november 2009

HVILKET DYR?

Da har jeg laget en liten vs for dagen, der jeg trenger alle sin mening. Så hva synest du er det beste dyret, marsvin, katt eller hund?

vs

JULEKALENDER - meld deg på!

Da henger jeg meg også på 'trenden' og lager en egen julekalender.. Siden jeg har en liten blogg, blir det ikke all verdens med premier, men små premier. Dette er bare for morro skyld da! Noe av det du kan vinne er blandt annet vurderinger, linker, at jeg redigerer et bilde, header osv..(Forslag til små premier kan skrivest i kommentarfeltet)
Så da håper jeg at alle som synest dette hørest morro ut, blir med! Det blir altså trekt en ny vinner ifra 1-24 desember hver dag, så du må følge med på bloggen hvem som vinner! Kanskje du?

Det du trenger å gjøre for å bli med er:
« Skrive ett innlegg på bloggen din om at du er med i julekalenderen min
« Skrive en kommentar under her med linken til innlegget du har skrevet


(kalender ifra google)

« UKENS

Da er denne uka snart overstått, og jeg tenkte jeg skulle komme med en liten 'ukens' fra meg. Idèen har jeg ifra denne jenta, men jeg skal ha en litt annerledes ukens da.

Ukens blogg:
http://hannelizabeth.blogg.no
, elsker denne bloggen! Søtt design, og skriver bra.
hanne


Ukens tv-program:
gossip girl, genialt program!

Ukens sang:

bad romance - lady gaga

Ukens ting:
julelys - snart er det jo jul!

Ukens bilde:
7
du så sikkert dette bildet i forrige innlegg, men synest nissen var så søt
så jeg bruker den som ukens bilde..
Hva er din ukens? :-)

JULESTEMNING

Hei folkens! Sorry for litt lite blogging, men har vært helt tom av idèer og mista blogglysten i noen dager.. Uansett, det som har skjedd er litt av hvert, men jeg så blandt annet 'Luftslottet som sprengtes' igår på Kino, og den var veldig god! Tilbake til overskriften, har kommet ganske mye i julestemning ettersom vi har hatt mye juleverksted osv.. Tok litt bilder av noen nisser, og blei ganske fornøyd.. Hva synest du om bildene? Har du kommet i julestemning?

1

2

3

4

5

6

7
Hvilket bilde likte du best?

BUSSVELT PÅ HARDANGERVIDDA

Nå sitter jeg her og er egentlig utrolig redd, for jeg har akkurat fått vite at det har v'ært bussvelt på Hardanger vidda... Ungdommene som er med, har vært i Oslo og protestert mot hardangerlinja, som kan gi oss 15% mere kjangse for å få kreft. På veg tilbake, har altså bussen velta, og mange av ungdommene har fått skader, men bare to stk er mere alvorlig skadd... Grunnen til at jeg er redd er fordi de fleste av ungdommene går på skolen min, og i klassen min.. Har også snakka med en av dem, og han sa at det gikk sånn noen lunde greit nå. Jeg tvilte på om jeg skulle være med, men føler meg heldig nå som sitter nå i sofaen min er trygg.. Har du fått med deg den forferdelige nyheten?


(
bilde: google)

DU BESTEMMER!

Nå kan akkurat du være med å bestemme mellom forskjellige ting jeg skal ha oftere! Her er forslagene dere kan stemme på;

- Vurderinger
- Blogg vs Blogg
- Konkurranser
- Photoshop tips
- Videoblogger (hårtips, sminketips osv)
- Gratis headere

andrea
(header jeg laget til www.c0olorpink.blogg.no)
Stem i veg, så får vi se hva jeg blogger mere om!

VINNERENE AV KONKURRANSEN


EDIT: Jeg beklager virkelig for at lappene var så utydelige at dere ikke så navnet, men det tenkte jeg ikke på før etter jeg laga filmen, og nå har jeg desverre ikke tid til å lage en ny.. Men dere får bare stole på meg på at de som vant, vant :) Skal jeg ha flere slike konkurranser?

