desember 2009

GODT NYTTÅR + OUTFIT

Hei pipzz!! Idag er det jo nyttårsaften, og jeg skal reise til Voss som du sikkert har fått med deg, og feire nyttårsaften der. Jeg har pynta meg, men ikke sånn kjole greier. Jeg er litt sånn, ikke i pyntemodus, så jeg bare tok på meg noe fint, vanlig. Alt er nytt også da, kjøpte i Sverige! :-D Så, godt nyttår! Hva synest du om outfiten?

NYTT DESIGN?

Jeg har lenge fundert på om jeg skal skaffe meg nytt design, men jeg trenger virkelig tips! Jeg satt i lang stund isted og mixa på ett lite design, men da jeg prøvde det ut viste det seg å ikke være så okay som jeg trodde. Det blei nesten veldig stygt da jeg brukte det øverst på bloggen igjen, så skifta tilbake. Men en ting er positivt, jeg har tatt masse julebilder, så nå burde jeg ihvertfall komme med et nytt design. Hva synest du, skal jeg ha ett nytt design?
Forresten har jeg laget meg en bruker på bloglovin, så kjempehyggelig om du vil følge meg der!
 
bloglovin
Her er headeren jeg lagde isted og blei ganske missfornøyd med den. Hva synest du om den?

Mine julegaver

Hei folkens! Du lurer sikkert på hvorfor i huleste jeg plutselig braser ut med ett blogginnlegg nå, og det er fordi jeg er rar. Jeg er nemlig allerede tilbake på bloggbenken, om man kan si det sånn. Så, håper dere fortsatt følger med på bloggen min!
Uansett, det har jo vært jul, og jeg fikk ikke blogga om julegavene mine, så tenkte å gjøre det nå. Ikveld er det jo også nyttårsaften, så det blir vel sikkert litt blogging fra det også. Skal faktisk være på voss denne nyttårsafta! Uansett, under her er julegavene mine, og jeg er kjempefornøyd selv! Det var litt vanskelig å skrape sammen alle gavene igjen etter jeg hadde lagt dem hulter til bulter, så det kan være noe som mangler, men pytt pytt...

1: Hodelykt                                           
2: Såpe                                                   
3: Kamera objektiv
4: Kamera linse
5: Fotkrem
6: Deodorant
7: Film
8: Macro kamera linse
9: Hårklemmer
10: Klokke
11: Dykkebriller
12: Hårklemmer, smykker osv.
13: Varmepute
14: Rettetang
15: Godteri
16: Strikkagenser
17: Hals
18: Wezc genser
19: Godteri
20: Ullgenser
21: (glemt)
22: Strømpebukse
23: Hårband
24: Treningstøy
25: Hipster
26: Penger / gavekort
27: Sokker
28: Såpe
29: Smykker
30: Bilde i ramme av meg og Trude :)

Hva fikk du til jul som du blei mest fornøyd med? :-)

THIS IS IT!

Da må jeg nok en gang si tusen takk for meg for denne gang, men får ikke håpe min pause varer så lenge. Som du sikkert ser har jeg ikke blogga på mange dager, siden jeg har mista blogglysten... Men jeg synest egentlig blogg er dødskult, så det vil sikkert ikke være så lenge til jeg kommer tilbake! Så, takk for nå :-)

ha en gledelig jul folkens!

MY LAST TEST

Okay, først må jeg si sorry for 0 blogging igår, men har øvd så mye til samfunnsfagen at jeg snart spyr.. Eller, okay.. ikke mye, men ihvertfall mange timer! Nå føler jeg at jeg fortsatt ikke kan det så godt, så kvelden min går vel utpå og fortsatt øve... Jeg synest egentlig det er kjempekjipt at vi skal ha enda en prøve før jul, nå som vi var ferdig med tentamen og greier.. Såeh, hva går din kveld ut på?

