Photoshop

TATOVERINGER

Åh, jeg skjønner ikke at folk orker å tatovere sånne stygge ting på kroppen sin som varer hele livet! Og da snakker jeg ikke om alle slags tatoveringer, da snakker jeg om sånne tatoveringer du finner under her. Egentlig liker jeg veldig godt tatoveringer, men det spørst jo utrolig mye hvordan den ser ut. Jeg vurderer faktisk selv å få meg en liten tatovering når jeg blir eldre, men veit ikke helt enda. Hva synest du om tatoveringene under her? Har du tatovering?


HEADER LAGET AV MEG

Hei igjen folkens! Veldig busy dag her men jeg prøver å få blogga litt innimellom. Nå har jeg akkurat spist en herlig middag og dessert, og skal snart spille kort med de folkene som er gjester her idag. Tenkte å vise dere en header jeg laget før idag, blei ikke så veldig fornøyd med den, den ser mest ut som om den er 'enkelt' laget, men jeg vil gjerne høre deres mening! Ha en fortsatt god kveld mine kjære lesere, love u! <3

MORSOM LEGO ANIMASJON

Hei igjen lesere! Nå sitter jeg i full gang med en lekse som jeg egentlig ikke er så i full gang med.. Sitter å funderer på hva jeg skal skrive om! Det skal altså være noen romvesen som har bortført meg, også skal romvesene spørre meg om forskjellige ting, men hva? please, help! Uansett, er det bare meg eller liker dere ikke mine såkalte mote innlegg? Får nesten ingen kommentarer på sånne innlegg om forskjellige smykker osv... Eller, kan ikke si at 6 er ingenting, men det er lite i forhold til å ha vanligvis over 10 og sånn... RESPONS PÅ DET, TAKK! Uansett, isted laget jeg en morsom animasjon av noen duplo folk, hihi. Synest?
Image and video hosting by TinyPic

A DROP IN THE OCEAN

God kveld folkens! :-) Tenkte å legge ut ett bilde jeg redigerte på... Tirsdagen tror jeg? Jah, sier det. Uansett, det er ikke redigert så veldig grundig, men jaja. Blir mye bilder på dere her ja, sorry for det, skal snart komme en konkurranse også, så gled dere! Hva synest du om bildet under?

JEG VIL LESE DIN BLOGG

Japp, du leste riktig! Jeg trenger nye blogger å lese, så jeg vil gjerne lese din :-) Alt du trenger å gjøre er å skrive bloggen din i kommentarfeltet! Jeg kommer ikke til å 'trekke ut tilfeldige bloggere' jeg kommer nemlig til å ta meg en titt innom absolutt alle som skriver, og kanskje du er så heldig at du også får en kommentar? Så skriv bloggen din i kommentarfeltet og den blir sjekka ut!


foto:
elisabet    redigert: elisabet    kamera: nikon d40

REDIGERTE BILDER AV TAYLOR MOMSEN

Nå har jeg redigert ett bilde av Taylor Momsen, og det jeg har redigert er øyenfargen, og lysnivået (ganske enkelt egentlig) Så, uhm... Tjah, hva mere skal jeg skrive? Dere får skrive hva dere synest passet best!


egentlig har hun blåe øyner, og mange synest kanskje det er finest. Så som du ser er det litt spesielle farger over her...

ANIMASJONER

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
fire simple animasjoner som jeg akkurat laget. Hvilken var best?
hits