NEW MOON

Jeg er jammen heldig! Jeg skal nemlig se new moon ikveld, halv 7. (ikke så lenge før jeg drar) men uansett, har akkurat sett eneren, og jeg hadde ikke planer om å se den.. Men etter jeg så den, blei jeg litt betatt, og føler at jeg må se new moon også.. :) Så nå sitter jeg med høy puls og venter på at vi skal kjøre til Voss for å se den.. Har jo pynta meg litt til kino, og her er outfiten:  Forresten, har du sett new moon?

twail
"første utkast" før jeg tok håret i strikk, og bytta smykke.. (fjeset var mongo)
twai

JULEVERKSTED

Da var jeg, heldig nok i gang med julegavene da! Nå har jeg sittet i ett par timer med juleverksted, og har fått laga litt av hvert... Så er ganske så fornøyd nå, selvom jeg har haugesvis igjen på julegavene... Mamma hadde kjøpt mye sånne pakninger med ting man kunne lage, og det var mye jeg ikke orka lage, men det som var morsomt lagde jeg.. Så du får ta en titt på bildet under her.. Har du begynt med julegavene?

new moon 020
to julekort, to små pakninger med hemmelige gaver oppi, og en julenisse oppi
en sko som jeg malte.. :D

MITT MÅL

Mitt mål for øyeblikket er å komme i spagaten.. Har så utrolig lyst til å gjøre det! Selv er jeg ikke så særlig mjuk, så det vil ta litt tid.. Men med tøying hver dag i en måned eller noe, har jeg kanskje oppnådd det! Kan du gå i spagat?

(bildet fant jeg på google)

BADING OG GYMSAL

Heisann folkens! Ettersom det siste innlegget mitt, hvor jeg skrev om x-faktor, var jeg veldig uheldig med at Pernille gikk ut.. Uansett, dagen idag har vel gått ut på at vi (jeg, eline + to venner) har vært ute og spilt baseball.. Utrolig morsomt egentlig! Nå skal vi ned i gymsalen og trimme oss litt, før vi hopper uti bassenget! Gleder meg :) Hva skal du idag?

14 (400x266)
Et bilde tatt i sommer.. Meg til venstre :)

X FAKTOR

Har ikke fulgt med hele dagens x-faktor, men jeg lurer på, hvilken finalist håper du går ut idag? Selv heier jeg på Pernille, så håper ho blir...


noen av disse har gått ut da men..

DEN FØRSTE SNØ

Da jeg kjørte over hardangervidda på veg hjemover ifra Mormor, så var det utrolig mye snø der! Det er en uke siden jeg var der da, men har helt glemt å blogge om det. Uansett, tok kjempe mange bilder, men de blei ikke så veldig gode ettersom alle er tatt inne i bilen... Uansett, det var herlig å oppleve den første snøen! Gleder meg til det kommer mye her jeg bor :) Er det snø hos deg?

fjell1

fjell2

fjell3

fjell4

fjell5

fjell6

fjell7
Synest om bildene? :)

TIPPEAKSJER SOM GÅR TIL...

Nå har jeg vært ute å solgt tippeaksjer som går til den nye kunstgressbanen, godt formål? Uansett, det var regn ute, og ikke noe særlig vær å gå i... Uansett, jeg har solgt 15/30 og tjent 1.500 :-) Såeh, ja.. Skal snart blogge om noe kjempespennendes, så gled det! Kanskje en videoblogg? Har du vært bøssebærer eller solgt noe fra hus til hus før?

smunger og aksjer 363

KJÆRLEIK

Hei folkens! I hele dag har jeg jobbet med lekser egentlig, og vært en liten tur på butikken for å kjøpe kattemat :D Uansett, har hatt en fin prat med besteveninna mi Trude nå, og det var hærlig! Skal møte ho igjen 4-6 des! Uansett, DERFOR! tenkte jeg at jeg skulle skrive ett innlegg om kjærleik, love, kjærlighet. Eller, går ikke så nøye inn på det, men jeg skal lage en liste over 5 ting jeg elsker <3 Skriv som kommentar din egen lille liste med 5 ting DU elsker!

