VIDEOBLOGGER

SNØSTUP OG ANDREA (VIDEO)

Først; dere er så greeeiee! Har ikke blogga på mange dager nå og jeg har fortsatt rundt 400 lesere? Tusen takk :D Uansett, i helga har jeg hatt besøk av Andrea, og vi var i Bavallen på lørdag og stod på slalom, også har vi gjordt mye annet også. Har hatt det utrolig koselig, men det har jeg alltid med Andrea <3 ilu. Legger ut litt bilder og kanskje en video jeg da, også får dere fortelle hva dere har gjordt i helga! :-D


normalt pose ansikt, yes.meg og eline :-) jeg var litt opptatt med mobilen her, hihi.


alle bildene er tatt med digital kamera så beklager for dårlig kvalitet...

VIDEOBLOGG MED ANDREA OG ELISABET

Hei folkens, og sorry for så lite blogging igår, men som sagt er jeg hos Andrea, og jeg koser meg virkelig! For en stund siden var vi ute å laga en film, og det var egentlig planlagt at den skulle gå baklengs, men tror du vi greide det? Nope.. Uansett, jeg er uten sminke på videoen til deres informasjon, så jeg veit jeg ser grusom ut. Jaja, hyggelig med en liten kommentar! Synest om videoen?

Her er videoen jeg lovet dere!

Husker dere da jeg sa jeg hadde vært på gammeldans, og Evelyn (veninne) hadde filma det? Det tok litt tid før jeg har fått tid til å blogge om det, men her er den. Jeg er jenta på det tredje paret du ser etter filmen har begynt :) Har ikke blogget før idag, siden jeg har holdt på med en vanskelig lekse oppgave i hele dag. Har masse prøver også, så får litt lite tid til å blogge..  Hva er hobbyene dine?
 
Fikk heller ikke til å rotere den, så du får snu på hodet, eller pc'en.. he-he.

hits