hennes, osv. Siden jeg hadde det så gøy, reiste jeg dit igår også, og hadde det utrolig koselig. Har du vært med en veninne i det siste?


1

2

3
(synest det blei tøft! *snikfotograf*)

4
Ho skulle late som om ho knakk foten elns. men begynte å le :D

5

VURDERING AV...

Den første vurderingen går til Silje, Sillumi.blogg.no
(VIL DU OGSÅ BLI VURDERT? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGG ADRESSE)


Førsteinntrykk: Førsteintrykk var ett veldig fint design, og ryddig blogg.

Karakter: 5

Bloggdesign: Likte veldig godt bloggdesignet, headeren var enkel og fin, og veldig fint oppsett.
Karakter: 5


Innleggene: Synest det var interresante innlegg, om hva hun gjør hver dag, til tips. Veldig bra! Minuset var at bakgrunnsfargen på innleggene var rosa, og det synest jeg ikke passet så godt inn til de andre fargene.
Karakter: 4+


Helheten: Likte bloggen veldig godt, og anbefaler deg å kikke innom den.

Samlet karakter:
5-

uten navn
Ta en titt innom bloggen hennes
her. Hva synest du om bloggen?

Engelsk prøve, noe for deg?

Da har det seg sånn at jeg har planer om å øve til engelsk prøven i hele dag. Klokken er allerede mye, så får vel egentlig ikke så mye tid på meg. Uansett, føler jeg kan det sånn noen lunde. Engelsk er vel ikke akkurat mitt favorittfag, men ikke det verste heller. Mitt favoritt fag er norsk :) Hva er ditt favoritt fag?

brit

britt

Her er videoen jeg lovet dere!

Husker dere da jeg sa jeg hadde vært på gammeldans, og Evelyn (veninne) hadde filma det? Det tok litt tid før jeg har fått tid til å blogge om det, men her er den. Jeg er jenta på det tredje paret du ser etter filmen har begynt :) Har ikke blogget før idag, siden jeg har holdt på med en vanskelig lekse oppgave i hele dag. Har masse prøver også, så får litt lite tid til å blogge..  Hva er hobbyene dine?
 
Fikk heller ikke til å rotere den, så du får snu på hodet, eller pc'en.. he-he.

Vurdere DEG?

Jeg skal begynne å vurdere ett par personer hver uke. Usikker på hvor mange enda, men begynner ihvertfall idag!
Så om du vil bli vurdert, legg igjen blogg adressen din under her, så trekker jeg en tilfeldig som blir vurdert.

bortfrt

Sesong vinnere, og robinsonekspedisjonen

Hei folkens! Nå ligger jeg i sofaen med teppet på, og ser på robinsonekspedisjonen. Før idag spilte vi kamp, og vi tapte desverre 4-3, men har likevel vunnet tabellen for dette året, og kommer til Bergen kretsmesterskap. Er utrolig glad, men veldig kjipt at vi tapte den siste kampen med ett mål på straffe. Uansett, ser du på robinsonekspedisjonen?

Konkurransen på bloggen (i meny linjen) avsluttest snart. BLI MED! :)

WE ARE NUMBER ONE

God morgen lesere! Nå har jeg akkurat tatt en dysj, og er klar for kampen seinere idag.
Som du leste på overskrifta 'We are number one' så vil det altså si at laget mitt, har vunnet hele tabellen. (FOTBALL)
Alle på laget er utrolig glade for det, og det vil si at vi kommer til Bergen kretsmesterskap :) Uansett, idag er vår siste kamp, og vi vant 5-3 mot dem forrige gang. Eneste grunnen til at vi ikke kommer til Bergen, er om de vinner med 13 mål over oss, noe som er usannsynelig når vi vant mot dem også! Hva skal du idag? Btw, tusen takk for alle hyggelige kommentarer på den nye headeren. Er selv bittelitt missfornøyd, men det er ikke lenge til vinteren, så skifter vel da. :)


http://fotball.speaker.no/FIKSfotballdataclient/ft.aspx?scr=table&ftid=38162  (klikk deg inn der å se)

NYTT DESIGN!

Nytt design :) Hva synest dere folkens?

hedd

høstbilder i sola

Hei alle sammen! Har ikke blogga siden igår, og klokka er allerede.. *kikke på klokka* HALV SEKS!? Oi.. da er det jammen på tide :) Uansett, idag har jeg, Eline og ei veninne gått ned til skolen, og sett hvor de holdt på med kunstgressbanen. De har kommet veldig langt på den, heldigvis! Uansett, vi fant ut at vi skulle ta noen høstbilder, og slik blei det jo. Hva er din yndlings årstid? Min er fremdeles sommer da men, hehe. (Veit at bakgrunnen på noen av bildene, altså de kvite store greiene er utrolig stygt, men så får det bare være.) OG dette var en bitteliten smaksbit på den neste headeren :) Den kommer til å handle om høst, og med knæsj oransje. her er vinneren av fargen jeg bestemte meg for.

høst1

høst2

høst3

høst4

høst5

høst6

høst7
hvor blei det av alle bladene?

høst8Minikonkurranse #1

Jeg trenger din hjelp til å velge farge som jeg skal ha til mitt neste design! Kom med alle slags farger, og ikke bare 'grønn, rosa' osv... Du kan komme med 'babyrosa, lemongrønn' osv :) Siden det er min første minikonkurranse, blir vinneren (den personen som sa den fargen jeg bestemmer meg for) linket i det neste innlegget!
untitled1

Kakemenn i Oktober?