- Vennene mine
- Dyrene mine
- Fotball
- Å ta bilder
- Bordtennis

kremm
en av bestevennene mine; trude<3

SPØRSMÅLSRUNDE

Så utrolig lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så nå vil jeg jammen ha det! Så da er det bare og spørre i veg, om alt mulig! OG, den som kommer med det rareste spørsmålet, blir linket i tre innlegg. ASK ME :)

au
skal jeg svare på spørsmålene på videoblogg eller skrift?

NOE SOM FENGER FOR PENGER


rdnese
Heisann!  Du har kanskje hørt mottoet ' Gjør noe som fenger for penger', fra rød nese kampanjen. Rød nese dagen 2009 er 29 november, og jeg synest alle burde støtte kampanjen å kjøpe en nese! Det viktigeste er jo at det faktisk går til 'reddbarna' og at vi kan gjøre noe med det! KJØP EN NESE! :-)    Har du kjøpt en rød nese? Hva synest du om kampanjen?

smile (200x50)

PORTRETT AV MADDE

Jeg vil så gjerne ha meg fotostudio! Men uten det, så er det ikke så mye annert å gjøre enn å ta ett bilde forran en simpel hvit bakgrunn... Jeg og Madde har testet det ut litt, men det blir veldig nærbilder, siden den hvite bakgrunnen ikke var så stor. Har du fotostudio? Vil du ha det?

01

02

03

04
Hva synest du om bildene? Hvilket likte du best? :-)

ANIMASJONER

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
fire simple animasjoner som jeg akkurat laget. Hvilken var best?

NYTT DESIGN!

Hei folkens! Endelig blogger jeg igjen, og sorry for at det har tatt sin tid.. Men jeg må nemlig si dere at jeg har vært optatt, og vet dere hva!? IGÅR SÅ JEG TWILIGHT! (nr 1) Jeg hadde aldri tenkt til å se den, men den var faktisk litt god.. Så tror jeg skal se nr 2 også, hihi. Uansett, som du sikkert ser, har jeg nytt design! Blei faktisk litt fornøyd med det, men jeg vil gjerne høre din mening. Hva synest du om Twilight?

gn
Hvilket var finest, det gamle eller det nye?

vil du ha 1OO flere lesere?

Nå er jeg på besøk hos Mormor, og skal være her til mandag. Da reiser jeg til søskenbarna mine i Oslo, og reiser hjem på Tirsdag. Har handla litt, og ellers bare slappa av litt :) Nå holder jeg på med en hjemmeside som jeg oppdaget på en annen blogg, og ved hjelp av den, får man flere lesere! (toppers) Så prøv den ut! (100 % gratis) her, og du er sikra og få 100 besøkende allerede ved å lage deg en bruker :)

siste frist til konkurransen

Hei alle sammen! Nå har jeg jobbet en stund med lekser, og øving til prøven imårra. (Samfunnsfag prøve) Nå skal jeg snart på gammeldans, noe som er gøy, men også litt flaut. Jeg er i den gruppa som er nybegynnere, og det er alltid litt flaut å danse med de som er utrolig mye bedre. Men jeg er der for å lære :) Uansett, det er snart siste frist til konkurransen med fine premier, og du finner den her. Liker du å danse?

bejbe

 

my wishlist

Nå skal dere få se min ønske liste, som er nesten ferdig. Holder på å lage enda en, som jeg skal henge på kjøleskapet, med noen flere ting, siden alle tingene under her er så dyre. Men jeg kommer ikke på noe, hva ønsker du deg mest til jul? Ønsker du deg noe av det samme som meg?

untitled3

POINTSHOP?

