Portrett

Mislykket liveshow & helene og eline del 2

Uff, beklager meg virkelig! Dette er da altså til dere som så på mitt 10 minutters lange liveshow, som var rene katastrofen. Jeg satt der, rødmet, var nærmest flau, hadde ingenting å snakke om osv... Kommer ikke til å gjenta seg før om lenge, og i så tilfelle ikke før jeg har noe å gjøre på sammen med en veninne. Det var ang. liveshowet, men takk til dere som så på, og dere to som faktisk kommenterte! Setter pris på at dere tok deres tid.

Så, til Helene og Eline del 2. Til dere som ikke fikk med dere del 1, kan kikke her. Under her ser dere fortsettelsen av del 1, og flere bilder av Helene og Eline som ble tatt i mai. Så du det mislykkede liveshowet? Hvilket bilde likte du best?også ett bilde av alle tre. hehe, fin hatt. fant den i mormor sitt hus :-)

helene og eline del 1

Siden klokken faktisk viser 01:26 i det jeg skriver dette innlegget, tenker jeg at jeg snart må legge meg. Blir nok enda en lang dag imorgen med masse rydding (siden vi har tømt hele huset til mormor og tatt med oss halvparten hjem), også skal vi på en tur for å kikke på sofa (?). Ja, uansett, jeg har kikket gjennom mange blogger for å få litt inspirasjon, men det til ingen nytte. Så jeg slenger ut noen bilder fra mai jeg aldri har blogget om, så det passer nok helt fint at jeg putter de inn i dette innlegget. Bildene er tatt av meg, og du kan si akkurat hva du vil om de. Liker å få kritikk! :-)


MENNESKE PORTRETT VINTER 2010

Her er ett lite utvalg av de bildene jeg er mest fornøyd med vinteren 2010...

Bildene av meg er tatt med selvutløser og Andrea. Så her ser du altså bildene av mennesker jeg er mest fornøyd med denne vinteren. Føler meg absolutt ikke noe 'proff' men jeg er mye mere fornøyd med disse bildene enn noen andre random folk bilder. Så jeg vil gjerne høre din mening om bildene! Forresten, folkene på bildene er meg, Andrea og Eline. Husk og meld deg på konkurransen og ukens blogg lenger nede på bloggen :-)
hits