MOTE

MITT VAKRE ARMBÅND

Her om dagen fikk jeg ett nydelig armbånd ifra den svenske siden www.Nuknuk.se som har alt ifra skjerf og vesker til vakre tilbehør. Så jeg tenkte bare å vise dere armbåndet, også får dere si hva dere synest om det! Jeg likte det ihvertfall veldig godt, og du får kjøpt det på www.nuknuk.se!
I <3 L8NYBERG.SE

Oh, yes i do! Om du klikker deg innpå denne siden, finner du så utrolig mye fint, og jeg har plukket ut det jeg liker best ifra denne siden. Nå vil L8NYBERG at jeg skal dele ut 15% rabbat til alle mine lesere på ALLE produkter de har i shoppen, og det varer til 14 mars (koden er ILOVEL8NYBERG), så hurry up! Hva synest du om tingene under? Hva likte du best?

TAKE A LOOK AT MY COMPUTER

ohmygad! Bare se så nydelig :-) Jeg tror jeg snart skal bestille meg en slik, ikke det at jeg ikke har data, men, SMYKKEDATA, aw, så søtt! Synest du den var søt? (trykk på bildet for å komme til siden som selger den! obs: den er billig!)

NYDELIGE SMYKKER, VESKER, HAIREXTENSIONS OSV...

Nå har jeg funnet en nydelig side som du kan klikke deg innpå her. De har alt ifra smykker & vesker & hairextensions! Det er kjempemye fint der, og veit du hva? Dersom du har en blogg så kan du faktisk sende en mail til dem at du vil blogge om dem, og de sender deg en gratis gave i posten! Besøk www.nettsalongen.no ! Noen andre som er hekta på feks smykker? :D


Peace smykke i farger
hits