MUNNEN MIN ER STAPPA

For øyeblikket er munnen min helt stappa, med både plate oppe OG tannregulering nede, som jeg fikk idag.
Jeg reiste til Bergen når storfriminuttet begynte, og i Bergen handla vi litt, og jeg var jo hos kjeveortopeden og fikk tannregulering. Jeg satt i 20 minutter og fikk den på, og det gjorde faktisk ikke noe vondt! Jeg hadde gruet meg litt til at det skulle være så vondt, men jeg kjente det nesten ikke engang. Så shoppet vi, og jeg blei veldig fornøyd med det jeg kjøpte! Nå har jeg kommet hjem, og er ganske sliten.. Er litt bedøvd i munnen nå, så gruer meg morgendagen når jeg sikkert må snakke med folk hele dagen på skolen... Hva synest du om tannregulering? Likte du innkjøpet mitt?


det eneste bildet jeg noengang legger ut på bloggen av tenna.. nærbilde!  herlig...


stikkagenseren med knapper øverst!  løvlii <3


nye buksen <3 :-D

IMORGEN KLOKKA TO

Dere aner ikke hva som skjer i morgen klokka to! Gjette? Neida, jeg skal fortelle det! Imorgen skal jeg til Bergen, og da skal jeg faktisk få meg tannregulering! (mest sannsynelig da) Jeg gruer meg litt, men har alltid ønsket meg det! Har du tannregulering? Om du kunne valgt, ville du hatt tannregulering da?


manipulert bilde av meg...

« UKENS

Da er det uke... Det veit jeg faktisk ikke, men uansett, her kommer en liten 'Ukens' fra meg! :-)

Ukens blogg:
www.viniav.blogg.no . Digger denne bloggen! Hun skriver bra, og har fine bilder.


Ukens tv-program
home and away <3 kommer alltid til å digge det!

Ukens sang:

stupid in love - rihanna

Ukens bilde:

Bilde jeg tok før idag av frosten, før jeg tok 'bildeoverlegg' med ett hjerte bilde.
Hva er din ukens sang?

Jeg sier bare nam!

Igår da jeg var ute å spiste middag med familien pluss noen venner, fikk vi jo den gode maten, og dessert! Desserten var såklart riskrem, og det har aldri smakt bedre! Liker du riskrem?


bildet er tatt av meg.. Frister det? :-D

MY DAY

Sorry for at jeg ikke har blogget før idag, men utrolig mye har skjedd idag! Først var jeg på voss og handla julegaver, så når er jeg så godt som ferdig (nesten!) Da jeg kom hjem så fikk jeg besøk av Lina og moren hennes, og vi hadde juleverksted! Etter det spiste vi middag på 'Jaunsen' og det var kjempegøy! Så har hatt en fin daag! :-) Har du eos lip balm? Har du hatt en fin dag?

tv1

tv2

tv3

tv4

Vinnerene av forskjellige ting

Da er vinneren av luke 4-10 desember kåret, og i menyen til høgre ser du hvem som blei linket. Da var det over til finalistene i blogg vs blogg, og under her er de du kan stemme på! (klikk på linkene for å se bloggen og en forstørret header)

synne
http://synnerorstad.blogg.no/

qu
http://quizza.blogg.no/
kaja
http://kaida.blogg.no/
su
http://ruuud.blogg.no/
si
http://siljetorheim.blogg.no/


OVERSYN OVER ALLE BLOGGENE:
sammendrag

Give me some snow

Hei folkens! Idag har jeg hatt min siste tentamen, altså matte tentamen. Synest egentlig den var ganske vansklig, men får håpe det gikk bra. Etter klokka ett da jeg kom hjem, var Andrea med, og vi spilte litt bordtennis og fant på litt ting og tang. Istad da jeg var ute,  var det veldig glatt på bakken, og jeg bare sklei avgårde! SÅ MORRO! Liker du snø?

sno2
fotograf: elisabet kamera: digitalkamera tema: vinter

BLOGG VS BLOGG

Da skal jeg ha en liten blogg vs blogg, og jeg trekker ut hele fem blogger dere kan stemme på. Håper så mange som mulig blir med! :-) Det er lov til å skrive sitt eget bloggnavn flere ganger, men maks 3 ganger.  (Da har dere større kjangse til å komme videre) - elisabet
untitled2

He is in Oslo!

