VURDERE DEG?

UKENS BLOGG - blei det deg?

Da har jeg kåret vinneren av ukens blogg, og det blei www.tinaoghelle.blogg.no! De har en kjempefin blogg, fin header, skriver bra og tar nydelige bilder! Ingenting negativt å si om de, så ta gjerne en titt innom dem! :-) Forresten så har jeg oppdatert 'sponsor' knappen min, så du ser den her. Har du lest bloggen til Tina og Helle før? Vil du bli denne ukens blogg?

Vil DU bli vurdert?

Idag har jeg jo hatt besøk, og har derfor ikke fått noen tid til å blogge, og nå er klokka allerede seint på kveld, og jeg skal spise kveldsmat og ikke så lenge før jeg skal legge meg heller. Derfor ønsker jeg ikke å blogge noe stort, men tar bare en vurderingsrunde. Alle som har blogg kan være med, og det du trenger å gjøre er å skrive at du er med i kommentar ruta. Man kan skrive at du er med så mange ganger du vil :-)

gammelt sommerbilde :)

VINNEREN AV VURDERING.

Vinneren blei altså Ibendiary, en blogg som jeg har begynt å lese veldig ofte i det siste.

Førsteinntrykk: Mitt førsteinntrykk er at jeg liker hele bloggen veldig godt, og det er absolutt ingenting å plukke på ved førsteinntrykk. Veldig bra, derfor blir det en 6.

Bloggdesign: Jeg likte også veldig godt bloggdesignet, headeren er utrolig fin, og bakgrunnen passer veldig godt. 6.


Innleggene: Innleggene synest jeg er spennendes, og jeg har ikke sett en eneste skrivefeil til nå. Hun har masse nyttige ting i innleggene sine, foreksempel html hjelp, noe som er veldig bra! 6.


Helheten: Hva kan man si? Du ser jo at jeg har gitt henne seksere hele vegen, så det er vel ikke annert å gi her heller. Jeg liker denne bloggen veldig godt, og det er verdt og ta en titt på den! 6

Samlet karakter: 6
Har du lest denne bloggen før?

VURDERE DEG?

Da var det tid for en vurderingsrunde, og det er jo faktisk ganske lenge siden jeg hadde en sist, så det er jammen på tide. Så, alt du trenger å gjøre er vel det vanlige, skrive en kommentar om at du vil bli vurdert, også har du kjangsen til å få en egen karakter på bloggen din. Skal ha det litt annerledes, så man kan skrive bloggen sin flere ganger. Men maks 3! Bare noen dager siden jeg presenterte bloggen min på bloglovin, så hyggelig om jeg får noen følgere! bloglovin

Jeg har blitt vurdert

Nå har jeg vært så heldig og blitt vurdert av denne jenta, og hun var så snill å gi meg en 5+. Hva synest du om karakteren? Fortjent? Skal jeg begynne å vurdere oftere?
thess

VURDERING AV...

Den første vurderingen går til Silje, Sillumi.blogg.no
(VIL DU OGSÅ BLI VURDERT? LEGG IGJEN EN KOMMENTAR MED DIN BLOGG ADRESSE)


Førsteinntrykk: Førsteintrykk var ett veldig fint design, og ryddig blogg.

Karakter: 5

Bloggdesign: Likte veldig godt bloggdesignet, headeren var enkel og fin, og veldig fint oppsett.
Karakter: 5


Innleggene: Synest det var interresante innlegg, om hva hun gjør hver dag, til tips. Veldig bra! Minuset var at bakgrunnsfargen på innleggene var rosa, og det synest jeg ikke passet så godt inn til de andre fargene.
Karakter: 4+


Helheten: Likte bloggen veldig godt, og anbefaler deg å kikke innom den.

Samlet karakter:
5-

uten navn
Ta en titt innom bloggen hennes
her. Hva synest du om bloggen?

Vurdere DEG?

Jeg skal begynne å vurdere ett par personer hver uke. Usikker på hvor mange enda, men begynner ihvertfall idag!
Så om du vil bli vurdert, legg igjen blogg adressen din under her, så trekker jeg en tilfeldig som blir vurdert.

bortfrt

hits