PointShop.noPointshop, hva er det? Tenker du kanskje. La meg fortelle litt om det. Det er en side der man tjener enkelt opp poeng, og for poengene kan man kjøpe alt ifra plakater til tannbleking til øredobber til parfyme til filmer osv. Det er utrolig mye nyttig der, og jeg har allerede begynt å tenke på å kjøpe julegaver derifra. Du kan lett tjene mange tusen poeng hver dag, og ved hjelp av bare noen tusen, er du i gang med å kjøpe ting, som er helt gratis å få i posten. Uansett, noe av det jeg har fått er 12 par perleøredobber, krystall tiara, 5 haribo godteriposer, 6 forskjellige øredobber, og noe jeg ikke husker... Uansett, anbefaler det på det sterkeste! Har du pointshop? Har du en side å anbefale meg?

I GOT CARRIED AWAY

Hej folkens! Da jeg skulle gå hjem ifra skolen idag, som faktisk er en stund siden (whatever) så blei jeg nesten blåst bort altså! Det er fryktelig med vind her, og nå har jeg for sånn 5 minutter siden vært ute å tatt noen bilder, og det har allerede blitt mørkt. Noen andre som synest det er kjipt med altfor fort mørke?

eieins

eieieins

Hvilken outfit er finest?

mmHar hentet noen av de outfitene fra lookbook.nu som jeg synest var finest og jeg synest nr 3 var finest, hva synest du?

Nr 1: Synest denne looken er veldig enkel, men også veldig søt. Kunne godt ha gått sånn selv. Det jeg likte best ved denne outfiten var genseren. Synest alt passet utrolig bra!

mmmNr 2: Denne looken likte jeg litt mindre, men synest t-skjorta var veldig kul. Likte godt nagle beltet også, men likte ikke så veldig godt hullene i boksa.. Men ellers, en veldig tøff outfit. Det jeg likte best med denne outfiten var Gandhi t-skjorta.

3621358

Denne looken synest jeg var ganske så kul også, og synest det passet veldig bra med solbriller og hatt til. DIGGBART!
Det jeg synest var tøffest med denne outfiten var at alt passet sammen, og t-skjorta var også veldig kul.

smile (200x50)

Hva ønsker du mer av?

Hei folkens! Dette innlegget er veldig viktig for meg, for jeg vil høre din mening om dette. Altså, jeg føler at jeg er litt utenfor bloggen, og kommer ikke helt inn i blogging enda.. Jeg føler at jeg må blogge, og ikke fordi jeg har lyst. Er missfornøyd med designet, men det skal jeg prøve å fikse når jeg har tid. Så da trenger jeg din mening, tips om hva du vil jeg skal blogge om. Hva synest du jeg burde ha bort, ha mere av, ha nytt.. Så håper dere kommenterer folkens!

heeajpg
slik ser jeg ut akkurat nå. GIVE ME SOME.. uh, comments :)

hea
Bildet som blei redigert (innlegget under)  Klikk på det så det blir større :) Vil du at jeg skal redigere et bilde av deg?

Redigering av bilder

Nå har jeg akkurat redigert et bilde som jeg blei sånn okay fornøyd med. Bildet var av sangeren Rihanna, og jeg har gjordt litt forskjellig med det. Vil du at jeg skal redigere et bilde av deg? Skriv linken til bildet som kommentar, og kanskje DU blir redigert? Hva synest du forresten?

hej
Før og etter.

My bloody haloween.

Hei folkens! Dette innlegget kommer litt sånn seint, men bedre seint enn aldri. Jeg lovte å vise dere haloween outfiten min, og tenkte jeg skulle fortelle litt om gårsdagen. Vel, igår gikk jeg, Eline og Madde rundt om på hus og tigga etter godteri... Vi sa forresten ikke 'knask eller knep' men 'knep eller knask'... Uansett, de vi ikke fikk godteri av, gjorde vi jo litt knep med... (Håper ingen av dere vi ikke fikk godteri av leser dette) UANSETT, vi fikk ganske mye hver, og hadde en velykka haloween.


1

3

2
ps, jeg måtte se litt sur ut for at barten skulle ha effekt.. Dessuten, hadde jeg hatt også, men den er ikke med på bildet. Viss jeg smilte så jeg ut som ei jente.. (Bildet over; udyret og skjønnheten)

hits