Som du sikkert har fått med deg så er USA's president Barrack Obama i Oslo idag, for å motta fredsprisen. Selv har jeg lyst å dra til Oslo for å se han, men når jeg bor fem timer unna, så blei det litt komplisert. Uansett, så synest jeg at det er fortjent at han får den, siden han er en god president .(etter min mening) Det er også veldig mange som synest det er ufortjent så tidlig, men etter en stund kanskje, og andre med andre meninger. Hva mener DU om at Obama får fredsprisen? Har/vil du møte han?

smile (200x50)

my christmas

Her er ett bilde som jeg tok isted, av en julelysestake.. Den er hjerteformen, så den blei veldig fin når jeg ikke fokuserte på den.. Hva synest du om bildet?

tycks
foto:
elisabet - redigert: elisabet - program: photoshop cs3

091209 - OUTFIT

Hej pipz! (L) Siden jeg hadde min andre tentamen idag, norsk, så var det jo 'daffeklær' igjen. Hehe, når det er tentamen er det ihvertfall ikke lurt med stramme klær! Uns, jeg blei ferdig i elleve tida, men måtte alikevell sitte til klokka 1. Jeg hadde med meg godteri og brus og mandariner og mye godt, så jeg koste meg egentlig. Uansett, her er outfiten min for dagen:    - Har du hatt alle juletentamene?

out

1. nørdsbriller 2. wezc genser 3. joggebukse

TOPPLISTA MI

untitled22
11                   fn
kommStine                                                      Ingrid Elise    
Silje                                                       Ida Marie
Julia                                                       Monika Solveig
Silje                                                       Anita
Madelen                                                Madelen 
Anita Kristin                                          Matilde
Elisabeth                                               Birgitte
Stine Alexandra                                    Andrea
Oda                                                       MajaToppliste laget av Elisabet, og det er ikke lov til å kopiere designet. Idè fra this girl.

Hva syenst du om denne topplista? Er du enig/uenig med meg?

Jeg har blitt vurdert

Nå har jeg vært så heldig og blitt vurdert av denne jenta, og hun var så snill å gi meg en 5+. Hva synest du om karakteren? Fortjent? Skal jeg begynne å vurdere oftere?
thess

MIN TOPPLISTE

Nå tenkte jeg at jeg skulle ha en liten egen toppliste, hvor jeg kommer ha fra 1-10. plass over finest design, og beste bloggeren som inkluderer beste innlegg og slikt. Idèen har jeg fra denne jenta. Så da trenger jeg mange forslag til blogger, så det er bare å skrive deres blogger i kommentarfeltet! Under her er en liten smaksprøve på hvordan lista kommer til å bli. Her er forresten dagens julekalender. Bli med du og! - elisabet lorentzen

je

meine mobile

Nå er jeg ikke sikker på om overskriften var helt riktig da, selvom jeg egentlig har tysk som valgfag.. Uansett, over til 'min mobil', som dette innlegget skal handle om... Jeg har da en ganske gammel mobil, synest jeg selv.. og tenker å bytte den ut med en ny til jul! Så jeg tok noen bilder av mobilen min til... å bli inspirert til noe... Nå blir jeg nesten litt usikker på hva jeg skriver selv, men du får se på bildene og kommentere! :-) Er du lei mobilen din?
mbail

telefon

telefon
me not talking in tha phååon.. uansett, bakgrunnen er bare en random tekst! :)

home and away

Som du sikkert skjønte på overskriften er jeg en litt home and away person, og følger med på det hver dag! Jeg synest det er ett tøft program i motsetning til veldig mange jeg veit som hater det.. Jeg digger det fordi det alltid skjer noe drama, og ikke er noe random kjedelig program..Hva synest du om home and away?

simnhome and away 030 copy

yeye
noen redigerte bilder jeg tok isted.. dårlig kvalitet!

Good morning

Hej pipzz! I dette innlegget ville jeg vel egentlig bare si god morgen til alle dere ute, og fortelle hva jeg har fått i julekalenderen min.. Har ikke tid til å ta bilde nå, men henta ett ifra google.. Uansett, nå er klokka utrolig mye, faktisk så har jeg bare ett kvarter på meg, og hvordan skal det gå når jeg ikke har stelt meg en gang? Shit.. jaja, snakkest seinere! Hva fikk du i kalenderen din idag?  husk å bli med i blogg kalenderen under her.


var ikke akkurat sånn den så ut men.. denne var så søt! :D

071209, konkurranse!