Hei kjære lesere! Nå har jeg akkurat kommer meg inn på rommet for å ta en liten pause, etter en stooor og lang oppvask. Hendene mine lukter rett og slett spy, fordi oppvask hanskene har vært igjennom mye rart. Uansett, ikveld har vi bakt kakemenn, og det smakte NYDELIG! Får allerede julestemning jeg nå. Så nå skal vi prøve å spare de helt til jul, noe vi sikkert ikke greier. Men men, liker du kakemenn? Hjelper du ofte til hjemme? (som oppvask, rydde rommet osv) - elisabet.

1

2

3

4

5

Liten bildeserie :) kommentere? Og ang. design og stilsettet på bloggen, så kommer det kanskje på søndag. Dere er sikkert like lei designet og headeren min som jeg er, men det kommer snart ihvertfall!


whaskjeraa?

Hei folkens! Idag skal jeg, Eline og ei veninne kanskje på dugnad på kunstgressbanen :D (endelig kommer den, venta i 2 mnd nå!) Liker du fotball? Uansett, blir ganske optatt hele helgen, men får kanskje tid til å blogge litt inne i mellom. Hva skal du idag? Og ikke glem konkurransen som er under her :) Vi snakkest! - elisabet.

egypt 226
sånn halvoutfit fra idag. Brukte t-skjorta :D

Gammeldans, for første gang.

Hei hei folkens! Fikk ikke blogga i går kveld, grunna at jeg har begynt på gammeldans. OG det var utrolig nyttig, for allerede nå, kan jeg mange danser :) Legger opp en film seinere idag, så dere får bare vente å se. Er du med på dans? Hva skal du idag?  HUSK KONKURRANSEN NOEN INNLEGG NEDENFOR :)

elijpg
snakkest :D

Leppepomade, Lypsyl, leppe care.

Jeg har en tendens til å bruke Leppepomade, som jeg sier, veldig ofte! Leppene mine blir fort tørre, så det blir vanskelig å le og smile fordi leppene er enormt tørre.. *IRRITERENDES* uansett, bruker mange forskjellige, og med engang jeg tar det på, blir leppene bedre! Bruker du leppe care? - elisabet

caar

car

caarr
Hårball ville også være med på bildet, som du ser..

Kakao til frokost, deilig huh?

God morgen kjære lerese! :) Nå er det jo fult av rim på bakken, og da får jeg kakao av min kjære søster! :) Idag er det torsdag, har matte.. eh, noe prøve greier.. Har hatt kjempe mange prøver i det siste, men denne tar jeg det litt med ro med.. Uansett, er det snø hos deg? Hva skal du idag? snakkest seinere idag, - elisabet!

yum
kakao er hærlig, hva? :)

Mjuk start, kanskje en konkurranse?

video:mov00518

{Okay, i hele dag har jeg holdt på med bloggen, vel.. nesten da.. Jeg lagde meg en film som jeg blei gansk fornøyd med, og da var det fortsatt lyst ute, og det blei bra kvalitet. Så fant jeg ut at den var laget med mobil, og at da kunne den ikke redigeres i Movie Maker, med mindre jeg endra filformat, noe jeg ikke veit hvordan man gjør.. Gjør du? Uansett, har nå laget en ny film, og den blei vel sånn som den blei... Dårlig lys og kvalitet, men det får duge. Holder på å endre hele bloggsiden også, med stiloppsett osv.. Men alt til sin tid :) Her er noen bilder: kam

kamm}

DETTE vil jeg...

Jeg vil begynne å blogge igjen! :)
Hva synest dere om det? Får jeg mange positive tilbakemeldinger begynner jeg i snarest tid :) Har en del prøver på gang nå, så får ikke begynt denne uka.. Men, jeg har akkurat vært i Egypt, så mye spennendes derifra å blogge om! Ønsker også mange nye venner på bloggen, så bare å søke! Skal lage ny header, og farge og hele stil opsettet.. Skal endre hele bloggen så den blir som ny, så det er bare å vente en liten stund :D - elisabet

4
Bilde ifra badebassenget i Egypt. Ser ut som om jeg har veldig kort hår,
men hadde det i en strikk :)

hits