Da har jeg vært så grei å funnet en konkurranse til alle dere lesere, hvor dere selvsagt kan vinne en stor og flott premie! Det er 100% gratis å delta, og du har ingenting å tape. Tror kanskje jeg skal ha en 'ukens' konkurranse, hvor jeg finner frem til en super konkurranse til dere lesere hver uke.. Hva synest du om det, god idè?

4-10 DESEMBER - 4-10 LUKE

Jo, da har det jo seg sånn at jeg har vært borte ganske lenge, og jeg tar ikkje sånn 4 luker etter hverandre langt på etterskudd.. Så da tar jeg èn luke på de dagene som har vært, og noen som kommer, så flere får sjansen til å bli med.
Så under her ser du hva du kan vinne, osv. Håper så mange som mulig blir med, det er alltid hyggelig! :-) (som du sikkert ser, har den premien vært før, men det er fordi det var ganske mange som blei med når jeg hadde det, pluss at jeg føler det er en god premie)

6des

HELG MED TRUDE

Som du sikkert leste på innlegget under har jeg vært hos Trude i hele helga og hatt det pretty morsomt! Var litt sånn urolig for tentamenen jeg skulle ha idag, men fikk øvd nok igår, så det gikk greit det. Uansett, vi fant på mye rart, og mye gøy, så koste meg mye! Fikk også møtt mange andre ifra leirskolen også :-) Her er noen bilder;
Har du hatt tentamen? Har du kontakt med noen du møtte på leirskolen?

milco

milcoo

Trude, here I come!


Idag reiser jeg altså til Trude i Årdal, og jeg kommer ikke tilbake før søndag.. Jeg gleder meg kjempemye, og kommer til å få det så morro! Ehm, ang. kalender, så kommer den på søndag, om jeg får tid.. Må øve til tentamen da også :p  Men, nå blogger jeg forresten fra skolen! Men nå må jeg stikke før jeg blir ferska :D Hadebraaa!
bilde av trudesøta på hesten <3

3 DESEMBER - 3 LUKE

Hei søte lesere! Vinneren fra dagens julekalender var Ine Kristin, som du ser har fått en link i menyen til høgre. Gratulerer til deg! Så lurer jeg på noe, og det er om det er noen der ute som har tips til hva man kan vinne på julekalenderen min? Ikke noe som koster penger, men sånn som link, vurderinger osv. Den som kommer med den beste idèen vinner også en liten vurdering! Jepp, da var det dagens julekalender under her, og håper alle blir med!

tredjesluke

2 DESEMBER - 2 LUKE

Først og fremst må jeg si tusen takk for deltagelsen på julekalenderen! Dette er kjempe morro, og jeg føler at jeg synest det er morsomt å ha det. Tusen takk! Så til noen spørsmål som andre lurer på.. Kan man være med i dagens luke selvom man ikke har meldt seg på 'selveste julekalenderen'? - Ja, det kan man.. Jeg tenkte egentlig at man måtte melde seg på julekalenderen, men siden det ikke blei så mange, kan alle som vil bli med. 'Kan man bli med på bare èn luke, eller må man bli med på alle?' Det bestemmer du helt selv! Noen luker er kanskje bedre enn andre, og noen liker du bedre enn andre, så meld deg på bare di du har lyst til!

andres luke
Her er dagens luke. Håper mange vil bli med!Så over til vinneren av vurderingen igår, og det blei Josefine!

Førsteinntrykk: Første inntrykket jeg fikk var, var att den var veldig ryddig, og fin. (5)
Design: Likte det veldig godt, men minus for at fargen på headeren ikke er som bakgrunnen. (4)
Innleggene: Skriver interressant og liker innleggene. Sjeldet skrivefeil! (6)
Helheten: Liker denne bloggen veldig godt, og anbefaler alle til å ta en titt på den! Samlet karakter; 5+

e7e5jq

1 DESEMBER - 1 LUKE

Da er det 1. Desember, og det er på tide med den første luka i julekalenderen min.. Under her ser du hva som står i den første luka, og dersom du vil vere med i trekningen om akkurat den premien, skriver du at du er med i kommentar feltet. Vinneren blir trukket imorgen, og da kommer det samtidig en ny luke! Så håper mange blir med :-)

dagens luke copy
hits